Milkywaygrad Δημοσ. 24 Απριλίου 2005 Δημοσ. 24 Απριλίου 2005 Ρε παιδιά απο τη παρασκευή 22/4 σε πολλά ελληνικά Sites που μπαίνω, όχι τόσο γνωστά γίνεται ένας χαμός απο επιθέσεις Τούρκων Hackers. Και συγκεκριμένα όχι απο ένα άτομο αλλά απο ολόκρηρα Group. Στο http://www.powermodels.gr άμα πάς να μπείς ατο Forum όλα τα Posts & όλες οι ενότητες έχουν καταστραφεί και παντού λέει "This site Hacked by Tourkish Hacker Group". Επίσης το site έστειλε σε όλα τα μέλη του δηλ. και σε μένα ένα e-mail στα αγγλικά το οποίο γράφει πώς οι τούρκοι γαμ....... τις μανάδες των ελλήνων και διάφορα τέτοια. Όπως είδατε και στο υπουργείο οικονομίας κάτι τέτοιο συνέβει και κόβω το κεφάλι μου πώς απο τούρκους έγινε. Τελευταία πολύ κινητοποίηση δεν βλέπετε; Ίμια, σκίζουν σημαίες, παραβιάσεις και τέτοια. Μου φαίνεται πώς δεν θα τα πάμε και πολύ καλα...
androu Δημοσ. 24 Απριλίου 2005 Δημοσ. 24 Απριλίου 2005 Απο τη μία οι Τούρκοι και απο την άλλη οι Αλβανοί.. Δεν μπορώ να καταλάβω οι DR Αστυνόμοι που ανακάλυψαν το "Ηλεκτρονικό Χνάρι" του Βαβύλη δεν μπορούν να κάνουν κάτι και γιαυτό ? Ελπίζω τουλάχιστον τώρα με την δημιουργία του κέντρου Δικτύων και ασφάλειας στο Ηράκλειο να αντιμετωπιστεί κάτι .. παραπάνω.. Ε οχι και να μας την λένε και οι Τούρκοι.. Τους πειράζουμε εμεις??
kleidokratwr Δημοσ. 24 Απριλίου 2005 Δημοσ. 24 Απριλίου 2005 Ε οχι και να μας την λένε και οι Τούρκοι.. Τους πειράζουμε εμεις?? gia poio logo eisai toso sigouros oti emeis eimaste oi agioi? to oti den to lene ta dika mas deltia eidhsewn den shmenei oti den ginetai enoeitai oti den milaw me apodei3eis sta xeria mou (pws 8a mporousa allwste) alla skepsou to logika. drash-antidrash.
wizzy Δημοσ. 24 Απριλίου 2005 Δημοσ. 24 Απριλίου 2005 me tin idia logiki, mporei na eimaste autoi pou antidroun kai oxi autoi pou droun... ;-)
HamerZ Δημοσ. 24 Απριλίου 2005 Δημοσ. 24 Απριλίου 2005 Και πως μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι το κάνει τούρκος και όχι "κάποιος" άλλος που δεν έχει καμιά σχέση με Ελλάδα-Τουρκία..;;
Shinta Δημοσ. 24 Απριλίου 2005 Δημοσ. 24 Απριλίου 2005 Koitakste an krino apo tin dinatotita ton ellinon Hackers(love u ktl) den paizei na min exoume kanei kai emeis kati.To thema einai ti tha ginei apo edo kai pera apo tous hackers alla kai tous ISPs gia tis attacks.
Milkywaygrad Δημοσ. 24 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2005 HamerZ σιγά μη κάθεται ο καθένας να ασχολείται με το τί κάνει η Ελλάδα με την Τουρκία.
Giannis__ Δημοσ. 24 Απριλίου 2005 Δημοσ. 24 Απριλίου 2005 An ena forum i site (px phpbb i php-nuke) den ginei updated me to latest version panta exei security problems pou einai gnwsta se olous. Twra to na xrhsimopoieis ena tetoio bug gia na kaneis zhmia se ena forum den to thewrw "hacking". Kai ti na kanei o ISP i o host provider, se auth tin periptwsh, na kynigaei tous pelates tou na kanoun updates?
gk1 Δημοσ. 24 Απριλίου 2005 Δημοσ. 24 Απριλίου 2005 1 on: ston agona toyrkia ellada se liges meres tha gynei tis p@@@@@! 2 on: den eimaste k emeis agioi! 3 on: theloyme na toys baloyme k stin EE kai na gynoyn anthropi! telika poih eine h m@@@@??? ax i dioksi ilektronikoy egklimatos mono to babili brike...!!!!
coffeex Δημοσ. 24 Απριλίου 2005 Δημοσ. 24 Απριλίου 2005 HamerZ σιγά μη κάθεται ο καθένας να ασχολείται με το τί κάνει η Ελλάδα με την Τουρκία. Νομίζεις..... Δεν έχω το link με τα hack που έχουν κάνει Έλληνες hackers σε site της Τουρκίας. Υπάρχει μάχη εδώ και χρόνια....
gk1 Δημοσ. 24 Απριλίου 2005 Δημοσ. 24 Απριλίου 2005 maxi yparxi kathe mera k sta synora mas.. opoios exei kanei sto lago skopeto kseri ti lew !!!!
Adavis Δημοσ. 24 Απριλίου 2005 Δημοσ. 24 Απριλίου 2005 3 on: theloyme na toys baloyme k stin EE kai na gynoyn anthropi! Μπράβο αγόρι μου! Δεν είσαι καθόλου ρατσιστής και πάνω από όλα είσαι ανθρωπιστής. Δηλαδή οι Τούρκοι δεν είναι άνθρωποι; Και τί είναι κατα την γνώμη σου;
gk1 Δημοσ. 24 Απριλίου 2005 Δημοσ. 24 Απριλίου 2005 Μπράβο αγόρι μου! Δεν είσαι καθόλου ρατσιστής και πάνω από όλα είσαι ανθρωπιστής. Δηλαδή οι Τούρκοι δεν είναι άνθρωποι; Και τί είναι κατα την γνώμη σου; apo tin stygmi poy mpenoyn me ena mono meros poy eine diko mas ti theleis na pw??? anthropi eine alla ayti poy toys kibernane toys feronte san zwa!!! an rotisis kapoion poy eine moysoylmanos k oxi apo tin toyrkia tha minis me ayta poy tha soy pei!!! k min ksexnas pos ayti anagnorisan ton israil to 60 k egyne to kratos toy israil!!! eftisan sta moytra oloys toys mosoylmanoyn, den eine theokrates alla stratokrates!
kleidokratwr Δημοσ. 24 Απριλίου 2005 Δημοσ. 24 Απριλίου 2005 re paidia ama goustarete na milisete gia ena 8ema, kai den 8elete na sas to kleisoun gia poio logo milate ratsistika entelws? an synexisete etsi to logiko epakolou8o einai to topic na kleidw8ei. opote afhste ta ratsistika, k peite apla to provlima. in-topic now: ta exploits se ka8e ekdosh ths BB einai gnwsta mias kai o kwdikas einai open.twra apo th stigmh pou o allos den kanei update thn ekdosh tou BB tou as prosexe. den ta vgazoun tyxaia ta updates epeidh den exoun tipota kalytero na kanoun. oso gia thn aiwnia maxh ellada-tourkia, ena exw na pw: eimaste a3ioi ths moiras mas, kai oi dio laoi.
Milkywaygrad Δημοσ. 24 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2005 Εγώ πάντως τους ξέρω για άνθρωπους φανατισμένους εναντίον της Ελλάδας και όχι μόνο. Ότι καλό έχουμε κάνει για αυτούς μας το έχουν πετάξει στη μούρη. Άν είχαν την επιλογή να μας σκοτώσουν θα το έκαναν χωρίς δεύτερη σκέψη. Δέν τα βλέπετε μπροστά στα μάτια σας;;; Να φάνε δεν έχουν και όμως έχουν τον 5πλό αριθμό στρατιωτικού υλικού. Σκέφτονται σάν ζώα και δρούν σαν ζώα. Δεν τους αξίζει ΕΕ. Οι τουρκία ευρώπαϊκή ποτέ δεν πρόκειται να γίνει και ας μπεί στην ΕΕ. Εμείς νομίζω τους έχουμε δώσει χιλιάδες ευκαιρίες για συμφιλίωσει. Έχουμε κανταντήσει να ξεχνάμε τα 400 ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΛΑΒΙΑΣ δίνοντάς τους ευκαιρίες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.