^^JuNiOr^^ Δημοσ. 25 Απριλίου 2005 Δημοσ. 25 Απριλίου 2005 Exw akousei pws ginetai na surfareis www apo to kinito dwrean mesw enos paketou kartokinitis tilefwnias alla den gnwrizw pio, poia etaireia & ti rythmiseis thelei akrivws... Exei kaneis idea? (Exw 7610)
^^JuNiOr^^ Δημοσ. 29 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2005 pira mia karta cu 3g. mbika internet me gprs (epidi den epiane 3g ekei u hmuna) ka den xreothika katholu..
_filippos_ Δημοσ. 29 Απριλίου 2005 Δημοσ. 29 Απριλίου 2005 Δεν υπάρχει δωρεάν σερφάρισμα σε www στα καρτοκινητά. Το μπερδεύεις με το παλιό δωρεάν 10λεπτο σερφάρισμα στο wap (wap over gprs) για όσους χρήστες είχαν b-online στην ΤΙΜ. Πλέον δεν ισχύει ούτε αυτό. Τώρα internet over gprs (για να βλέπεις www) στα καρτοκινητά δίνει μόνον η ΤΙΜ αλλά δεν είναι δωρεάν!
bomberb17 Δημοσ. 29 Απριλίου 2005 Δημοσ. 29 Απριλίου 2005 Ρε παιδιά όχι έχει δίκιο! Δοκίμασα σήμερα από ενός φίλου μου που είχε a la carte και μπήκαμε κανονικά internet και δε χρεώθηκε ούτε 1 eurocent!!! Δεν ξέρω όμως αν έχει σχέση με τη δωρεάν live tv της vodafone που ισχύει για περιορισμένο χρονικό διάστημα όμως. Μπορεί και αυτό να ισχύει μόνο γιαυτές τις μέρες! Έχει κανείς άλλος περισσότερες πληροφορίες;;;
^^JuNiOr^^ Δημοσ. 30 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2005 to eixe bgalei h vodafone gia doreal 3G internet. sas leo omos oti ego mbeno me gprs kanonika, opu thelo!(oxi wap k mlks). xoris thn paramikrh xreosh.mbeno me vodafore prepay.. panasonic isos to oneiro na htan alithino ypirxe prothesmia mexri 31/3 alla thn ananeosane kai tora eimai mexri 31/5
bomberb17 Δημοσ. 30 Απριλίου 2005 Δημοσ. 30 Απριλίου 2005 Σωστά μέσω 3g έμπαινε ο φίλος μου... Για πόσο θα ισχύει αυτό;;
^^JuNiOr^^ Δημοσ. 30 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2005 Σωστά μέσω 3g έμπαινε ο φίλος μου... Για πόσο θα ισχύει αυτό;; mexri 31/5 (..........)
panasonic Δημοσ. 30 Απριλίου 2005 Δημοσ. 30 Απριλίου 2005 παιδιά συμφωνώ ότι είστε γνώστες του θέματος... Όμως σημασία έχουν οι μονιμες λύσεις όχι για ένα -δυο μηνες... Μετά τι θα γίνει?"
Soulman Δημοσ. 1 Μαΐου 2005 Δημοσ. 1 Μαΐου 2005 Πάντως μην το δοκιμάσετε σε συμβόλαιο γιατί το internet.vodafone.gr χρεώνει κανονικά (σε αντίθεση με το wap.vodafone.gr)...
firewalker Δημοσ. 2 Μαΐου 2005 Δημοσ. 2 Μαΐου 2005 Εδω και εναν μήνα με vodafone ala cart μπαινω inet (www) free. Οταν ενεργοποίησα τα mms πριν ένα μήνα μου έστειλαν δύο sms με ρυθμίσεις. Το ένα για τα mms και το άλλο για Vlife. Το ένα για το Vodafone Live γράφει Vlife(Prepay) δεν ξέρω από ποιον είναι προπληρωμένο. Εχω SE k700i (Οχι Vlife συσκευη).
Soulman Δημοσ. 2 Μαΐου 2005 Δημοσ. 2 Μαΐου 2005 Εδω και εναν μήνα με vodafone ala cart μπαινω inet (www) free. Οταν ενεργοποίησα τα mms πριν ένα μήνα μου έστειλαν δύο sms με ρυθμίσεις. Το ένα για τα mms και το άλλο για Vlife. Το ένα για το Vodafone Live γράφει Vlife(Prepay) δεν ξέρω από ποιον είναι προπληρωμένο. Εχω SE k700i (Οχι Vlife συσκευη). Ναι, το να βλέπεις web σελίδες από τον browser σου είναι απόλυτα λογικό, απλά δεν μπορείς να κάνεις οτιδήποτε άλλο. Τελευταία έχουν κλείσει και το downloading από www
firewalker Δημοσ. 2 Μαΐου 2005 Δημοσ. 2 Μαΐου 2005 Εγώ κατεβάζω και αρχεία απο τον briefcase που εχω δημιουργήσει στο pathfinder αλλά και από άλλα site όπως το http://www.kobrawap.com, http://www.myk700.com κ.α.
zx Δημοσ. 3 Μαΐου 2005 Δημοσ. 3 Μαΐου 2005 exo ena siemens me45 pou to eixa sindesei palia sto pc san modem kai katebaza meso gprs apo tin tim , surfing kanoniki prosbasi. tora me vodafone a la carte mporo na kano to idio ?
aGka8l Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 xm xwris xrewsi?dwste ta fwta sas ke se emas re pedia?iparxei kapou na diavasume analitika?thnx
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.