Προς το περιεχόμενο

Ποιά εταιρεία κινητής χρησιμοποιείτε?

Επισκέπτης

Ποιά εταιρεία κινητής χρησιμοποιείτε?  

3 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιά εταιρεία κινητής χρησιμοποιείτε?

• Cosmote
      83
    • TIM
      49
    • Q-Telecom
      15
    • Vodafone
      83

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 102
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εγώ CU, είχα βάλει την περίοδο που έδινε για ένα χρόνο 100 δωρεάν sms κάθε τετάρτη (καλα, το είχα καρακαταξεσκίσει), και με βόλεψε γενικά γιατί έχει φθηνά sms, που είναι ο κύριος τρόπος επικοινωνίας μου όσον αφορά το κινητό..

Δημοσ.

Διάλεξα (πριν απο καμια δεκαριά χρόνια) τη Vodafone (τότε Panafon) για το πολύ αξιόπιστο τότε roaming.

Οι PSTN συνδέσεις όταν ξεκίνησε να τις δίνει ήταν καλό κίνητρο, έπαψα να κρέμομαι από τα κέφια της dialup του ΤΕΕ για να πάρω ένα mail, όποτε ταξίδευα στην επαρχία.

Θετικό: Η εξαιρετική ανταπόκριση της εξυπηρέτησης πελατών, όποτε έστειλα γραπτό αίτημα.

Παράπονο: Η αστάθεια του 3G.

Δημοσ.

CU. Αλλά έχω να βάλω κάρτα από τον περασμένο Οκτώβριο :-P Μάλλον είμαι από τους χειρότερους πελάτες... Και τώρα που μιλάμε μόλις θυμήθηκα ότι έχω ξεχάσει το κινητό στο αυτοκίνητο... φτου...

Δημοσ.
CU. Αλλά έχω να βάλω κάρτα από τον περασμένο Οκτώβριο :-P Μάλλον είμαι από τους χειρότερους πελάτες... Και τώρα που μιλάμε μόλις θυμήθηκα ότι έχω ξεχάσει το κινητό στο αυτοκίνητο... φτου...

Δεν νομίζω ότι υπάρχει χειρότερος πελάτης από μένα. Μία κάρτα των 6? το χρόνο, βάζω στην CosmoΚαρτα μου. :razz:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...