tolis86 Δημοσ. 24 Απριλίου 2005 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2005 ma ti sto kalo? paw koitaw sto bios kai einai sto 4x rithmismeno!!! i karta einai i fx550 128mb 8x diladi ara to provlima pou einai? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Theodore Tsi Δημοσ. 24 Απριλίου 2005 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2005 5500 λογικά θες να γράψεις... μήπως δεν έχεις περάσει τα drivers της mobo;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolis86 Δημοσ. 24 Απριλίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2005 nai 5500....... ta xp oti evalan apo mona tous....... prin kanw format eixa mx400 64mb mou edeixne 4x!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Theodore Tsi Δημοσ. 25 Απριλίου 2005 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2005 mx440 4x είναι οπότε οκ..... θα πρέπει να κατεβάσεις τα drivers για την agp...... την πατησά και εγώ έτσι μετά από format με μια 9550 που δεν μου έβγαζε καν ταχύτητα...... http://insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=104424 τι mobo έχεις;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
abakas7 Δημοσ. 25 Απριλίου 2005 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2005 Επειδή έχω κι εγώ ένα παρόμοιο πρόβλημα: Πριν την εγκατάσταση των agp drivers πρέπει να γίνει uninstall των drivers της κάρτας γραφικών; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolis86 Δημοσ. 25 Απριλίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2005 ma nai to oti mou edeixne 4x to lew gia na sou pw pws itane entaksi! tous teleutaious drivers exw!! to skeftika ayto kai epidi eixa valei aytous pou eixe i siskevasia tis kartas pou itane palioi katevasa tous telaiytaious alla pali ta idia!!!!......... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolis86 Δημοσ. 25 Απριλίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2005 ma nai to oti mou edeixne 4x to lew gia na sou pw pws itane entaksi! tous teleutaious drivers exw!! to skeftika ayto kai epidi eixa valei aytous pou eixe i siskevasia tis kartas pou itane palioi katevasa tous telaiytaious alla pali ta idia!!!!......... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolis86 Δημοσ. 25 Απριλίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2005 telika to provlima lithike girnontas ti sixnotita leitourgeias tou epeksergasti sta 866Mhz pali meta apo overclock pou tou eixa kanei sta 1001........ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.