Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με εξωτερικό σκληρό...

winarg

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω αγοράσει ένα κουτί για δίσκο 3.5". Σε αυτό έχω βάλει έναν Seagate 120GB. Το πρόβλημα είναι οτι μία δουλεύει και μία όχι...Ο δίσκος είναι μια χαρά (αν τον βάλω στο mb δουλεύει)...Καμία ιδέα???Αυτό μου το έκανε και με άλλους 2 δίσκους αλλά όχι τόσο έντονα...

Δημοσ.

Δεν είναι απαραίτητο ότι φταίει το case του σκληρού σου, μπορεί να φταίνε και τα windows τα οποία χάνουν/βρίσκουν το usb... δοκίμασε το ίδιο case σε κάποιον άλλο υ/η με SP1 ή καλύτερα SP2 και αν σου κάνει τα ίδια, τότε μάλλον θα έχει πρόβλημα το case... αν σου δουλέψει κανονικά με τα SP2 τότε κάτι δεν πάει καλά με την εγκατάσταση των windows σου... μπορεί κάποιος driver στο chipset που ελέγχει το usb κτλ... οπότε θα πρέπει κατά πάσα πιθανότητα να εγκαταστήσεις ξανά τους drivers ή τα windows...

Δημοσ.

Πες μας και τι case έχεις Είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Τελικά το case τα φτυσε και μου έκαψε και τον σκληρό που είχε μέσα

Δημοσ.

To case δεν ξέρω τι μάρκα είναι...Το είχα πάρει απο COSMODATA...Είναι απο αλουμίνιο αν αυτό σε βοηθάει να καταλάβεις ποιό είναι...

To δοκίμασα και σε άλλο σύστημα αλλά πάλι τα ίδια :-(

Δημοσ.

Ακριβώς το ίδιο case έχουμε και επίσης και το ίδιο πρόβλημα φαίνεται να έχουμε. Εγώ το είχα στείλει πίσω για επισκευή και το πήρα μετά απο 20 ημέρες! Πάντως γύρισε το κι εσύ γιατί θα σου χαλάσει κανενά σκληρό.

Δημοσ.

Ναι δουλεύει μια χαρά (απλά αργεί λιγο να το αναγνωρίσει). Πέρα απ το ότι χάλασε, γενικά δεν ειναι απ τα καλά usb devices που έχω δοκιμάσει πάντως. Ασε που έχουν βγει και φθηνά αλουμινένια με ανεμιστηράκι.

PS. Σε εμένα είχε πρόβλημα η πλακέτα που συνδέεται η τροφοδοσία μέσα στο case και επειδή δεν ήθελαν/μπορούσαν να τη φτιάξουν, του κότσαραν μια νέα πλακέτα.

Δημοσ.

Σ@#$α!!! Τι να τον κάνω τώρα εγώ? Κανένα άλλο καλό case? Έχω δεί ένα RAIDSONIC στο RAM-SHOP. είναι καλή μάρκα η πατάτα σαν την map(a)power???

Δημοσ.
Έχω αγοράσει ένα κουτί για δίσκο 3.5". Σε αυτό έχω βάλει έναν Seagate 120GB. Το πρόβλημα είναι οτι μία δουλεύει και μία όχι...Ο δίσκος είναι μια χαρά (αν τον βάλω στο mb δουλεύει)...Καμία ιδέα???Αυτό μου το έκανε και με άλλους 2 δίσκους αλλά όχι τόσο έντονα...

Καλησπέρα.

Ένας φίλος μου είχε το ίδιο πρόβλημα με εξωτερικό σκληρό δίσκο και του είπε ένας τεχνικός να αφαιρέσει τέλειος το Jumper που έχει πίσω ο σκληρός δίσκος και από τότε δεν του παρουσίασε ξανά τέτοιο πρόβλημα.

Αν θέλεις δοκίμασε να κανείς και εσύ μια δοκιμή μήπως και λυθεί το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις.

Δημοσ.

Φιλε εχω εξωτερικο κουτι που αγορασα προσφατα και μου βγαζει το ιδιο προβλημα.Εγω το ελυσα αλλαζοντας την θεση των jumpers,συγκεκριμενα το εβγαλα τελειως αν και ειναι το ιδιο σε μενα με το να το εχω σε κενη θεση(οχι master ή slave ουτε CS).Παντως πειραματισου λιγο και θα βγαλεις ακρη πιστευω αν δοκιμασεις διαφορα με τα jumpers.

Δημοσ.

Θα το δοκιμάσω πάλι σήμερα και αν έχω κανένα νέο θα σας ενημερώσω... Το βλέπω όμως να παίρνω καινούργιο :-(

Δημοσ.

proteino anepifilakta ti mobile case tis infoquest me to anemistiraki ... kanei eksairetik idouleia ston wd250 pou xo. kanena problem ... sas to sinistw! an kai to modelo akrivos den leei pio einai! ama to vro ... 8a to deiksw!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...