nautilus7 Δημοσ. 24 Απριλίου 2005 Δημοσ. 24 Απριλίου 2005 Έκανα rip ένα DVD με το DVD Decrypter και το αποθήκευσα στο σκληρό (που πριν από ένα μήνα αγόρασα) με μορφή αρχείων (file mode). Όλα καλά μέχρι εδώ. Μετά προσπαθώντας να μετακινήσω τον φάκελο με το DVD στον άλλο μου δίσκο μου βγαίνει ένα μύνημα λάθους ότι δεν μπορεί να διαβαστεί ένα από τα αρχεία. Λέω δεν πειράζει, κάτι δεν θα πήγε καλά στο ripping και το ξανακάνω. Έλα όμως που είχα ξανά το ίδιο πρόβλημα! :-x Υποψιάζομαι λοιπόν ότι κάτι φταίει με το DVD και παρατάω την όλη διαδικασία. Χθες όμως περνάω ένα άλλο DVD στον ίδιο δίσκο και παρατηρώ ότι πάλι δεν μπορεί να διαβάσει ένα από τα αρχεία που έχω γράψει. Τι φταίει; Υποψιάζομαι ότι ο δίσκος έχει κάνει bad sectors και δεν τα βλέπει. Έχω κάνει έλεγχο του δίσκου για σφάλματα και δεν βρήκε τίποτα.
nautilus7 Δημοσ. 24 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2005 Μπορεί να συμβαίνει κάτι τέτοιο; Το DVD-ROM που έχω είναι το Toshiba 1612. Είναι λίγο παλιό, αλλά δεν μου έχει παρουσιάσει το παραμικρό πρόβλημα.
wizzy Δημοσ. 24 Απριλίου 2005 Δημοσ. 24 Απριλίου 2005 Μπορεί να συμβαίνει κάτι τέτοιο; Το DVD-ROM που έχω είναι το Toshiba 1612. Είναι λίγο παλιό, αλλά δεν μου έχει παρουσιάσει το παραμικρό πρόβλημα. It's never too late, mate ! Outws i allws, den xreiazetai na sto kanei sinexeia gia na katalabeis oti exei problima, prepei na se ipopsiazei apo tin prwti. Den lew oti ftaiei to Toshibaki (pou einai korifaio) apla, mporei na epeses se bad part.....Emena, gia paradeigma, mou xtipise enas Seagate 120GB SATA meta apo 6 mines.... :wink: A! Dokimase na tou kaneis kai ena firmware update mpas kai strwsei...
nautilus7 Δημοσ. 24 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2005 o diskos einai ntfs i fat32? Ο δίσκος είναι WB 80GB ATA σε NTFS.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.