Προς το περιεχόμενο

Αρχίζει και τα "παίζει" το τροφοδοτικό?

africa_twin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά χαρά στο forum! Τις τελευταίες μέρες το PC μου όταν προσπαθώ να το ανοίξω δεν ανοίγει με την πρώτη και χρειάζεται να πατήσω το Power 2-3 φορές μέχρι να ξεκινήσει. Σήμερα το πρωί δεν άνοιγε με τπτ! Λέω το τροφοδοτικό τα 'παιξε! Το βγάζω το βάζω σε άλλο PC και δουλεύει κανονικά! Το ξαναβάζω στο δικό μου και ως δια μαγίας δούλεψε. Το έχω ανοιγοκλείσει καμιά 20ρια φορές και είναι οκ. Καθάρισα με spray επαφών και το μπουτόν του Power, έκανα ένα έλεγχο και στις καλωδιώσεις για να σιγουρευτώ και από κει ότι είμαι οκ.

Τώρα θα ήθελα να ρωτήσω: το τροφοδοτικό αρχίζει και τα "παίζει" η το πρόβλημα μπορεί να είναι αλλού?

Win XP Pro SP2 GR

Intel P4 2.4

1Gb Ram

Δημοσ.

na rotiso kai ego kati gia to trofodotiko mou?

to anemistiraki tou trofodotikou kanei enan periergo thorivo opote thelisei...

to standard einai oti tha ton kanei otan ksekinisei to computer kai meta apo ligo isos stamatisei i isos auksomoionei ton thorivo tou...

exo vgalei to simperasma oti einai kati pou otan zestathei i kapos etsi stamataei na kanei thorivo gia auto meta apo ligi ora stamataei!

episis to kanei pio sixna ton xeimona para to kalokairi!

ti lete?

Δημοσ.

paizei ontws na arxizei na ta paizei to trofodotiko sou.kai isws pernaei parapanw tash sto pc kai ayto prokeimnou na mhn kaei na mhn xekina amesws.dokimase me allo trofodotiko to pc sou na deis mhws telika ftaiei kati allo kai oxi to trofodotiko sou.

Δημοσ.

Στο bios που μπήκα πάντως όλες οι ενδείξεις που βγάζει το τροφοδοτικό είναι φυσιολογικότατες! Να πώ επίσης ότι δεν είναι παλιό, είναι αγορασμένο πριν ένα χρόνο περίπου και είναι 550v και γνωστή μάρκα (δεν θυμάμαι ακριβώς) και πληρωμένο 75?. Λειτουργεί μετά το UPS το οποίο είναι και σταθεροποιητής και υποτίθεται ότι δεν "υποφέρει" με τα σκαμπανεβάσματα της Δ.Ε.Η. Αν τελικά δεν φταίει αυτό τι άλλο μπορεί να φταίει?

Δημοσ.

Υπάρχει και περίπτωση να είναι πρόβλημα Mobo.

Επίσης το τροφοδοτικό σου, αν κρίνω από την αξία του, πρέπει να έχει 2 χρόνια εγγύηση.

Μπορείς να βάλεις δοκιμαστικά ένα άλλο τροφοδοτικό (δανείσου από κάποιον) για να δεις αν όντως φταίει αυτό.

Αν φταίει και έχει 2 χρόνια εγγύηση, δώστο να στο αλλάξουν.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...