S2Katana Δημοσ. 23 Απριλίου 2005 Δημοσ. 23 Απριλίου 2005 Πρόκειται για μια εξαιρετική low budget λύση για κάρτα ήχου σε pc, με απαράμιλλη ποιότητα ήχου, αν λάβουμε υπόψιν τη χαμηλή τιμή της.Αγοράστηκε τον Απρίλιο του 2005 με 21 μόλις euro από το Πλαίσιο, σε έκδοση bulk.Για περεταίρω πληροφορίες, check out http://www.soundblaster.com/products/live24bit/specs.asp
S2Katana Δημοσ. 24 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2005 Προς Moderator:Γιατί μετακινήθηκε το post αυτό από την περιοχή Insomniacs' Reviews?Υποτίθεται ότι για αυτό το λόγο τα δημοσίευσα εκεί.Όσο για το μέγεθός τους, υπάρχουν και άλλα μικρά posts στα reviews και ο ρόλος της περαιτέρω ενημέρωσης για το παρόν hardware επιτελείται με την αναφορά στο link...
dcis77 Δημοσ. 24 Απριλίου 2005 Δημοσ. 24 Απριλίου 2005 Μετακινήθηκε φίλε μου γιατί δεν ήταν Review αυτό! Σαν νέο μέλος που είσαι μάλλον δεν πρόλαβες να διαβάσεις τους κανόνες των Reviews! http://www.insomnia.gr/vb3/announcement.php?f=40&announcementid=14
S2Katana Δημοσ. 25 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2005 Ποτέ δεν ξεκινώ να γράφω χωρις μα μελετήσω τουσ αντίστοιχους κανόνες, μια τακτική που κάποια άλλα μέλη πάγια δεν ακολουθούν.Δεν βλέπω κάποια σύγκρουση με αυτους, πχ πως να πω τι περιέχει η συσκευασία αφού...είναι bulk!Τι να περιγράψω σε μια κάρτα ήχου?Anyway νομίζω ότι ένα απλό κλικ αρκούσε για να ενημερωθεί κάποιος πιο ουσιαστικά.Άλλωστε κανένα μέλος του Insomnia (έτσι ελπίζω τουλάχιστον) δεν αγοράζει προιόντα χωρις να τσεκάρει πρώτα την αντίστοιχη σελίδα του προιόντος. Αλλά τι ξέρω εγώ, ένα νέο μέλος είμαι μόνο...
S2Katana Δημοσ. 25 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2005 Δε με ενοχλεί που μετακινήθηκε το post μου -δικαιολογημένα ή όχι- απλά θα ήθελα να υπάρχει μια πολιτική ίσης αντιμετώπισης.Για παράδειγμα, ο giannis_platano έγραψε ένα εξίσου μικρό review αλλά περιλαμβάνει και φωτό.Αυτό σημαίνει είτε ότι όποιος δεν εισάγει φωτο δεν μπορεί να γράψει reviews είτε ότι απλώς δεν υπήρξε ίση αντιμετώπιση.Τα sites των κατασκευαστών παρέχουν καλής ποιότητας φωτο και άρα η έλλειψή τους στο review αντισταθμίζεται για όποιον παρέχει κάποιο link.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.