Προς το περιεχόμενο

Nba 2005

Panthers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδες λοιπον εχω ενα κανω ενα χαζω ερωτημα σχετικα με το NBA2005 θελω να σωσω το πληκτρολογιο που φτιαχνω με βασει

πως με βολευει δηλαδη το κανω save κανονικα αλλα οταν παω να παιξω μου βγαζει παλι το keyborad το προεπηλεγμενο δηλαδη,τι να πω......

για δωστε μια βοηθεια γιατι 1η φορα το βλεπω αυτο να γινεται,οκ thanks και sorry για το θεμα που ειναι τοσο βλακώδες

Δημοσ.

Πριν τον αγώνα εκεί που διαλέγεις πλευρά (select sides) θα κάνεις click πάνω στο πληκτρολόγιο και θα αλλάξεις το controller config.

*[Δε μπορείς να αλλάξεις τις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις από το configure controller.]

Δημοσ.

κοιταξε θελω πχ να παιξω ενα φιλικο ωραια να μαθω αρχικα τα πληκτρα,και μετα να μπω στην κανονικη σεζον,αφου φτιαχνω ετσι οπως με βολευουν και επιλεγω το keyboard που εχω διαμορφωσει παταω να το βελακι να παω πισω και παω να παιξω και μου εχει default το πληκτρολογιο το παλιο,δηλαδη καλα κρασια...τι λες τωρα εσυ????

Δημοσ.

Από το screen που ρυθμίζεις τα κουμπιά μπορείς απλά να αποθηκεύσεις ένα καινούργιο file με τα δικά σου κουμπιά. Το αρχικό file το keyboard δε διαγράφεται. Θα πρέπει να αποθηκεύσεις τις ρυθμίσεις σου (save as) με ένα καινούργιο όνομα. Επίσης δε μπορείς από αυτό το screen να αλλάξεις ποιές θα είναι οι προεπιλεγμένες ρυθμίσεις δηλαδή και αφού αποθηκεύσεις τις δικές σου οι προεπιλεγμένες θα παραμείνει το "keyboard". Να αλλάξεις τα κουμπιά στον αγώνα γίνεται μόνο από το screen που επιλέγεις με ποιά ομάδα θα παίζεις. Αφού επιλέξεις πλευρά κάνεις click πάνω στο πληκτρολόγιο και αλλάζεις το controller config από keyboard σ' αυτό που είχες αποθηκεύσει προηγουμένως.

Ελπίζω να κατάλαβες :wink:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...