Προς το περιεχόμενο

Ati Radeon 9500Pro-->9700

MacVag

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μήπως ξέρει κανείς πώς να κάνω την Radeon 9500ΠPro που έχω να έχει τις ίδιες επιδόσεις με την 9700; Έχω ακούσει ότι κάτι τέτοιο είναι εφικτό. Όποιος μππορεί ας με βοηθίσει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Dokimase mpes edw : http://www.techpowerup.com/softmod/ kai katevase tous peiragmenous drivers. Apla na xereis oti auto pou thes den einai sigouro oti tha petuxei.

Gia na to deis auto trexe to atitool kathos kai ta 3dmark03 - 05 gia na deis ean kanei artifacts i karta.

Μήπως ξέρει κανείς πώς να κάνω την Radeon 9500ΠPro που έχω να έχει τις ίδιες επιδόσεις με την 9700; Έχω ακούσει ότι κάτι τέτοιο είναι εφικτό. Όποιος μππορεί ας με βοηθίσει.

Εγκυκλοπαιδικά όλες οι 9500 pro (128bit 8pipe I-shaped red or black pcb) δεν γίνεται να φτάσουν τις 9700 pro καθώς βασίζονται σε διαφορετικό pcb (της 9700 pro είναι L-shaped) και έτσι δεν μπορεί να ξεκλειδωθεί το 256 bit memory interface. Έτσι μόνο κάποιες απλές 9500 με το παλιό pcb ήταν τυχερές και μετατρέπονταν σε 9700 pro (σε ποσοστο ~30% χωρίς προβλήματα με artifacts κυρίως αυτές της sapphire). Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να πας στην διεύθυνση που έγραψε παραπάνω ο φίλος και ή να κατεβάσεις κάποιο modded bios για 9500 pro (ψιλο-risky θα πρέπει να κάνεις backup το προηγούμενο bios και μετά με έναν hex editor να τα συγκρίνεις αν μοιάζουν σχετικά και μετά να προχωρήσεις σε update) ή να κατεβάσεις τον softmodded driver και να ακολουθήσεις τις οδηγίες εγκατάστασης (για να αποφύγεις το windows protection system). Και στις δύο περιπτώσεις το αποτέλεσμα είναι το ίδιο απλώς ξεκλειδώνεις το overclocking στην 9500 pro και μπορείς να την φτάσεις περίπου στα επίπεδα μιας 9700 απλής (εξαρτάται κυρίως απο τι τσιπάκια μνήμης φοράει απο 3 ns και κάτω είσαι ok).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...