Προς το περιεχόμενο

Υπάρχει διαφορά ποιότητας σε μνήμες Compact Flash

makaveli

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οι διάφορεσ μάρκες για μνήμες για ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές, πόσο διαφορά μπορεί να έχουν στην αξιοπιστία! Εννοώ αξίζει να πάρω μία λίγο πιο ακριβή λόγω ονόματος? Τόσο μεγάλη διαφορά μπορέι να έχουν πχ Transcend, Sandisk, Kingston ή ακόμε και Lexar? Δώστε μου τα φώτα σας

Δημοσ.

Compact flash έχω στην Α95 την canon και πήρα την ultra 2 της sandisk.Η απλή σειρά υποστηρίζει ταχύτητες μέχρι 8χ ενώ η ultra μεγαλύτερες.Βέβαια οι μεγαλύτερες ταχύτητες χρειάζονται όταν έχεις card reader και όταν το υποστηρίζει η μηχανή σου.Όλες οι μάρκες είναι αξιόπιστες και δέν έχω ακούσει για προβληματικές μνήμες.Πάντως άν έχεις όρεξη για ψάξιμο πήγαινε εδώ...

http://www.dpgr.gr

Δημοσ.

Κοιτα δεν με ενδιαφέρει τόσο η ταχύτητα όσο με ενδιαφέρει η αξιοπιστία! Επειδή θέλω να πάρω μία του 1GB και δεν γουστάρω να μου βγει Off γρήγορα! Και εγώ δεν έχω ακούσει για προβληματικές μνήμες αλλά για καλό και για κακό ρωτάω! Τhanx για την απάντηση και κάθε άλλη γνώμε θα είναι καλή!

Δημοσ.

pare mia me lifetime egiish.an kai me ton ry8mo pou ayxanonte ta megapixels se 2 xronakia 8a einai mikrh kai 8a skeftese gia megalyterh kai oxi an 8a sou xalasei.pantws an exeis skopo na thn baleis se mhxanh me grhgoro epexergasth kai kalh poiothta video exei shmasia kai h taxythta

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...