Προς το περιεχόμενο

Το "Πλαίσιο" έχει αρχίσει να κάνει "νερά";

marios1957

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Prosopika pisteuo oti to plaisio htan arketa kalo sto service tou oxi omos toso oso to perigrafete. Oi kathisteriseis tou polles fores htan terasties.

Oson afora tis epistrofes egw spoudazw agglia. Oi anthropoi edw exoun polla ma para polla asxhma alla kai polla kala san pelates. Apaitoun kai den to sizitane kan, tis prwtes 10 meres apo thn egora (egw exw allaksei kai sto mhna) pou agoraseis kati - den sou aresei - den douleuei - den katsei kala sto susthma sou, na to pas kai na sto antikatasthsoun, h' na sou epistrepsoun xrhmata. An pas se megalh etairia px pc world tote sou kanoun check epitopou oti pragmati den douleuei kai sou dinoun allagh.

Pc world... blepe megalometoxos kotsobolos.

Den nomizw pos den einai kerdofores epixeiriseis.... Apla den pane gia trela kerdi alla gia trela plin kati psixoula apo tis allages.

Filika Antwnhs

• Απαντ. 112
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
K gia tis periptwseis : Yparxei sth vitrina' date=' alla dystyxws den exoume/tha feroume thn tade hm/nia, ti na pei kaneis pia??? apeires fores se diafora magazia!

Ellas to megaleio sou gia 1 akoma fora...

[/quote']

Den apeuthinomai proswpika ston sigkekrimeno insomniac, alla OLOI eseis pou paraponiestai oti pate se ena magazi, zitate kati kai o pwlitis sas leei oti einai mono to kommati sti bitrina kai tha xreiastei na paraggeiloun nea, skeftikate oti mporei to teleutaio pou eixan sto apothema tous na to pire kapoios pelatis 1 lepto prin apo esas ????? Tha pei kapoios "nai, ok, ofeiloun omws na diatiroun eparkes apothema". Poli swsta, mazi sou !!! Ton paragonta tixi (stin periptwsi sas atixia) ton skeftikate katholou....????

Efere o magazatoras 20 TFT LG 1730S (tixaio paradeigma), dioti basei ipologismwn ton bgazoun gia 3 meres kai tote tha kanonisei na balei nea paraggelia. Ela omws, pou ksipnisan oi Athinaioi kai oloi theloun ti sigkekrimeni othoni !!! Kai se 1 mera tou teleiwsan !!! Bazei paraggelia, alla tha paralabei se 2 meres ! Ti thelete na sas pei ? Oti exei kai den sas dinei epeidi den tou aresei i fatsa sas ???? An eiste magkes kai thelete toso poli kai toso amesa to proion, parte to bitrinato !!! Sinithws, den exoun tipota, apla einai bitrina....!

Ksekollate....

Δημοσ.
Λάθος σου.Μεγάλο σου λάθος.Εγώ θα βγω στη σύνταξη σε τρία τέρμινα και θα αποσυρθώ στο βουνό.Εσύ θα συνεχίσεις.Φαντάζεσαι πως θα είναι ένα στα τρία απ' αυτά που αγοράζεις να είναι χαλασμένα και να χρειάζεται να το γυρίσεις πίσω παρακαλώντας;Τέτοια συνέχεια,στη χαρίζω.

Nope. Λάθος κάνεις εσύ γιατί με παραφράζεις. Το μόνο που "παρακάλεσα" ήταν να μου κάνουν άμεση αντικατάσταση, δεχόμενοι το λόγο μου ότι δεν δουλεύει χωρίς να χρονοτριβίσω. Και δεν σκοπεύω να κρυφτώ από τον κόσμο ακόμη και όταν βγω στη σύνταξη, λέω να κάτσω στους πρόποδες. Καλή ανάβαση.

Τραβηγμένο.Τα αμάξια τα κυτάνε σε πεντακόσιες μεριές πριν στα πουλήσουνε' date='ακριβώς για να αποφύγουνε τέτοιες καταστάσεις.

[/quote']

Καθόλου τραβηγμένο. Όσο και να τα κοιτάνε, παρουσιάζουν αστοχίες. Και εκεί είναι το point μου. Όχι αν γίνεται quality control (όπως γίνεται και στα προϊόντα πληροφορικής). Και δεν αρκεί ο λόγος σου όταν το πας στο συνεργείο για να φύγεις με καινούριο αμάξι ή να σου αλλάξουν εγκέφαλο (του αυτοκινήτου εννοώ). Απαιτείται έλεγχος από μηχανικό. Εκεί γιατί το δεχόμαστε δηλαδή; Και μάλιστα για κάτι που σκάσαμε τουλάχιστον 15.000 έουρος;

Πρόβλημά τους.Ας έχουν έναν' date='δύο,δεκαπέντε υπολογιστές ανοιχτούς να δοκιμάζουν τα σκάρτα και να προσλάβουν αντίστοιχους υπαλλήλους να πλαισιώσουν το after sales τους,ποσώς με ενδιαφέρει,πελάτης είμαι και έχω δικαίωμα να οραματιστώ την εξυπηρέτηση που θέλω.Αν τα καταφέρω με τον τρόπο μου,ακόμα καλύτερα για μένα και τους υπόλοιπους που θα επωφεληθούν απ' τη γκαντεμιά μου.[/quote']

Αμέ. Και όσο θα οραματίζεσαι την τέλεια εξυπηρέτηση και το να μας κάνουν αέρα και μασάζ after sales, είσαι διατεθειμένος να πληρώσεις τους 15 έξτρα υπαλλήλους; Ή μετά θα γκρινιάζεις για τις τιμές και θα ψωνίζεις online; Εκεί πήγαινε το box movers. Το κόστος πάνε να μειώσουν με τους πωλητές που έχουν. Σε πλήθος και σε ποιότητα.

Λάθος.Είναι και εισαγωγείς ταυτόχρονα.

Η εξαίρεση δεν κάνει τον κανόνα. Το ότι εισάγουν κάποια προϊόντα δεν σημαίνει ότι είναι λάθος ο χαρακτηρισμός box movers. Αλλά μάλλον βιάζεσαι να πεις στο συνομιλητή σου "λάθος".

Και τέλος ο καθένας με στοιχειώδη αντίληψη ξέρει πως ότι πληρώνεις παίρνεις. Και πως η τιμή οποιασδήποτε υπηρεσίας/προϊόντος είναι ένας "συμβιβασμός". Συμβιβασμός ποιότητας, ασφάλειας, κόστους κλπ.

Πόσα παραπάνω προτίθεσαι να πληρώσεις για λίγο καλύτερη εκπαίδευση του παιδιού σου; Πόσα παραπάνω προτίθεσαι να πληρώσεις για λίγο περισσότερη ασφάλεια σε ένα αεροπορικό ταξίδι; Για λίγο μεγαλύτερο διάκενο ανάμεσα στα καθίσματα του αεροσκάφους;

Το στυλάκι "εγώ με τον παρά μου" και το "εγώ σας πληρώνω" δεν αποτελεί αυτοδικαίωση. Και εγώ πληρώνω αλλά μπαίνω και στη θέση του άλλου που συναλλάσομαι.

Μπορείς άμα θες να ψωνίζεις on line. Όσες φορές το έκανα, μου βγήκε ακόμη πιο φτηνά από το οποιοδήποτε μαγαζί. Αλλά μία φορά που μου χάλασε το PDA, ναι μεν δεν κουνήθηκα από το σπίτι μου, αλλά περίμενα 2 εβδομάδες να πάει και να έρθει από Ολλανδία γιατί έτσι γούσταρε η HP και δεν είχε service στην Ελλάδα. Στο Πλαίσιο, μπορεί να χρειαστεί να κουβαληθώ μέχρι εκεί, να φάω 10 λεπτά με τον πωλητή που δεν θα μου πει και τίποτα καινοτόμο αλλά 99% των περιπτώσεων θα φύγω με τη λύση που με εξυπηρετεί.

Σόρρυ, η ζωή είναι γεμάτη συμβιβασμούς. Ακόμη και όταν πάρεις τα βουνά, δεν θα ξεφύγεις. Πχ θα θες να βγεις για κατούρημα και θα έχει ψοφόκρυο.

Δημοσ.

Wizzy, mh les oti na nai :) poion paragonta tyxh k "mou teleiwsan prin ena lepto" les? auta einai koufa k symvainoun 1 stis toses. Auta pou leme emeis k egw apo osa exw synanthsei einai ta ekshs:

1) to exoun vitrina, den yparxei stock k oute prokeitai na to ksanaferoun/h den exoun idea an tha to feroun h oxi !! (opote de dexontai paraggelies (!) )

2) to exoun vitrina, teleiwse, tha feroun se 1 mhna h kapoio megalo diasthma.

3) to exoun vitrina, teleiwse, k to vitrinato DE TO POULANE.

4) to exoun vitrina, teleiwse, to exoume ekei gia na deixnoume oti exoume poikilia proiontwn.

5) To proion sth vitrina teleiwse, exoume omws ena pio gamato/kainourio pou kanei k kafe.

Gi auto wizzy KSEKOLLA ESY k kane k kamia volta sta magazia bas k matheis ti paizei k na MILAS KALYTERA panw ap'ola.

Δημοσ.

εγώ έχω την εντύπωση ότι θα αλλάξει σιγά σιγά το πλαίσιο. Όχι στις τιμές βέβαια αλλά όσων αφορά το προσωπικό.

Εδώ και λίγους μήνες έχουν αρχίσει και εκπαιδεύουν τους υπαλλήλους πριν πάνε σε κάποιο κατάστημα

Δημοσ.
Gi auto wizzy KSEKOLLA ESY k kane k kamia volta sta magazia bas k matheis ti paizei k na MILAS KALYTERA panw ap'ola.

Apla, pros pliroforia sou, DOULEUW se katastima pliroforikis, ta bitrinata mas TA POULAME an thelei O PELATIS kai malista to pairnei me ekptwsi AKRIBWS epeidi einai bitrina, an mas teleiwsei kati kai tha to feroume se ena mina tote exoume PROBLIMA me ton PROMITHEUTI tou sigkekrimenou proiontos opote GIA POIO LOGO na paroume paraggelia efoson oute emeis kseroume pote kai an tha ksanaerhtei, kai NAI exei tixei polles fores na teleiwsei kati pou thelei o X pelatis prin apo 1 lepto !!!! To na min exw kati sto magazi mou einai kai thema antapokrisis tis kentrikis apothikis kai tou programmatismou pou kanoun oi product managers tou kathe proiontos, oxi mono diko mou.... Etsi, tin epomeni fora pou tha theliseis na tsantisteis me enan pwliti pou tha sou pei "sorry, teleiwse, exoume mono tis bitrinas", skepsou oti den einai APOKLEISTIKA diko tou fteksimo, kai anoikse to stoma sou kai zita to bitrinato.

Den nomizw oti milisa asxima prin, malista egrapsa oti den anaferomai proswpika se esena, alla epeidi den goustarw na faw ban epeidi esi den ksereis na diabazeis stamataw tin antiparathesi edw.

Kalo apogeuma !

Δημοσ.

Οπως είπε και ο EKTELESTES το γεγονός ότι ξεχάσανε να παραγγείλουν όχι μόνο δε δίνει δικαίωμα άφεσης αμαρτιών αλλα αντιθέτως τους ξεφτιλίζει ακόμα περισσότερο. Άλλο το "δεν υπάρχουν άλλα και θα παραγγείλουμε" και άλλο το "ξεχάσαμε να παραγγείλουμε". Έλεος ....

Εδώ και λίγους μήνες έχουν αρχίσει και εκπαιδεύουν τους υπαλλήλους πριν πάνε σε κάποιο κατάστημα
Ποιοι και πως τους εκπαιδεύουν για να έχουμε καλό ρώτημα; γιατί αυτό μου ακούγεται τουλάχιστον ανέκδοτο. Τα κουφά που έχω ακούσει εκεί μέσα είναι άπειρα και απείρου κάλλους. ΑΥτό που ανέφερε ο Dragonlordcv2002 ήταν ένα απλό παράδειγμα.
Δημοσ.

"Den nomizw oti milisa asxima prin, malista egrapsa oti den anaferomai proswpika se esena, alla epeidi den goustarw na faw ban epeidi esi den ksereis na diabazeis stamataw tin antiparathesi edw."

-To oti den anaferesai proswpika de paei na pei oti de milises asxhma.Isws tha eprepe na matheis esy na diavazeis prin postareis.

-to oti to magazi sou poulaei ta vitrinata de paei na pei oti ginetai k sta alla.

-Fantazomai oti gia na sou anaferw oti de poulane polloi ta vitrinata, mallon exw ANOIKSEI TO STOMA MOU k exw zhthsei.

-Edwsa 5 paradeigmata k milises mono gia ena k epishs den eipes tpt gi auto pou symvainei sinithws - kseroun oti exoun provlima me promitheutes ALLA de to vgazoun apo th vitrina gia tous logous pou eipa pio panw.

-Elladistan, ta leei ola. Telos.

Δημοσ.
εγώ έχω την εντύπωση ότι θα αλλάξει σιγά σιγά το πλαίσιο. Όχι στις τιμές βέβαια αλλά όσων αφορά το προσωπικό.

Το πλαίσιο εδώ και χρόνια εκπαιδεύει τους υπαλλήλους του πριν πάνε στο κατάστημα... δούλευα και εγώ εκεί. Από την άλλη,ξέρεται τι θέλετε; Αν προσλάμβαναν απόφοιτους ΤΕΙ - ΑΕΙ με τρομερή εκπαίδευση στα είδη Η/Υ θα πληρώνατε χρυσάφι για κάθε προϊόν εκεί μέσα... η λογική είναι απλή πόσα θέλω να σκάσω; Τι παροχές θα έχω; Και έτσι αποφασίζεις, ακούο χρόνια ολόκληρα την γκρίνια για το πλαίσιο, ότι έχει πλουτίσει χάρη στις απατεωνιές, ότι κερδίζει μόνο από τους άσχετους κτλ κτλ, μια ερώτηση εδώ μέσα και ένα ποσοστό 98 % θα έχει ψωνίσει από το πλαίσιο πάνω από 2 προϊόντα. Και να μην ξεχάσω πριν 2 χρόνια, ότι εδώ μέσα κάποιοι έδιναν οδηγίες σε ένα παιδί πώς να κάψει την κάρτα γραφικών ώστε να μπορεί να την επιστρέψει στο πλαίσιο και να πάρει την νεότερη που μόλις είχε κυκλοφορήσει. Φυσικά στο πλαίσιο το έμαθαν και όλες οι κάρτες που γύρναγαν πέρναγαν από κόσκινο τότε και φυσικά γκρίνιαζαν οι πάντες για την καθυστέρηση στην αλλαγή.

Δημοσ.
Καλά λες,δίκιο έχεις,

Χαίρομαι που το αναγνωρίζεις. Αυτό δείχνει ότι παρόλο που όπως ο ίδιος λες έχεις φτάσει στη δύση της ζωής σου, δεν έχεις την έπαρση να νομίζεις ότι είσαι σοφός και όλα τα ξέρεις. Μπορεί κάποιος νεοσσός της ζωής να σου μάθει κάτι.

βαριέμαι να πληκτρολογώ

Θα είναι ιδιότυπος συνδυασμός γεροντικής άνιας και οστεοπόρωσης φαίνεται

καλά να περνάς.

Same to you, όσο σου μένει.

Και αν τα παραπάνω τα βρίσκεις εριστικά και απαξιωτικά, είναι επιστροφή της γενναιοδωρίας σου. Γιατί η δική μου στάση στο thread δεν ήταν του ξερόλα. Αντιθέτως ευχαρίστησα τον άνθρωπο που κάτι χρήσιμο μου έμαθε ενώ είχα λάθος γνώση, όσον αφορά τις εγγυήσεις. Και σε σένα απάντησα με λογικά επιχειρήματα χωρίς ψήγμα ειρωνείας ή επιθετικότητας. Δεν συνέτρεχε τέτοιος λόγος. Κουβέντα κάναμε.

Και για να καλμάρεις την επόμενη φορά που θα πας σε μαγαζί και θα σου πεταχτεί η φλέβα από τα νεύρα και θα ξεσπάσεις στον φουκαρά που παίρνει τρεις και εξήντα, σου προτείνω αυτό http://www.imdb.com/title/tt0109445/

Διάβασε και το moto της ταινίας. Άμα θες στο στέλνω κιόλας.

Και όχι δεν είναι συναδελφική αλλυλεγγύη. Ούτε πωλητής είμαι, ούτε τρεις και εξήντα παίρνω. Στοιχειώδης λογική και ευγένεια, δεν είναι δύσκολα ξέρεις. Και ας μην είναι ο πωλητής απόφοιτος του MIT και ο συνομιλητής σου θαμώνας των ΚΑΠΗ.

Δημοσ.

Χωρις να εχω ιδία πειρα μιας και δεν ασχολουμαι με πισια-εγγραφες κλπ κλπ ,αλλα απο οσα εχω διαβασει ,στον ενα χρονο που ειμαι μελος σε τεχνολογικα φορουμ ,και αφορουνε την αλυσιδα καταστηματων του Πλαισιου εχω καταληξει οτι το Πλαισιο ΔΕΝ κανει για να πας να αγορασεις κατι γιατι οι πωλητες του ειναι ασχετοι με το αντικειμενο αλλα οτι ειναι πολυ εμπιστο οσο αφορα το να αλλαζει τα χαλασμενα - ουτε μερες κανει -ουτε πολλα τσαλιμια .

Και παλι επαναλαμβανω οτι σε αυτο το συμπερασμα εφτασα διαβαζοντας εμπειριες ατομων που ασχολουνται με τους υπολογιστες .

Δημοσ.
... η λογική είναι απλή πόσα θέλω να σκάσω; Τι παροχές θα έχω; Και έτσι αποφασίζεις,

Αυτό δεν εxει λογική φίλε μου. Λογική είναι ένα κατάστημα :

1. Να λειτουργεί σύμφωνα με τους κανονισμούς ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΙ από τη νομοθεσία

2. Να σέβεται το πελάτη του άσχετα με το τζίρο που του κάνει και το τι αγοράζει

Θα πρέπει να καταλάβεις ότι το να ζητάς αλλαγή ελαττωματικού προϊόντος δεν είναι υπηρεσία την οποία σου παρέχει ένα κατάστημα και τη δικαιούσε αφού πληρώνεις ακριβά ή "σχεδον" τη δικαιούσε αφού σου κάνει καλή τιμή. Με τη δική σου λογική, αν ξαναχρησιμοποιήσουμε το παράδειγμα του Αυτοκινήτου, έχεις την απαίτηση από την Mercedes πχ να σου αλλάξει γρήγορα τα ελαττωματικά μέρη του αυτοκινήτου που αγόρασες αλλά δεν έχεις το ίδιο δικαίωμα από τη LADA ή την ΚΙΑ γιατί αυτές σου κάνουν καλύτερη λογική. Όπως καταλαβαίνεις κάτι τέτοιο δε στέκει. Το "ότι πληρώνεις παίρνεις" θα μπορούσα να το καταλάβω σε άλλους τομείς εξυπηρέτησης του πελάτη, δηλαδή να αφορά εξυπηρετήσεις-υπηρεσίες τις οποίες το κατάστημα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟ να δίνει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...