Προς το περιεχόμενο

Διαφημιση OTENET (για mp3-downloading???)


eurander

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου εχει προκαλεσει εντυπωση αυτη η καινουρια διαφημιση της otenet για dsl..

Την εχω δει σε διαφορα banners και στην τηλεοραση. Ενα απο τα κεντρικα σημεια της διαφημισης ειναι το "γρηγορο mp3 downloading".

 

Και ρωταω:

Ειναι νομιμο το -εν γενει- κατεβασμα mp3; Γιατι νομιζω οτι δεν ειναι τουλαχιστον για εμπορικα κομματια.

Αν δεν ειναι νομιμο, πως ειναι δυνατον να υπαρχει στη διαφημιση της otenet?

  • Super Moderators
Δημοσ.

Υπάρχουν κάποια μουσικά κομμάτια που δίνονται δωρεάν μέσω Internet από τις ίδιες τις εταιρείες ή τους ίδιους τους καλλιτέχνες. Επίσης, υπάρχουν και άλλοι ήχοι σε mp3 εκτός από μουσική - κάποια ομιλία, για παράδειγμα.

 

Το downloading αυτό καθ'εαυτό δεν είναι παράνομο φυσικά.

Δημοσ.

Δεν είναι όλα τα mp3 παράνομα.

 

Εδώ έχει free downloads...

http://www.mp3.com/

http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/browse/-/468646/ref=m_mh_mn_dd/104-8490945-6027101

 

Και από εδώ μπορεί κανείς να αγοράσει τραγούδια με $0.99 το κομμάτι...

http://www.apple.com/itunes/store/

 

(Τα links είναι ενδεικτικά. Σίγουρα υπάρχουν και άλλα sites με νόμιμα mp3)

Δημοσ.

 

Αλήθεια δοκίμασες να κατεβάσεις τα δωρεάν mp3 του amazon? Εγώ το προσπάθησα... Αρχικά μου ζήτησε το e-mail. Το έδωσα (τώρα θα με τρελάνουν με ότι νέο έχει η ιστοσελίδα). Με γύρισε πίσω στο να κατεβάσω το τραγούδι. Κάνω κλικ και μου λέει: 'λυπούμαστε το κομμάτι δεν περιέχεται'. Στο μεταξύ έχει δημιουργηθεί μία ενότητα με τον τίτλο MARIATS'S STORE (όπου MARIATS,είναι το ψευδώνυμο που έδωσα). Που σημαίνει ότι πρέπει να κάνω κάποιες αγορές και μετά να μου δώσουν τα mp3 σαν δώρο (αυτό κατάλαβα με το λίγο iq που διαθέτω).

Θέλω να καταλήξω πως δεν είναι απόλυτο, όπου λένε 'δωρεάν' να στο δίνουν κι αμέσως, συνήθως κάτι άλλο ζητάνε για να στο διαθέσουν. Αν δοκιμάσεις στην σελίδα της virgin http://www.virgin.gr/site/home.htm (που προς μεγάλη μου απογοήτευση, διαπίστωσα ότι έχουν να την ενημερώσουν από πέρσι) δίνει κάποιο mp3 χωρίς να ζητά αντάλαγμα. Αλλά κι όσες ιστοσελίδες δίνουν mp3 δωρεάν, μετά από λίγο καιρό ή βγαίνουν προς πώληση ή κλείνουν.

Τώρα όσον αφορά το διαφημηστικό της OTEnet' είναι το τέλειο δόλωμα για να τσιμπήσουν όσοι κατεβάζουν μετά μανίας mp3 είτε με νόμιμο είτε με παράνομο τρόπο. Κι αλήθεια έχετε προσέξει πόσα πακέτα με συνδέσεις dsl βγάζει η OTEnet αλλά με άλλη ονομασία κάθε φορά; Μάλλον κάτι δεν πάει καλά και θέλει ...νέα θύματα!

Δημοσ.

Δεν ξέρω τι γίνεται με το Amazon. Μέχρι πριν λίγο καιρό λειτουργούσε κανονικά η σελίδα με τα downloads. Είχα κατεβάσει αρκετά τραγούδια, μερικά από τα οποία ήταν πολύ γνωστά και μου είχε κάνει εντύπωση που τα έδιναν δωρεάν. Σήμερα σε όσα προσπάθησα να κατεβάσω μου λέει ότι το τραγούδι δεν είναι διαθέσιμο. :(

Δημοσ.
Μου εχει προκαλεσει εντυπωση αυτη η καινουρια διαφημιση της otenet για dsl..

Την εχω δει σε διαφορα banners και στην τηλεοραση. Ενα απο τα κεντρικα σημεια της διαφημισης ειναι το "γρηγορο mp3 downloading".

 

Και ρωταω:

Ειναι νομιμο το -εν γενει- κατεβασμα mp3; Γιατι νομιζω οτι δεν ειναι τουλαχιστον για εμπορικα κομματια.

Αν δεν ειναι νομιμο' date=' πως ειναι δυνατον να υπαρχει στη διαφημιση της otenet?[/quote']

mallon to exoune parei apofash pws pote den proketai na to empodisoune kai to dexontai :)

Δημοσ.

Πάρτε π.χ. τα αμάξια. Μπορεί να διαφημίζουν ας πούμε 200km/h τελική. Βρείτε μου που επιτρέπεται να πας με τέτοια ταχύτητα. Εξάλλου πιστεύω ότι η διαφήμιση της ΟΤΕΝΕΤ μάλλον απευθύνεται σε "άσχετους" με το θέμα, να μην πω τίποτε πιο βαρύ! Άκου εκεί γρήγορο mp3 download! Θα ρωτάνε μετά "είναι γρήγορο και στο mpeg download;"

Δημοσ.

H diafimisi einai psarotikia se sproxni na kaneis tin sindesi legondas sou oti mporis na katevazeis free osa mp3 thelis.

Alla stin pragmatikotita den einai etsi giati apagorevete na katevazeis mp3 an den exeis plirosi prin i an den sto dinoune oi eteries ftee.

Δημοσ.
Αλήθεια δοκίμασες να κατεβάσεις τα δωρεάν mp3 του amazon? Εγώ το προσπάθησα... Αρχικά μου ζήτησε το e-mail. Το έδωσα (τώρα θα με τρελάνουν με ότι νέο έχει η ιστοσελίδα). Με γύρισε πίσω στο να κατεβάσω το τραγούδι. Κάνω κλικ και μου λέει: 'λυπούμαστε το κομμάτι δεν περιέχεται'. Στο μεταξύ έχει δημιουργηθεί μία ενότητα με τον τίτλο MARIATS'S STORE (όπου MARIATS' date='είναι το ψευδώνυμο που έδωσα). Που σημαίνει ότι πρέπει να κάνω κάποιες αγορές και μετά να μου δώσουν τα mp3 σαν δώρο (αυτό κατάλαβα με το λίγο iq που διαθέτω).

Θέλω να καταλήξω πως δεν είναι απόλυτο, όπου λένε 'δωρεάν' να στο δίνουν κι αμέσως, συνήθως κάτι άλλο ζητάνε για να στο διαθέσουν. [/quote']

Δε χρειάζεται να κάνεις καμιά απολύτως αγορά και φυσικά δεν σου στέλνουν mails αν δεν το έχεις επιλέξει από το profile σου.

Δοκιμασμένο. :)

 

'Moby - Quiet Pianos (Exclusive B-Side)'

Δημοσ.

Θυμάμαι ένα site που είχε free mp3, to http://www.allofmp3.com. Μάλιστα είχε όλο full albums. Απλά ήθελε ένα registration, και μετά είχε κάποια albums που ήταν free(όχι απαραίτητα τις φόλες, και γνωστά, εγώ είχα κατεβάσει απο κει Rory Gallagher), αλλά για άλλα ήθελε vip registration που ήθελε συνδρομή..

Δημοσ.
H diafimisi einai psarotikia se sproxni na kaneis tin sindesi legondas sou oti mporis na katevazeis free osa mp3 thelis.

Alla stin pragmatikotita den einai etsi giati apagorevete na katevazeis mp3 an den exeis plirosi prin i an den sto dinoune oi eteries ftee.

 

Όχι μόνο αυτό αλλά είναι και παραπλανητική. Πήρα το εν λόγω πακέτο αλλά ακόμα πριμένω την χορεύτρια, γκργκργκρ. Είμαι ένα βήμα από το να τους καταγγείλω στο ΙΝΚα τους απατεώνες. Εγω γιατί νομίζεις ότι πήρα onDSL, για το internet ? Όχι βέβαια. Θέλω χορεύτρια εδώ και τώρα και με 1 χρόνο εγγύηση καλής λειτουργίας ;)

Δημοσ.

thymamai yparxoun polles etairies pou prosferoun download mp3 me mikro timima tou styl 0.99$ to kommati opote mporei i diafimisi na nai kalymeni alla tin alitheia tou ti proothei na ginetai ti kseroume oloi..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...