Sephir Δημοσ. 23 Απριλίου 2005 Δημοσ. 23 Απριλίου 2005 Πήρα σήμερα, σαν παιδί και'γω, ένα DVD-Recorder για τον υπολογιστή μου και, συγκεκριμένα, το NEC 3520A. Το συγκεκριμένο αντιγραφικό δεν έχει κάποιο πρόβλημα (δοκίμασα να γράψω κάποια DVD και η εγγραφή έγινε απρόσκοπτα και σε υψηλές ταχύτητες), αλλά κάτι δεν πάει καλά με τη συνεργασία του με το DVD-ROM player (Pioneer D120). Συγκεκριμένα, όταν βάζω κάποιο γραμμένο DVD-R στο player για αντιγραφή on-the-fly σε ένα άδειο DVD-R, το Nero το πετάει έξω γράφοντας ότι το source είναι είτε άδειο είτε "άκυρο" (invalid). Αντίθετα, αν βάλω κάποιο γνήσιο DVD (DVD-5 εννοείται) στο player για on-the-fly αντιγραφή, τότε το Nero το δέχεται αδιαμαρτύρητα. Επίσης αν δοκιμάσω να κάνω αντιγραφή σε DVD-R (DVD copy) μόνο με τη χρήση του recorder (μέσω image), τότε και πάλι η εγγραφή πραγματοποιείται σωστά. Ευτυχώς το ίδιο πρόβλημα δεν υφίσταται με τα CD's, όπου η εγγραφή γίνεται κανονικά σε κάθε περίπτωση. Αν και έχω χάσει αρκετά επεισόδια πάνω στους υπολογιστές, λόγω στρατού (άντε, πάει κι' αυτό), έχω ακούσει ότι υπάρχει κάποια ασυμβατότητα του Nero με το Service Pack 2, το οποίο έχω εγκαταστήσει (όπως και την έκδοση 6.6.0.12 του Nero). Υπάρχει κάποια γνωστή λύση στο πρόβλημα; Σημειωτέoν ότι έχω εγκαταστήσει και την τελευταία firmware του Pioneer DVD Player.
panospc Δημοσ. 24 Απριλίου 2005 Δημοσ. 24 Απριλίου 2005 Και εγώ έχω ακριβώς τον ίδιο συνδιασμό (NEC 3520 και Pioneer 120) και μου κάνει το ίδιο πρόβλημα. Λογικά πρέπει να φταίει το Nero έβαζα να αντιγράψω ένα DVD και μου πέταγε και εμένα το ίδιο μήνυμα. Τελικά το έβαλα στο Alcohol 120% και αντιγραφή έγινε κανονικά...
Sephir Δημοσ. 24 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2005 Και εγώ έχω ακριβώς τον ίδιο συνδιασμό (NEC 3520 και Pioneer 120) και μου κάνει το ίδιο πρόβλημα. Λογικά πρέπει να φταίει το Nero έβαζα να αντιγράψω ένα DVD και μου πέταγε και εμένα το ίδιο μήνυμα. Τελικά το έβαλα στο Alcohol 120% και αντιγραφή έγινε κανονικά... Χαίρομαι που δεν είμαι ο μόνος που έχω αυτό το πρόβλημα . Μάλλον θα αναμένω κάποια νεότερη έκδοση του Nero που ίσως να διορθώνει το πρόβλημα... Thanks πάντως.
marios1957 Δημοσ. 24 Απριλίου 2005 Δημοσ. 24 Απριλίου 2005 Να πω και ένα κουφό;Το δοκιμάσατε σε άλλη σύνθεση;
nickaras Δημοσ. 25 Απριλίου 2005 Δημοσ. 25 Απριλίου 2005 Ίδιο prob αντιμετωπίζει κ ένα φιλαράκι ένα update ίσως κάνει κτ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.