Legolas Δημοσ. 24 Απριλίου 2005 Δημοσ. 24 Απριλίου 2005 Εκανα εγκατασταση τα windows(οχι format αλλα καπακι απο πανω)εσβησα τα αρχεια τα οποια ηταν πριν την εγκατασταση εγκατεστημενα και γενικα μεινα 3 φακελοι μεσα στο σκληρο(windows,program files(το οποιο δεν ειχε προγραμματα δικα μου αλλα αυτα που βαζει στην εγκατασαστη μονο)και το document and settings).οταν παταω ιδιοτητες του σκληρου(8 giga ο σκληρος) μου λεει οτι εχω 5,κατι giga σε χρηση και 2 ελευθερο.οταν μπαινω μεσα και επιλεγω ολα τα αρχεια και τα κανω ιδιοτηες μου λεει 1.45 giga.Δεν υπαρχουν κρυφα αρχεια το τσεκαρα και τα εσβησα.τωρα τι πρεπει να κανω για να εχω ελευθερα αυτα που εχουν φαγωθει τσαμπα????
Crizzt Δημοσ. 24 Απριλίου 2005 Δημοσ. 24 Απριλίου 2005 Dokimase ena defrag kai tsekare to poso tis virtual memory pou exeis valei.
Legolas Δημοσ. 24 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2005 Gia proteinete kanena defragment kai pos blepo thn virtua memory.kai an thn do ti na kano meta?
Dikemou Δημοσ. 24 Απριλίου 2005 Δημοσ. 24 Απριλίου 2005 mpas kai eixe kana nortona prin installed? an nai, by default oti svineis to krataei backup.. prepei an thimamai kala na kaneis deksi klik sto recycle bin kai purge all i kati tetoio...
Crizzt Δημοσ. 24 Απριλίου 2005 Δημοσ. 24 Απριλίου 2005 Gia virtual memory: Right click My Computer->Properties. Tab Advanced kouti Performance click Settings. Sto Tab Advanced kouti Virtual Memory. Des mipws einai setarismeni se poly megalo noumero(+1GB), desmevei xwro sto skliro.
Legolas Δημοσ. 25 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2005 gia pes ta kai sta ellhnika giati ta windows einai sta ellhnika
nickaras Δημοσ. 25 Απριλίου 2005 Δημοσ. 25 Απριλίου 2005 Βασικά είπες πως έμειναν 3 φάκελοι ... Για ψάξε λίγο κ στον φάκελο Documents and Settings ίσως κατι να υπάρχει μέσα απο τα προηγούμενα windows Ψάξε τους φάκελους κ μην κάνεις Ιδιοτητες στον φάκελο γτ δεν δείχνει το πραγματικό μέγεθος στους φακέλους, αμα υπάρχουν κρυφά αρχεία... Αν όχι πάλι, γτ δεν δοκιμάζεις ένα Format ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.