Προς το περιεχόμενο

Ερασιτεχνική υποβολή ιδέας για σενάριο ταινίας σε παραγωγούς

karib

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Έχω ακούσει, ότι ένας εύκολος τρόπος να εξασφαλίσει κανείς πνευματικά δικαιώματα, είναι να κλείσει σε ένα φάκελο το έργο του, να τον κλείσει με βουλοκέρι κ να το ταχυδρομήσει στον εαυτό του. Η σφραγίδα του ταχυδρομείου, που έχει πάνω ημερομηνία, μπορεί να αποδείξει σε δικαστήριο, ότι είχες γράψει το έργο πριν τις χχ/χχ/200χ. Βέβαια δεν το άκουσα από ιδιαίτερα έμπιστο πρόσωπο οπότε δεν το ξέρω[/b'], άλλα ας το ψάξει κάποιος αν τον ενδιαφέρει. Φαίνεται εύκολη λύση ;-)

Mexri prin apo liga xronia tin xrhsimopoiousan polloi autoi ti methodo. Akoma to kanoun kapoioi.

Δημοσ.

exw kai go ena senario :) na to po? na to po?

1 forum

1 user me polles apories

25 sastismenoi moderators

25.000 meloi....(kapou :P)

mia epilekti omada apo user( a.k.a. "La Klikaria") tha ton katadioksei...tha kataferei o distoxos periergos na tin glitosei...mia tenia mistiriou..sinomosion...intrigas...kai drasis...SINTOMA KONTA SAS

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 4 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Χωρίς να είμαι και ο τέλειος ειδικος θα μπορουσα να απαντησω παντα φιλικα στα ερωτηματα. Για την αδεια ενος σεναριου εξαρταται απο το ιδιο το σεναριο. Αν είανι διασκευή ενος βιβλίου χρηάζεσαι γραπτή με υπογραφή άδεια απο τον ιδιο συγγραφέα. Αμα έχει πεθανει απο αυτους που τον κληρονωμησαν (αμα δεν μπορεις να τους βρεις παιξε Κληρονομων 13, πλακιτσα). Αυτα στα κανονιζει ο εκδοτικος οίκος. Άμα είναι δική σου ιδέα το σενάριο τότε δεν χρηάζεσαι άδεια. Άμα είναι δικό σου με παρα πολλα στοιχεια απο άλλη ταινια ή βιβλιο χρηαζεσαι αδεια. Άμα ειναι απο βιβλίο αλλα εχεις βαλει και δικες σου σκηνες τοτε χρηαζεσαι αδεια οπως με την διασκευη. :eek:ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ Α;:eek: Τώρα για το πως γράφουμε σενάρια πάρε απο κανα βιβλιωπολείο το Σενάριο: Η τέχνη και Η τεχνική ένας ξένος το έχει γράψει.

Για την τεχνικη σεναρίου αλλη φορά. Τσαο σας.

Δημοσ.

Χαρ χαρ χαρ. Τα χρονια δεν παιζουν ρολο. Ρολο παιζει αυτη εδω η συμπτωση. <<Που για να την βρεις πρεπει να ψαξεις παντου μεσα σου και στο τελος σιγουρα θα εχεις βρει την μοναδικη αληθεια>> (που τα θυμηθηκα και αυτα):shock:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...