Προς το περιεχόμενο

Ποιά εταιρεία κινητής χρησιμοποιείτε?

Επισκέπτης

Ποιά εταιρεία κινητής χρησιμοποιείτε?  

3 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιά εταιρεία κινητής χρησιμοποιείτε?

• Cosmote
      83
    • TIM
      49
    • Q-Telecom
      15
    • Vodafone
      83

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 102
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

H αλήθεια είναι ότι έχω κινητά όλων των εταιρειών (τα ίδια νούμερα περίπου εννέα χρόνια) και ανάλογα με τι προσφορές τρέχουν ανα περίοδο τα γυρίζω σε πάγιο και άλλες φορες σε καρτοκινητά.

Αυτή την περίοδο έχω συμβόλαιο με vodafone και καρτοκινητή με τις υπόλοιπες τρεις εταιρείες...

Δημοσ.

Με την ευκαιρια ποτε ηρθε η κινητη τηλεφωνια στην Ελλαδα θυματε κανεις.Εγω θυμαμαι την motorola παντοφλα καρτοτηλεφωνο που ειχα τοτε και επερνε και σαν εναλλακτικη λυση και μπαταριες ΑΑ απλες η αλκαλικες ωραια, ειχε και επιστροφη φωνης τοτε.Τα πρωτα τηλεφωνα τοτε ειχαν αξια τα ericson 450000 και η καρτα sim 35000 της Telestet, αυτη η τιμη ηταν τιμη με συνδεση και ειχες πλαφον για τηλεφωνηματα αξιας μεχρι 50.000 εαν ειχες εταιρια Α.Ε. και 10.000 για ιδιωτες, εαν εκανες παραπανω στο κοβανε επρεπε να πας να πληρωσεις πρωτα για να στο ελευθερωσουν.

Δημοσ.

Από το 2001 έχω vodafone. Για να επικοινωνώ οικονομικά με τη σύζυγο (να με βρίσκει όποτε θέλει :mrgreen: ) έχω Wind καρτοκινητό με 500 λεπτά χρόνου ομιλίας το μήνα και 500 γραπτά μυνήματα προς ένα αριθμό Wind (μαντέψτε ποιόν ... :mrgreen: )

Δημοσ.

wind 4χρονια,εχει και τα καλα και τα κακα της σαν εταιρεια,επισης και μια καρτοκινητη wind για να μιλαω με τη κοπελα μου!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...