Sam235 Δημοσ. 24 Απριλίου 2005 Δημοσ. 24 Απριλίου 2005 Παίδες καλησπέρα. Αγόρασα την Παρασκευή το Myst IV Revelation. Ήρθα όλο χαρά για να βάλω το παιχνιδάκι και όλα πήγαν μια χαρά. Το πρόβλημα είναι ότι στο Main Menu του παιχνιδιού δεν εμφανίζεται ο cursor του ποντικιού. Το mouse δουλεύει μια χαρά γιατί όταν κάνω click στην εισαγωγή του παιχνιδιού, κάνει skip και μπαίνει αμέσως στο main menu στο οποίο όμως, όπως προανάφερα, δεν εμφανίζεται ο cursor. Έψαξα και στο θείο googli, και στη Ubisoft, αλλά δεν βρήκα τίποτα που να με βοηθήσει. Αν έχετε αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα ή αν έχετε καμιά ιδέα πως να λυθεί το πρόβλημα please let me know...... Ευχαριστώ προκαταβολικά. Sam.
Sam235 Δημοσ. 26 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2005 Κανείς ρε παιδιά?? Δεν έχει κανένας αυτό το παιχνίδι ή εγώ είμαι ο γκαντέμης της υπόθεσης??
ilos Δημοσ. 26 Απριλίου 2005 Δημοσ. 26 Απριλίου 2005 Τι να σου πω... βάλε το τελευταίο patch 1.03 και απεγκατέστησε τους drivers για το ποντίκι να τα windows σαν τυπικό microsoft compatible.
JIMBREED Δημοσ. 26 Απριλίου 2005 Δημοσ. 26 Απριλίου 2005 egw pou katevasa to myst paizei mia xara dwkimase na valeis kai to patch1.3 kai des. pantws einai tromero,klasiko myst!!!
Dreamcatcher Δημοσ. 26 Απριλίου 2005 Δημοσ. 26 Απριλίου 2005 vale teleuteous drivers gia tin karta grafikwn kai vale kai to patch
Sam235 Δημοσ. 27 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2005 Καλησπέρα και ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Το πρόβλημα παραμένει. Από την αρχή είχα βάλει το τελευταίο patch (είχα δοκιμάσει και χωρίς αυτό) αλλά το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Καθώς και οι drivers για την VGA (Nvidia) είναι οι τελευταίοι (71.89). Το τρελό της υπόθεσης είναι ότι το έδωσα σε ένα φιλαράκο μου, το έκανε εγκατάσταση και παίζει μια χαρά.... Προφανός είναι θέμα driver αλλά ακόμα δεν έχω καταλάβει ποιός κάνει όλη την ζημιά. Πάντως αν έχετε κάτι άλλο να προτείνετε, είμαι όλος αυτιά. Και πάλι σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.... Sam.
Sam235 Δημοσ. 29 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2005 Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά... Τελικά μου φαίνεται ότι μόνο εγώ είμαι ο γκαντέμης..... Καμιά άλλη ιδέα δεν έχετε?
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 30 Απριλίου 2005 Δημοσ. 30 Απριλίου 2005 filarako kane oti boreis giati to pexnidaki einai fovero ,grafika+ixos kai puzzle . ego exo tous last drivers nvidia + patch 1.3 xoris provlima . alitheia pio mouse exeis ? exeis valei drivers gia to mouse ? a! kai kati pou skeftika tora ,otan beis sto menu dokimase na patiseis alt+tab xoris na exeis kapio allo parathiro anoixto .
rista Δημοσ. 30 Απριλίου 2005 Δημοσ. 30 Απριλίου 2005 Μηπως εχεις βαλει κανα animated κερσορα? Αν ναι βγαλτον και ασε το default των windows!Επισης τι mouse εχεις δεν μας ειπες,ασυρματο? με τι drivers?
Sam235 Δημοσ. 30 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2005 Thanks for your replies.... Ήμουν σίγουρος ότι είναι φοβερό το παιχνιδάκι γι' αυτό πήγα και το αγόρασα. Αλλά φαίνεται πως δεν ήμουν και τυχερός... Από drivers έχω τους τελευταίους. Mouse έχω ένα M$ Wireless Optical με τους Intellipoint 5.2 drivers (νομίζω ότι είναι οι τελευταίοι). Δεν νομίζω να είναι θέμα mouse γιατί και με απλό ποντίκι που έβαλα (με ή χωρίς drivers) πάλι τα ίδια έκανε. (Στο wireless άλλαξα και μπαταρίες αλλά δεν.....) Όσο για animated cursor δεν έχω τίποτα τέτοιο γιατί ξέρω ότι κατά καιρούς δημιουργούν προβλήματα και προσπαθώ να αποφεύγω τις "κακοτοπιές"...... Οποιαδήποτε βοήθεια είναι καλοδεχούμενη...... Sam.
rista Δημοσ. 1 Μαΐου 2005 Δημοσ. 1 Μαΐου 2005 Λοιπον..Απ οτι ειδα στο επισημο forum της ubi το προβλημα αυτο το εχουν παρα πολλα ατομα και μαλλον θα πρεπει να περιμενεις μεχρι να βγει καινουριο patch για να διορθωσει αυτο το προβλημα.. Η μονη λυση που βρηκα ειναι η εξεις την οποια την κανω copy-paste οπως ακριβως το βρηκα, ειδου λοιπον και καλη τυχη..: Some people and I have the same problem as you, the only solution we came for this specific problem in the forum was to create another account on your PC (a normal account with no admin rights) then in the properties of your Myst IV shortcut click on advanced and tick the "run with different credentials", then simply launch Myst 4 and put the login/password of the account you just created.
Sam235 Δημοσ. 1 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2005 Rista ευχαριστώ πολύ.... Θα το δικιμάσω και μόλις έχω νεότερα θα ενημερώσω..... Αλήθεια, που το βρήκες αυτό; Έχω φάει το κόσμο να ψάχνω και δεν έχω βρεί τίποτα τέτοιο.... Πάντως, ευχαριστώ πολύ..... Sam.
Sam235 Δημοσ. 2 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2005 Δυστηχώς Rista ούτε αυτό παίζει.... Δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται. Φαίνεται ότι θα περιμένω το Patch από την Ubisoft (αν βγάλει ποτέ). Κάτι άλλο δεν μπορώ να κάνω.... Έχω δοκιμάσει τα πάντα (όπως έλεγε και μια παλιά διαφήμιση...) Πάντως, αν έχετε κάποια άλλη ιδέα, fell free to say so.... Ευχαριστώ για τον χρόνο σας..... Sam.
Paralizer Δημοσ. 3 Μαΐου 2005 Δημοσ. 3 Μαΐου 2005 na proteino kati allo?epeidh to paixnidaki mamaei kai prepei opos kai dhpote na to paikseis...krata oti xreiazesai sthn akrh kai pata ena gero format!!!ksero ki ego ola ta pithana senaria ta exeis kanei kai tipota...krima den einai?
Sam235 Δημοσ. 3 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2005 Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά σε όλους..... Φίλε Paralizer, συμφωνώ ότι είναι κρίμα αλλά προς το παρόν δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο.... 1) γιατί το PC προέρχεται από format (είναι φρέσκο δηλαδή) και 2) περιμένω μήπως η Ubisoft δεήσει και βγάλει κανένα patch. Πάντως, έχω σκοπό να επαναφέρω το ghost που είχα πάρει όταν ακόμα το PC ήταν ''αγνό'' να δω τι θα γίνει..... (αν και δεν νομίζω να σταθώ τυχερός) Για οτιδήποτε νεότερο θα σας ενημερώσω...... Ευχαριστώ και πάλι για τις απαντήσεις σας. Sam.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.