BROWNEYES Δημοσ. 23 Απριλίου 2005 Δημοσ. 23 Απριλίου 2005 Παιδιά, είμαι καινούρια εδώ, κατόπιν συμβουλής κάποιου φίλου. Εχω το εξής πρόβλημα. Κατέβασα σήμερα το MSN Messenger και δεν μπορούσα να λάβω αρχεία από τις επαφές μου. Μετά κατέβασα το Mess Patch, οπότε και κατάφερα να λάβω ένα αρχείο MP3 (μέσω MSN Messenger). Όταν όμως πήγα να το ανοίξω, βγήκε ένα παράθυρο όπου έλεγε, ότι τα Windows, το θεώρησαν ως μη ασφαλές και το απέκλεισαν. Μετά έκανα αναζήτηση σε όλο το p/c, αλλά δεν το βρήκε. Τι να κάνω??????
billpeppas Δημοσ. 23 Απριλίου 2005 Δημοσ. 23 Απριλίου 2005 Και εγώ το συνάντησα αυτό εχθές με exe αρχείο. Απλά αφού το λάβεις δοκίμασε να το κάνεις copy από τον φάκελο του MSN στο desktop.
BROWNEYES Δημοσ. 23 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2005 Δεν υπάρχει καν στο φάκελο "Ληφθέντα Αρχεία". (Όταν μου βγήκε το παράθυρο αυτο των windows, πάτησα ok).
billpeppas Δημοσ. 23 Απριλίου 2005 Δημοσ. 23 Απριλίου 2005 Αν προσπαθήσεις να το τρέξεις από τον store folder του MSN, το ακατονόμαστο ΣΒΗΝΕΙ εντελώς το αρχείο αμέσως.
sarisn Δημοσ. 23 Απριλίου 2005 Δημοσ. 23 Απριλίου 2005 Έχει συζητηθεί και σε άλλο thread αν δεν κάνω λάθος εδώ στην Insomnia. Προφανώς δεν είναι κάποιο bug αλλά η Microsοft δεν επιτρέπει πλέον την αποστολή αρχείων mp3 για λόγους πνευματικής ιδιοκτησίας.
poulinos Δημοσ. 23 Απριλίου 2005 Δημοσ. 23 Απριλίου 2005 brown eyes kalos irthes sto forum.to arxeio afou exei sbistei mono me recovery to epanafereis allios pestou kalitera na sto ziparei se zip i rar kai na sto stilei.to exoun min po ti to thema me to ti arxeia tha dexesai.i poli asfaleia spaeei neura.min arxizo kai brizo.
BROWNEYES Δημοσ. 23 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2005 sarisn, έχει συζητηθεί μόνο το ότι το MSN σου μπλοκάρει την λήψη αρχείων, όχι όμως και για τα Windows. Ευχαριστώ πάντως για την βοήθεια. Μάλλον θα είναι θέμα προστασίας. Μου έχουν σπάσει όμως τα νεύρα πια. Α, μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε και σε κατι άλλο. Προσπαθώ να μπω στην σελίδα http://www.dcplusplus.com και μου λέει αυτο: Error FW-1 at fwnode1: Access denied. Τι είναι τούτο παλι????????????
BROWNEYES Δημοσ. 23 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2005 brown eyes kalos irthes sto forum.to arxeio afou exei sbistei mono me recovery to epanafereis allios pestou kalitera na sto ziparei se zip i rar kai na sto stilei.to exoun min po ti to thema me to ti arxeia tha dexesai.i poli asfaleia spaeei neura.min arxizo kai brizo. Ευχαριστώ, και να ξέρεις ότι σε καταλαβαίνω απόλυτα...!!!!!!!!!!!!!!
billpeppas Δημοσ. 23 Απριλίου 2005 Δημοσ. 23 Απριλίου 2005 sarisn' date=' έχει συζητηθεί μόνο το ότι το MSN σου μπλοκάρει την λήψη αρχείων, όχι όμως και για τα Windows. Ευχαριστώ πάντως για την βοήθεια. Μάλλον θα είναι θέμα προστασίας. Μου έχουν σπάσει όμως τα νεύρα πια. Α, μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε και σε κατι άλλο. Προσπαθώ να μπω στην σελίδα http://www.dcplusplus.com και μου λέει αυτο: Error FW-1 at fwnode1: Access denied. Τι είναι τούτο παλι????????????[/quote'] http://dcplusplus.sourceforge.net
poulinos Δημοσ. 24 Απριλίου 2005 Δημοσ. 24 Απριλίου 2005 zaplin ok gia to msn 6.2 alla kapia stigmi tha sou petaxei to oraio minima .new version available kai dentha mporeis na xrisimopoiieis tin palia sto telos i diameso windows update tha se perasei se kamia kainouria.opote ora na prosarmosteis stin new.les kai den tin xereis tin microsoft.
zaplin Δημοσ. 24 Απριλίου 2005 Δημοσ. 24 Απριλίου 2005 ναι το ξέρω και τρέμω για την στιγμή που θα βγεί αυτό! αλλα στο λάπτοπ μου επειδή δε μπαίνω συχνά στο νετ έχω το άρχικο μσν, 4. κατι και δεν μου ζητάει update!τώρα τι παίζει δε ξέρω, αλλα ελπίζω να γίνει κανα μαγικό εδώ
getty Δημοσ. 24 Απριλίου 2005 Δημοσ. 24 Απριλίου 2005 Εγώ γι αυτό έβαλα το Gaim για να γλυτώσω απ τις βλακείες αυτές του msn.
poulinos Δημοσ. 25 Απριλίου 2005 Δημοσ. 25 Απριλίου 2005 zaplin apla ta simpiezeis ta arxeia pou thes na stileis se ena zip kai etsi kai feugoun pio eukola logo mikroterou megethous kai den exeis auto to problima.pantos einai blakia na kobei exe kai ola auta xoris na se rotaei.mipos iparxei epilogi gia na xetsekareis autin tin asfaleia opos me to mirc kai to outlook express?
Japan Δημοσ. 25 Απριλίου 2005 Δημοσ. 25 Απριλίου 2005 An sto steiloun zipparismeno me deksi click pano sto zip arxeio mporeis na to kaneis unblock apo ta properties kai meta na to kaneis kanonika extract. An den to kaneis afto kanei mono extract enan adeio fakelo. Chryssa
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.