karib Δημοσ. 25 Απριλίου 2005 Δημοσ. 25 Απριλίου 2005 Επειδη εχω laptop, με dvdrw ουσιαστικά που δεν το επέλεξα εγώ, αν και εχω δοκιμασει προγραμμματα οπως το dvdinfo, και τα συναφή(ξεχνω τα ονοματα, αν μου τα πειτε θα σας πω αν δοκιμασα ή όχι), δεν μπορώ να ελέγξω και να έχω ούτε στοιχειώδεις πληροφορίες για τα δισκακια που βαζω στο drive μου. Αυτο ομως, μου ειναι αναγκαίο. Οπως διαβασα, το drive μου δεν επιτρεπει την εμφανιση αυτων των πληροφοριων που ζητουν τα προγραμματα οπως το dvdinfopro. Και firmware update δεν κανω(δεν υπαρχει στο site της acer, ουτε προκειτε να ανανεωσω αφου και προβληματα μπορει να εχω αλλα και παλι κανεις δεν εγγυαται οτι θα εχω τις πληροφοριες που ζητω) Εχετε να μου προτεινετε καποιο εναλλακτικο τροπο για να τσεκαρω έστω και σε ελάχιστο-πρώιμο επίπεδο(πχ, αν ειναι όντως cd ή όντως dvd αυτό το αγραφο που βάζω στο drive) τα δισκάκια μου?
accipio Δημοσ. 25 Απριλίου 2005 Δημοσ. 25 Απριλίου 2005 Για τα dvd δες το DVD Intentifier: http://dvd.identifier.cdfreaks.com/
migel Δημοσ. 25 Απριλίου 2005 Δημοσ. 25 Απριλίου 2005 Μπορείς να δείς με το Nero Burning Rom / Συσκευή εγγραφής / Πληροφορίες δίσκου . Επίσης μπορείς και με το Nero Info Tool / Disc . P.S. Ελπίζω να κατάλαβα τι ζητάς και να μην σε μπέρδεψα .
karib Δημοσ. 26 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2005 Και το DVD Intentifier δεν δουλευει δυστυχως...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.