Προς το περιεχόμενο

ISDN Network connections

nk13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια βοήθεια παιδιά,

έχω 2 PCs με κάρτα δικτύου συνδεμένα με καλώδιο απευθείας από το ένα PC στο άλλο (νομίζω λέγεται cross), και το ένα PC είναι συνδεμένο με το netmod με καλώδιο, όχι USB, εκείνο το 25pin. Το πρόβλημα είναι ότι για να συνδεθώ στο internet από το PC που είναι συνδεμένο μέσω δικτύου, πρέπει να είναι ανοικτό και το PC που έχει σύνδεση με το netmod.

Προφανώς χρειάζομαι κάτι που να συνδέονται τα 2 PCs, και από εκεί να φεύγει η σύνδεση προς το netmod (από ότι καταλαβαίνω και με μια σχετική αλλαγή στο καλώδιο δικτύου, αν υπάρχουν πουθενά και οδηγίες πως φτιάχνουμε το βυσματάκι στο καλώδιο, θα μου άρεσε ιδιαίτερα). Τι πρέπει να πάρω, hub, switch, router, ή κάτι άλλο; Καμιά πρόταση; Έχω σκοπό να βάλω μελλοντικά DSL, αλλά όχι απαραίτητα άμεσα.

Δημοσ.

An katalaba kala 8es na mpainei sto net to ka8e pc xoris na einai open kai ta 2?

Sundese tote to ena pc me usb kai to allo pc me com.(An katalaba kala pali to netmod sou exei kai tis 2 8ures)

Kane thn idia sundesh dialup gia ton isp sto ka8e pc kai eisai etoimos.

Δημοσ.

Οχι, δεν έχει και τις 2 θύρες το netmod, και ναι θέλω να μπαίνω από το ένα χωρίς να πρέπει να φορτώσω και το άλλο. Και να τις είχε και τις 2 θύρες, το 2ο PC είναι σε απόσταση 40μ από το 1ο που έχει και το netmod δίπλα του, πως θα έκανα σύνδεση με USB?

Με ένα hub γίνεται σύνδεση του netmod με 25pin? Ή τέλος πάντων, καμια άλλη πρόταση?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...