Προς το περιεχόμενο

Ποιά εταιρεία κινητής χρησιμοποιείτε?

Επισκέπτης

Ποιά εταιρεία κινητής χρησιμοποιείτε?  

3 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιά εταιρεία κινητής χρησιμοποιείτε?

• Cosmote
      83
    • TIM
      49
    • Q-Telecom
      15
    • Vodafone
      83

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για να δούμε οι Insomniacs τί χρησιμοποιούν στο κινητό τους..

(σε περίπτωση που ο moderator θεωρεί το θέμα δεν χρειάζεται παρακαλώ να το κλειδώσει/διαγράψει)

• Απαντ. 102
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Vodafone απο εμενα.

Εχω περασει απο Telestet B free, A la carte, CU, συμβολαιο με την Cosmote, και τωρα ειμαι στο δευτερο συμβολαιο με την Vodafone.

Δημοσ.

εγώ είμαι σε CU τώρα και ετοιμάζομαι να πάω σε συμβόλαιο Q

Δημοσ.

απο cosmocarta σε what's up αν και μου περασε απο το μυαλο να παω σε Q αλλα γεωγραφικη καλυψη σαν του ΟΤΕ καμια εταιρια δε μπορει να προσφερει (πιστευω)

Δημοσ.

Cosmote ....από τους πρώτους συνδρομητές και παραμένω χωρίς να έχω αλλάξει νούμερο ακόμα...btw , δεν μπορώ να ψηφίσω....

Γιώργος

Δημοσ.
Cosmote ....από τους πρώτους συνδρομητές και παραμένω χωρίς να έχω αλλάξει νούμερο ακόμα...btw ' date=' δεν μπορώ να ψηφίσω....

Γιώργος[/quote']

Πρεπει να φτασεις τα 50 posts για να ψηφισεις :) keep posting...

Δημοσ.

Αρχικά είχα what's up ή οποία ήταν απαράδεκτη ιδιαίτερα στον τομέα των μυνημάτων , μερικές φορές μου έβγαζε αποτυχία αποστολής αλλά παρόλα αυτά με χρέωνε κανονικά!

Τωρα έχω q-telecom (με δίκτυο vodafone) , αλλά και αυτή τώρα τελευταία πια δεν τα πάει πολύ καλά.Στον τομέα της χαμηλής χρέωσης την έχουν ξεπεράσει πολλοί ανταγωνιστές.

Δημοσ.
Cosmote ....από τους πρώτους συνδρομητές και παραμένω χωρίς να έχω αλλάξει νούμερο ακόμα...btw , δεν μπορώ να ψηφίσω....

Kai gw C U apo tous 1ous kai den exw alaksei akoma noumero :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...