Προς το περιεχόμενο

Το "Πλαίσιο" έχει αρχίσει να κάνει "νερά";

marios1957

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω παλι θελω να μιλαω με οσο το δυνατον περισσοτερους, να ακουω εμπειρικες γνωμες και να επηρεαζομαι και απο αυτες και οχι μονο στο τι διαβασα στο ηλεκτρονικο μανιουαλ της συσκευης που με ενδιαφερει. Να τους εμπιστευομαι και να με εμπιστευονται, και μεσα απο την γνωριμια να μπορουν να μου εκμυστηρευτουν αν κατι ειναι σκαρτο και να με αποτρεψουν απο μια ανωφελη αγορα. Κατι που μπορω να πω εχω πετυχει αρκετες φορες, οπου επειτα, απο διασταυρωσεις τριτων, ανακαλυψα πως δεν πιαστηκα κοροιδο.

...

• Απαντ. 112
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Εγώ τα πάω πάρα πολύ καλά με το Πλαίσιο ενώ με το e-shop κάπως άρχησα να το ξανασυμπαθώ γιατί τώρα άρχησαν να ασχολούντε[/b'] με τα προβλήματά μου.

από ορθογραφία βλέπω δεν τα πάμε και πολύ καλα....

Δημοσ.
από ορθογραφία βλέπω δεν τα πάμε και πολύ καλα....

εδω κοιταμε να ενισχυσουμε τη χρηση των ελληνικων, σε αντιθεση με τα greeklish.

κακως τον κομπλαρεις τον αλλον και κατ'επεκταση οποιονδηποτε αλλο που σκεφτεται να χρησιμοποιησει ελληνικα.

Δημοσ.

Και η δικη μου χθεσινη πικρη εμπειρια...Εχω παρει πολλα πραγματα απο Πλαισιο αλλα πρωτη φορα ολοκληρωμενο pc.Πηρα ενα στα 3 γιγα 64bit με 512 μνημη και μολις το εφερα σπιτι και αρχισα να περναω xp ....να μια μπλε οθονη με κινεζικα!!!!!! Το παω πισω και το αφησα και το πηρα μετα απο δυο ωρες με αλλαγμενη μνημη.Ακομα ομως δεν μπορω να σεταρω την καρτα tv....

Αυτο που με πειραξε πιο πολυ ηταν που τους ειπα οτι αφου το ανοιξαν να μου βαλουν και μια καρτα firewire και να την πληρωσω φυσικα.Και μου ειπαν ναι μεν αλλα θελανε και 20 ευρω για την τοποθετηση!!!!!!!Για δυο βιδιτσες που θα βιδωναν...Την δικη μου ταλαιπωρια σε ενα ολοκαινουργο μηχανημα δεν την κοστολογησαν... :-x :-x :-x :-x :-x

Επισκέπτης
Δημοσ.

@Γιαννης : ΠΩΩΩΩ! Καλα για να βαλουν μεσα μια καρτα η8ελαν 20ε? Δεν ντρεπονται καθολου; Αντι να ζητησουν συγγνωμη για την ταλαιπωρια που σου προκαλεσαν ζητησαν και λεφτα;

Και μην αρχισετε να μου λετε οτι οι τεχνικοι ΔΕΝ φταινε σε τιποτα επειδη το μηχανημα εβγαλε μια βλαβη... Δουλευα στο παρελθον σε μια μεγαλη εταιρια κατασκευης Η/Υ και ΠΡΙΝ τα δωσει τα μηχανηματα στους αγοραστες τα περναγε απο ελεγχο burn test 24ωρο!

Το μηχανημα φιλε Γιαννη επρεπε να το τεσταρουν τουλαχιστον μια μερα πριν σου το δωσουν. Αλλα τι περιμενεις...οταν οι υπευθυνοι του τμηματος συναρμολογησης στη Μεταμορφωση ειναι για τα Μπ@ζα...

Δημοσ.

Το μηχανημα φιλε Γιαννη επρεπε να το τεσταρουν τουλαχιστον μια μερα πριν σου το δωσουν. Αλλα τι περιμενεις...οταν οι υπευθυνοι του τμηματος συναρμολογησης στη Μεταμορφωση ειναι για τα Μπ@ζα...

Αυτό που λες είναι ωραίο και σωστό. Όμως θα πρέπει να αναγνωρίσουμε και την πίεση που δέχονται τα καταστήματα όταν εμείς παραγγέλνουμε ένα PC και το θέλουμε σπίτι την άλλη μέρα το πρωί

Επισκέπτης
Δημοσ.

@DrLo : Εχεις απολυτο δικιο , προσωπικα δεν απαιτησα ποτε να μου συναρμολογησουν ενα πισι και να μου το δωσουν μεσα σε μια μερα , πιστευω οτι αν αφησεις ενα χρονικο περιθωριο 2-3 ημερων σε ενα οποιοδηποτε καταστημα , θα γινει καλυτερη δουλεια. Θα εχει τη δυνατοτητα ο τεχνικος να δει διαφορες ατελειες ή αν θελεις ασυμβατοτητες του υλικου και να τις διορθωσει.

Αυτο που ηθελα να πω παραπανω ειναι οτι ειμαι ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ με την πολιτικη του συγκ. καταστηματος που σου φτιαχνει πλεον πισι στο "ποδι". Επισης ειναι ασχημο , μιλαω για την περιπτωση του Γιαννη , να αγοραζεις ενα πισι 700-1000ε σημερα , να σου παρουσιαζει καποιο προβλημα , και για μια βιδα να σου ζητανε αλλα 20ε...

Προσωπικα δεν μου φαινεται ωραιο...

Δημοσ.

Το pc το παρηγγειλα την Πεμπτη και απο μονοι τους μου ειπαν για χθες Σαββατο.Δεν πιεσα καθολου και δεν ειχα κανενα λογο μιας και εχω αλλα δυο pc στο σπιτι και αυτο θα μπει σε πληρη λειτουργια μετα απο 10-+15 μερες...

Εστω κα αν το παρηγγειλα χωρις λειτουργικο στοιχειωδης υποχρεωση τους ηταν να περασουν τα windows και τους drivers να δουν οτι ολα ειναι ΟΚ....

Και επιμενω οτι αυτο που με πειραξε πιο πολυ ηταν τα 20 ευρω για μια -δυο βιδες που ηθελαν , αγνοωντας την δικη μου ταλαιπωρια εξ αιτιας τους. :-| :-| :-| :-|

Δημοσ.
Εστω κα αν το παρηγγειλα χωρις λειτουργικο στοιχειωδης υποχρεωση τους ηταν να περασουν τα windows και τους drivers να δουν οτι ολα ειναι ΟΚ....

Ayto file mou mou fainetai pws xaraktirizetai paranomo... dhladh na soy to dosoun me windows otan den exeis agorasei ena SERIAL number, apo tous idious ... genika den kserw ti company policy paizei me ayto ... to 98 pou phra to 1o mou PC olo apo plaisio, arnithikan na mou dwsoun mia BOOTDISK ... poios kserei ti eixe symbei kai tha to fysagan kai den tha krywne ...

Και επιμενω οτι αυτο που με πειραξε πιο πολυ ηταν τα 20 ευρω για μια -δυο βιδες που ηθελαν , αγνοωντας την δικη μου ταλαιπωρια εξ αιτιας τους.

Εδω σε βρισκω δίκαιο και σωστό αλλά... Μην ξεχναμε πως το πλαισιο δεν ειναι κανενα συνοικιακο μαγαζακι, και πως για οτιδηποτε εχει μια στανταρ ταριφα ... δεν θεωρω σωστό να απαιτήσουν αμοιβή αλλά και πάλι δεν νομίζω πως κανένα άλλο μεγαλοαλυσιδοκαταστημα θα στο εκανε δωρεαν ....

Και κατι τελευταιο, οταν μιλαμε για το πλαισιο, θα ηταν μαλλον δικαιο να το συγκρινουμε με εμπειριες μας απο αλλα πολυκαταστηματα, και οχι με μικρα καταστηματα γειτονιας που τα εχει ο "κυρ-μπαμπης" και θα μας εξυπηρετησει και λιγο παραπανω επειδη ειναι φιλαρακι ή επειδη πραγματικα εχει αναγκη την υποστηριξη μας, αντιθετα απο τους κολοσους του eιδους ...

Δημοσ.

Δεν ζητησα να μου το δωσουν με περασμενα windows...Αλοιμονο....Αλλα μπορουσαν να τα περασουν μονο για test και να κανουν format αφου ολα πηγαιναν ΟΚ...Ή τελος παντων να εχουν ενα τροπο να ελεγξουν το μηχανημα οτι δουλευει σωστα.Τοσο δυσκολο ειναι ????

Οσο για τα 20 ευρω ειχα παει στο Πλαισιο Περιστεριου μια φορα και μου αλλαξαν ολοκληρο cdrw που χωρις να ειναι δυσκολο θελει ...πιο πολλα βιδωματα απο μια καρτα και πληρωσα μονο την συσκευη.Κοστολογουν καποιοι φαινεται μονο τον κοπο τους και οχι την ταλαιπωρια του πελατη που οφειλετε σε αυτους. :-| :-| :-|

ΥΓ.

Ακομα δεν μπορω να κανω να δουλεψει την καρτα tv και μεθαυριο παμε για αλλη μια βολτα...Ευτυχως ειμαι κοντα... :grin: :grin: :grin:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...