Προς το περιεχόμενο

Ποιά εταιρεία κινητής χρησιμοποιείτε?

Επισκέπτης

Ποιά εταιρεία κινητής χρησιμοποιείτε?  

3 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιά εταιρεία κινητής χρησιμοποιείτε?

• Cosmote
      83
    • TIM
      49
    • Q-Telecom
      15
    • Vodafone
      83

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 102
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αν και το κινητό μου επιμένει να γράφει 'Panafon' :shock: , χρησιμοποιώ 'Vodafone' a la cart εδώ και πολλά χρόνια! Απ'το 2ο χρόνο μάλλον, της έναρξης της κινητής τηλεφωνίας στη χώρα μας! Ποτέ δεν είχα σύνδεση με πάγιο και ποτέ μα ποτέ δεν το μετάνοιωσα! :D

Δημοσ.
Meta apo dokimi se oles tis eteries kateliksa sti Vodafone san eteria kai sti cu san kartokiniti.Exei pantou sima,exei kali eksipiretisi pelaton kai kales prosfores.

Μπαααα Πετρουπολη εγω εχω ψιλοπροβλημα και ειμαι και ψηλα.

Δημοσ.

Βασικά όλες οι εταιρίες σε κάποια σημεια μπορεί να μην έχουν σήμα. Εξαρτάται από πολλούς παράγοντες και κυρίως από τη μορφολογία του εδάφους και που είναι οι πιο κοντινές κεραίες...

Δημοσ.

Αν έχουμε 2 τι ψηφίζουμε; Εγώ έχω το F2G για το "τζάμπα" (μιλάμε μου γλίτωσε 40? το μήνα!) και cosmote business για τις υπόλοιπες (γιατί το F2G δε συμφέρει για οποιαδήποτε άλλη χρήση!)

Δημοσ.

Μακριά απο TIM !!!!!!!!

το χειροτερο σημα στην Μακεδονια και οχι μονο (δεν ειχε σημα ενας φλος μου μεσα σε ανοιχτό γηπεδο)

και χρεωσεις αθλιες (μου στειλαν ενα ωραιο πρωινο κατι χρεωστουμενα απο το '99)

Τα 2 τελευται χρονια Cosmote 420 και πριν Voda.....

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.
Εγώ έχω Q. Πολύ καλές τιμές, δεν έχει πάγιο τέλος κλήσης, και έχω βάλει χειροκίνητη επιλογή δικτύου τη Vodafone. Έχω το ίδιο σήμα με πριν που είχα Vodafone, αλλά με χρεώσεις Q!

Συνεχιζεις να εχεις Q μηπως τωρα εισαι TIM?

Δημοσ.

Ειμουνα Q1 σημερα θελω δεν θελω ειμαι με καρτα sim TIM αλλα περνω λογαριασμο απο WIND, μια χαρα ειμαι στο wind1 ισον παγιο κανενα, μονο φορο πληρωνω και απο κλησεις αν περιμενει απο μενα μαλλον θα κλειση.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...