Προς το περιεχόμενο

Budget κάρτα 50-100 ευρώ;;;

TherionG

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σκέφτομαι να αγοράσω μια καρτούλα για να παίζω καλύτερα μερικά παιχνιδάκια όπως Stronghold2, Rome total war, Age of Empires 2, kanena kotr klp. Το σύστημά μου είναι 865pe m/b, 512mb ram single channel 3cl, celeron D2.4ghz, kai enas s-ata sklhros 80gb. Ποια είναι η καλύτερη αγορά με αυτά τα χρήματα; επειδή έχω να ασχοληθώ από την εποχή της geforce 2 με κάρτες γραφικών και δεν έχω ιδέα τι να προσέξω. (η κάρτα μου αυτη την στιγμή είναι gforce2mx 64mb). Ευχαριστώ σε όσους απαντήσουν.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

η 9600xt έχει μεγάλη διαφορά από την 9550? δεν την θέλω να παίζω doom και far cry, για strategy και πιο ήπια παιχνιδάκια κυρίως. Σε αυτή την κατηγορία δηλαδή ATI και όχι κάποια φθηνή nvidia? παρεπιπτόντως η οθόνη μου δεν έχει dvi in οπότε δεν με ενδιαφέρει

για δες και αυτην:

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.513099

Αριστη κατα τη γνωμη μου σε σχεση αποδοσης/τιμη

Παντως για doom και far cry δεν ξερω κατα ποσο μπορει μια καρτα των <100€ μπορει να ανταπεξελθει ικανοποιητικα...

[edit] Ουπς τωρα ειδα το "δεν τη θελω" :D

Φυσικα και θα σε ικανοποιησει απολυτα μια τετοια καρτα.

Εγω επαιζα με τη συγκεκριμενη το Prince of Persia: Warrior Within με full αναλυση και εφε χωρις κανενα προβλημα!

η 9600xt έχει μεγάλη διαφορά από την 9550? δεν την θέλω να παίζω doom και far cry, για strategy και πιο ήπια παιχνιδάκια κυρίως. Σε αυτή την κατηγορία δηλαδή ATI και όχι κάποια φθηνή nvidia? παρεπιπτόντως η οθόνη μου δεν έχει dvi in οπότε δεν με ενδιαφέρει

Exei arketh diafora.Kai sto katw katw ama argotera apofasiseis gia kanena pio varvato paixnidi 8a to shkwnei safws kalytera.

Gia na katalaveis,to LOTR:Battle for middle earth se freskoformarismeno pc (XP 2600+,512 DDR 333,WD 7200,8mb cache) me gigabyte me 9550 chip, paizei ikanopoihtika se 800x600 me ta misa efe apenergopoihmena.

Vevaia dialeksa kako paradeigma (kakh engine,to dawn of war paizei aneta me ola terma).

Gia 20 € agorazeis karta pou gia pio xalara paixnidia 8a se vgalei mexri 2006.

Enw h 9550 einai hdh kseperasmenh (alla me poly kalo value for money).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...