Προς το περιεχόμενο

Epitrapezio dvd player mexri 100euro.(Sony vs Toshiba)

panaitolas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Rixnontas mia matia sto site tou plaisiou ksexorisa ta ekshs dio modela to SONY DVP-NS585P kai to TOSHIBA SD250.Vasika afto pou me endiaferei prwta apo ola einai na paizei dvd +r kai -r kai katepektash ola ta alla einai efprodexta.Afto omws pou mou ekane ediposh me to toshiba einai oti paizei kai divx.Kserei kaneis an to toshiba paizei + kai -R giati den to diefkrinizei kai thelw na exw kai mia defteri gnwmi apo afti tou pwlhth.Markes ksemparkes den me endiaferoun gi afto min arxisete kai mou lete gia dvd players apo carrefour ktl.An mporeite apadhste sidoma giati shmera paw na to parw.

Thx in advance.

Δημοσ.

xoris na vazo to xeri sti fotia nomizo oti kai ta 2 paizoun kai ta 2 formats. Ego exo to sony agorasmeno apo plaisio kai einai mia xara. pados to toshiba pou paizei kai Divx einai megalo ++++ . kali agora :-)

Δημοσ.
egw tha sou lega na perimeneis ligo k molis vreis alla 100 eurw peripou na pas na pareis ena DVD recorder epitrapezio na grafeis k tpt apo tv k genika oti phgh video/hxou tou syndeseis... kwloaksizei...

είμαι απολύτως σύμφωνος σ' αυτό!αυτή είναι η καλύτερη λύση!

Δημοσ.

Telika phra to toshiba sd250 kai einai mia xara.Paizei dvd -r kai +r,divx kai mp3 grammena se dvd pou polla paizun mono cd.Opws eipa kai prin oti thelw apo tv to grafw mesa apo tin karta tv kai to kanw meta divx an thelw na to dw sto toshiba.Ara gia mena einai petamena lefta.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...