nzeppos Δημοσ. 25 Απριλίου 2005 Δημοσ. 25 Απριλίου 2005 Μιας και επιτέλους δέησα να βρω το Virtual Pool 3 σε cd (την full patched έκδοση που έβγαλε πέρσι η Celeris) είναι ευκαιρία να υπενθυμίσω στους insomniacs ποιο είναι το καλύτερο μπιλιάρδο... Virtual Pool 3 και ξερό ψωμί, οτιδήποτε άλλο (με καλύτερα γραφικά κλπ.) είναι σαν να συγκρίνουμε το PES με άλλα ποδοσφαιράκια.
akpe Δημοσ. 25 Απριλίου 2005 Δημοσ. 25 Απριλίου 2005 true, true, απο τα λίγα παιχνίδια που έχω στο σκληρό μου εδώ και χρόνια και δεν έχω βαρεθεί ποτέ
nzeppos Δημοσ. 25 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2005 Είπαμε, σαν να συγκρίνουμε PES με οτιδήποτε άλλο...μόνο στα γραφικά μπορεί να το ξεπεράσει κάποιο άλλο μπιλιάρδο επειδή είναι παλιό (2001).
Arioch79 Δημοσ. 25 Απριλίου 2005 Δημοσ. 25 Απριλίου 2005 Το Virtual Pool 3 είναι ένα πολύ καλό παιχνίδι μπιλιάρδου. Το WSC2005 όμως, έχει επιπλέον (αντιγράφω από eurogamer.com γιατί είναι πολλά για να κάθομαι να τα πληκτρολογώ): ...exhibitions, championships, tour modes, trick shots, all manner of pool/billiards variants, coached matches to get your positioning skills in tune, custom tournaments, loads of real pro snooker players (finally getting away from the paper-plates-on-mannequin look of the last version, too), commentary from various personalities who you can mix up for any combination you like, believable ball physics, two cueing systems (including a very nice analogue-based system that works in a similar manner to Tiger Woods' analogue golf swing system), intuitive controls that allow you to compete very effectively...
nikoskon Δημοσ. 25 Απριλίου 2005 Δημοσ. 25 Απριλίου 2005 To 8ema einai kata poso e3omoiwnei to mpiliardo.
Arioch79 Δημοσ. 25 Απριλίου 2005 Δημοσ. 25 Απριλίου 2005 Στο WSC2005 είχαν και τη καθοδήγηση των davis, parrott και virgo, οι οποίοι κάνουν και τον σχολιασμό των αγώνων (υπάρχει επίσης επιλογή να ακούς μουσική, και μάλιστα να φτιάξεις playlist με τα mp3s σου). Το motion capturing έγινε με τον Steve Davis. Όσο το έχω παίξει, μου έχει δώσει την εντύπωση παιχνιδιού με βάθος, και όχι άλλη μια κλασσική αλά ea sports release, η οποία συνήθως αγοράζει όλα τα δικαιώματα, φτιάχνει όμορφα γραφικά, διάσημο soundtrack και παρουσιαστές, αλλά παραμελεί το gameplay. Να σημειώσω ότι δεν έχω παίξει ποτέ μπιλιάρδο για να καταλάβω αν τα ball physics είναι ρεαλιστικά, αλλά παρακολουθώ συστηματικά WSC, και από αυτή μου την εμπειρία, μου φαίνονται πολύ καλά. Τα μόνα μειονεκτήματα του παιχνιδιού (τουλάχιστον αυτά που έχω παρατηρήσει μέχρι στιγμής) είναι: - Πολλές φορές οι σχολιαστές αργούν να κάνουν το σχόλιό τους, το οποίο όμως στις περισσότερες περιπτώσεις είναι αρκετά εύστοχο. - Δεν έχω βρει μέχρι στιγμής free look πλήκτρο, π.χ. αν θες να δεις σε ποιά ευθεία βρίσκεται μια έγχρωμη μπάλα σε σχέση με τη τρύπα. Πιθανά και να υπάρχει, αλλά εγώ δεν έχω βρει κάτι τέτοιο ακόμα, και δεν αναφέρεται και στα controls. Έχει όμως δύο οπτικές γωνίες με κέντρο την άσπρη και μία overhead view.
metmat Δημοσ. 2 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2005 Θα συμφωνήσω με αυτούς που λένε ότι το WSC2005 είναι κορυφή. Σε αυτό παίζει βέβαια και το ρόλο του το γεγονός ότι είναι snooker που κατά τη γνώμη μου είναι το καλύτερο και το πιο τεχνικό παιχνίδι στο μπιλιάρδο. Αλήθεια μήπως παρεπιπτόντως ξέρει κανένας αν υπάρχει μπιλιαρδάδικο στην Αθήνα που να έχει και τραπέζι για snooker; Έχω φάει τον τόπο να βρω κανένα, αλλά δεν τα κατάφερα. Καλό είναι το snooker στο pc, αλλά το πραγματικό είναι πολύ καλύτερο (και πολύ δυσκολότερο). Μήπως ξέρει κανείς ρε παιδιά; Sorry που είναι λίγο άσχετο αυτό με το όλο θέμα.
or1onas Δημοσ. 3 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2005 Yparxei k sthn khfisia h 'presbeia', sto emporiko kentro epi ths khfisias, sta grafeia ths olympiakhs. To magazi einai apo to poly prosegmena. Bebaia, kalo to snooker, alla proswpika eimai opados tou gallikou mpiliardou... [Gia amerikaniko de milaw, einai teleiws adiaforo]
Wolfidis Δημοσ. 3 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2005 To VP3 είναι ένα από τα καλύτερα αν όχι το καλύτερο μπιλιάρδο για PC. Καλύτερο από WSC και όποιοδιποτε άλλο pool. To μόνο του μειονέκτιμα ότι δεν έχει επιλογή για να υπολογίζεις το πόση δύναμη θα βάλεις στην στέκα και αναγκαστικά πρέπει να υπολογίσεις κουνόντας με την ανάλογη ταχύτητα το μouse. Εντάξει παιχνίδι είναι δεν μπορεί και να θέλει να αποδώσει 100% τον ρεαλισμο του παραγματικού. Βάλε εκεί ένα κουμπί για να χτυπάω χωρίς να μου φεύγει το Mouse απο το mousepad!!!! Έχοντας κατεβάσει καιμιά 20 μπιλιαρδάκια έχω κατασταλάξει στα εξής τρια : Μaximum Pool, DDD Pool, Cue Club. Αυτα τα τριά για μένα είναι τα καλύτερα αυτή τη στιγμή. Είναι απλά, ευκολόχρηστα και παίζωντε γρήγορα χωρίς να χρειάζεται να κάνεις μια ώρα να σημαδέψεις. Μπορέι να μην έχουν τον ρεαλισμό του VP3 αλλά ακριβώς για αυτό μου αρέσουν πιο πολύ. Δεν κουράζουν. Δεν το παίζουν και καλά simulations. Στο κάτω κάτω όποιος θέλει μπορεί να πάιξει κανονικό μπιλιάρδο σε κάποιο μαγαζί.... Η πρώτη μου επαφή με εικονικό μπιλιάρδο ήταν με το jimmy White στην amiga500. Επίσης πριν καμιά 10 και βάλε χρόνια είχα ασχοληθεί με το πραγματικό μπιλιάρδο πολύ (έχω μια στέκα για αμερικάνικο και μια για snooker) αλλά από τότε δεν έχω παίξει.... δυστηχώς... (και με ποδοσφαιράκι ξύλινο είχα τρέλα όπου σε αυτό ειδικά ήμουνα Master και δεν το ξεχνάω όσα χρόνια και αν περάσουν) Για σνούκερ υπάρχει (δεν ξέρω αν υπάρχει ακόμα) στη Πατησίων, νομίζω, ένα μαγαζί που λέγετε πιγκάλ... (αυτός που το έχει φέρνει τα μπράνσγουικ στην Ελλάδα) Έχει πολλά τραπέζια για αμερικάνικο και 2 σνούκερ. (Μιλάμε για τότε πριν 12 χρόνια) Αλλά όποιος θέλει να πάιξει σνούκερ πρέπει να στάξει αρκετά γιατί είναι πολύ ακριβό στην χρέωση ανα ώρα!!!
PAULANER Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: kalispera legome paulaner se parakalo pesmou apo pou to pires to C.D. virtual pool 3 exo pathi pou den to vrisko [to thelo ,to thelo ,to thelo ]
antreaslam Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 nzeppos,υποκλίνομαι στην παρομοίωση σου σχετικά με το iss!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.