Lyman_Zerga Δημοσ. 27 Απριλίου 2005 Δημοσ. 27 Απριλίου 2005 file mou Lyman_Zerga kai dimmeneidis' date=' oso yparxoun tetoies apopseis, den yparxei periptwsi na pame mprwsta, kai to allo to ksereis? eimaste to idio gourounia me aytous... Osoi vrisate tous Tourkous pio panw, pige kaneis Germania na dei? Tourkoi kai Ellines einai Kolitaria panw... Tin PROPAGANDA pou trwme apo to dimotiko mexri to lykeio kata twn tourkwn pou tin vazete? i nomizete oti ontws ypirxe to kryfo sxolio??? Epi tourkokratias stin Ellada to sxolio itan ELEYTHERO gia tous Ellines!!! Alla an apla lete oti sas mathane sto sxolio kai oti akoute apo to xazokouti tetoies m@l@kies tha lete... oti einai gourounia... KSYPNATE REEEEEEEEEEEEE anthrwpoi san kai emas einai....[/quote'] Καταρχήν, ψάρωσες πολύ εύκολα. Το νόημα του μηνύματος μου ήταν ότι ο αρχικός φίλος, δικαιούται την άποψή του αναξαρτήτως του πώς την κρίνεις εσύ. Το να πετάγεται ο άλλος και να σκούζει, είσαι ρατσιστής και π@π@ριές, ενώ ταυτόχρονα κόβεται για ελευθερίες λόγου κτλ., είναι μ@λ@κία. Κατά δεύτερον, μου αρέσει πολύ πώς οι πεφωτισμένοι έχουν ξεδιαλύνει την πραγματικότητα και έρχονται να μας σώσουν από την προπαγάνδα. Λέγοντάς μας αυτά που άκουσαν από τον καθοδηγητή τους σε κανένα πυρήνα... Και τέλος, έλεος με τα διεθνιστικά. Νομίζεις ότι είσαι πρωτότυπος; Πιστεύεις ότι ανακάλυψες την σωτηρία του κόσμου; Έχω νέα για σένα! Πριν από εσένα πέρασαν πολλοί άλλοι αναλώσιμοι, και θα περάσουν πολλοί ακόμα.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 27 Απριλίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 27 Απριλίου 2005 Λυπάμαι αλλά η αντιπαράθεση για τους Τούρκους κτλ πρέπει να σταματήσει εδώ. Ατυχία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.