Προς το περιεχόμενο

Prob With Myst IV - Revelation

Sam235

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους.

Το θέμα από την Ubisoft θεωρείται ''solved'' λέγοντάς μου να πάω πίσω το παιχνίδι από εκεί που το αγόρασα και να πάρω κάποιο άλλο.... Απ' ότι καταλαβαίνετε, δεν μπόρεσαν να μου δώσουν κάποια απάντηση και εδώ που τα λέμε ούτε και εγώ μπορώ να καταλάβω τι γίνεται. Πάντως, θα δοκιμάσω και κάνα-δυο πραγματάκια που σκέφτηκα (αν και δεν νομίζω να γίνει κάτι) και αν τυχόν δουλέψει θα σας ενημερώσω για το τι τελικά έκανα....

Τέτοιο κόλλημα δεν έχω ξαναφάει σε οποιαδήποτε είδους εφαρμογή.... Άντε να δούμε τι άλλο θα συναντήσουμε....

Σας ευχαριστώ και πάλι για τις απαντήσεις σας και για το χρόνο που διαθέσατε.

Sam.

P.S. Από τις λύσεις που μου πρότειναν, τις δοκίμασα όλες χωρίς αποτέλεσμα.....

Δημοσ.

to xa pa8ei palia me ena kmouse driver kai ginotan n se orismena paixnidia ki aplws h8ele persama twn aplwn driver(typical ps2 mouse) pali apo to cd an 8ymamai kala dioti tous eixan kanei overwrite

Δημοσ.

Καλημέρα.

Λοιπόν, το πήρα απόφαση.... Το παιχνίδι αυτό ΔΕΝ πρόκειται να παίξει στο PC μου. Επανέφερα μέχρι και το ghost που είχα (το οποίο ήταν χωρίς drivers), έβαλα sound και VGA drivers και πάλι είχε το ίδιο πρόβλημα. Δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει αλλά ότι και να είναι μάλλον ασχολήθηκα αρκετά μαζί του.

Ευχαριστώ όλους εσάς που ενδιαφερθήκατε για το πρόβλημά μου και προσπαθήσατε να δώσετε κάποια λύση.

Sam.

Δημοσ.

Το είχα δοκιμάσει και αυτό αλλά είχα φτιάξει το account μετά την εγκατάσταση του παιχνιδού. Λες αν φτιάξω το account πρώτα και μετά κάνω install, να δουλέψει; Μμμμμμμμμμμ...... θα το δοκιμάσω και θα σου πω.

Sam.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...