Προς το περιεχόμενο

Sempron 1100 mghz??????

nimik

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εφτιαξα προσφατα ενα πισι για τα ανιψια μου,με Sempron 2600+ & Asrock K7 Upgrade600 mobo,το προβλημα ειναι οτι τον επεξεργαστη τον δειχνει σαν xp 1100 mghz????? Eκανα bios update,το προβλημα ομως παραμενει,τι γινεται ρε παιδια? Πως φτιαχνει αυτο? Στα bios δειχνει το fsb του επεξεργαστη 100 με πολλαπλασιαστη 11,αν του αλλαξω το fsb se 180 θα ερθει στα ισα του η θα κανει μπαμ??? Βοηθειστε παιδια

Δημοσ.
Πιο λογικο ακουγεται το 11x166,εκει νομιζω δουλευει ο 2600+.....

ο επεξεργαστής δουλεύει κανονικά στα 1.83Mhz.... οπότε λογικά το 11x166 είναι το default του....

κοίτα πάνω στη mobo μήπως έχει μια σειρά από διακοπτάκια και πρέπει να τα πειράξεις και αύτα για να βρουν τη σωστή ταχύτητα...

μου είχε τύχει με asus mobo και athlon xp....ψάξε να δεις αν παίζει κάτι τέτοιο και τι settings πρέπει να βάλεις....

Δημοσ.

o Sempron 2600+ einai 1.83Mhz?

Dhladh o Sempron 2800+ pou exei to Acer 1362WLMI pou molis agorasa sta posa trexei? Giati sta properties tou My Computer kai sto dxdiag ton deixnei 1.6Mhz

Ti prepei na kanw gia na apeleu8erwsw to kthnos?

Δημοσ.

Bios update μηπως?Αν και σε μενα δεν λυθηκε το πρβλημα...η κανε καλυτερα αυτα που λεμε παραπανω...

Δημοσ.
o Sempron 2600+ einai 1.83Mhz?

Dhladh o Sempron 2800+ pou exei to Acer 1362WLMI pou molis agorasa sta posa trexei? Giati sta properties tou My Computer kai sto dxdiag ton deixnei 1.6Mhz

Ti prepei na kanw gia na apeleu8erwsw to kthnos?

με βάση αυτά που ξέρω ο 2800+ είναι στα 2Ghz..... :-?

1.6 σου δείχνει όταν το έχεις στο ρεύμα ή με μπαταρία;;;

Δημοσ.

1.6 δείχνει όταν το έχω στο ρεύμα

το έδειχνε και όταν τον άνοιξα για πρώτη φορα (Windows XP Home SP2 GR)

το δείχνει και τώρα που του έκανα format (Windows XP Pro SP2 En)

Help!

Δημοσ.

στο bios δεν δείχνει να έχει καμία δυνατότητα αλλαγής και εκεί επίσης τον δείχνει ως 1.6

να διευκρινήσω ότι είναι AMD Sempron Mobile 2800+ σε περίπτωση που το Mobile παίζει κάποιο ρόλο...

Δημοσ.

ta bios "diavazoun" ton epeksergasth apo to fsb pou tha doun molis kanete 1o boot. An eixate lathos to fsb, tote tha sas vgalei lathos k th taxythta ths cpu. Valte swsta ta fsb k multis k meta trekste ena prog opws cpu-z, na deite sta posa akrivws trexei h cpu k me ti rithmiseis :)

Δημοσ.

Τελικά για την περίπτωση μου ίσως η ένδειξη να είναι απόλυτα σωστή:

http://www.amdboard.com/sempron.html

AMD Sempron Socket A

Model FSB Multiplier Frequency Type

2800+ 166/333 12 2000MHz Thoroughbred

AMD Sempron Socket 754

Model FSB Multiplier Frequency Type L2 Cache Die

2800+ 400 8 1600MHz Palermo 256KB 90nm

http://www.amd.com/us-en/Processors/ProductInformation/0,,30_118_11600_11613,00.html

Mobile AMD Sempron™ Processor for Thin and Light Mobile PCs Product Comparison

Mobile AMD Sempron™ Processor

Model Number Frequency L2 Cache

3000+ 1.8 GHz 128KB

2800+ 1.6 Ghz 256KB

2600+ 1.6 Ghz 128KB

στην σελίδα έχει και αναλυτικά specs...

Δημοσ.

innersense όχι ίσως....σίγουρα είναι σωστή η ένδειξη στη δική σου περίπτωση....

δεν τσέκαρα τι παίζει με τους mobile.... :oops:

σχεδόν πάντα είναι σε χαμηλότερα Mhz....

Δημοσ.

sta asrock mobos rithmizis to fsb me jumpers. ego exo sempron 2800+ k mexri na ftiakso ta jumpers ton eblepe sta 1.2...

http://www.asrock.com/support/CPU_Support/CPUSupport_K7Upgrade-600.htm

psakse sto manual tou mobo pos na baleis to fsb 333 k tha doulepsi sosta :P

btw asrock rulez, value for money, foberi statherotita k simbatotita gia mobo ton 40 euro :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...