Προς το περιεχόμενο

Το "Πλαίσιο" έχει αρχίσει να κάνει "νερά";

marios1957

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πήρα χτες απόγευμα ένα Nec 3520 χύμα(bulk),κάτω από 60?.Πήγα σπίτι,το έβαλα πάνω,πήγα να γράψω,τπτ.Κόλαγε το σύμπαν.Διάβαζε πάντως.Του άλλαξα θέση σε όλους τους πιθανούς συνδυασμούς,άλλαξα και μηχάνημα(σε τρία το έβαλα...),πάλι τπτ.Πήγα σήμερα να το αλλάξω και α ρ ν ή θ η κ α ν ! ! !.Βέβαια,έφυγα στο τέλος με αλλαγμένο,αλλά που το πάει ο Γεράρδος;Η εξυπηρέτηση που ήξερα χρόνια τώρα και δινόταν απλόχερα, φαίνεται ότι πρέπει να την απαιτήσω πια,το ίδιο όμως θα γίνει και με το περιεχόμενο της τσέπης μου προς τη συγκεκριμένη αλυσίδα.Ενώ παλιά είχαμε local μεταξύ μας,τώρα θα μπει firewall(lol)...

Η στιχομυθία:

-Πήρα χτες ένα dvdrw και δεν δουλεύει,ήρθα να το αλλάξω.

-Περάστε στο service.

-Γειά σας,dvdrw κλπ....

-Γειά σας,τι έχει;

-Δεν γράφει.

-Πως γράφετε;

-marios1957!(Τι να του πω τώρα,για τα 5κ+ που έχω γράψει ως τώρα,η για τα δύο γραφτήρια που πήγαν B.L.R{Beyond Locar Repair},έχοντας εξαντλήσει τα όρια της εγγύησης.Αλλά είδε μπαρμπούλη γκριζομάλλη,ηλίθιο βλέμμα,σου λέει τον έχω το θείο,ας κάνω τη φασούλα μου.Που νάξερε...).

-Δώστε μου ένα ίδιο να κάνω τη δουλειά μου και άμα βρείτε τι φταίει,μου το λέτε.

-Δεν γίνεται,πρέπει να το κυτάξουμε.

-Κοιτάξτε το,περιμένω.

-Δεν γίνεται τώρα,υπάρχουν τρία μηχανήματα ανοιχτά.

-Ποσώς με ενδιαφέρει,δώστε μου ένα άλλο ίδιο να σας αδειάσω τη γωνιά,άλλωστε χτες το απόγ το αγόρασα.

-Το dvdrw δουλεύει!

Εδώ ψιλοστράβωσα,πως κοζάρησε ο μεγάλος ότι δουλεύει,έκανε Βουντού,μπήκε Matrix,βρήκε το Neo,τάπανε ένα χεράκι με το Agent Smith και του ξεφούρνησαν το παραμύθι ότι δηλ ο άνθρωπος εγώ τους κοροϊδεύει,βγήκε real life και μου την αμόλησε.Μου λέει κι όλας ότι μου κάνει χάρη που θα μου το κρατήσει να το κοιτάξει με την ησυχία του και δεν με στέλνει στην αντιπροσωπεία.Ναι,έτσι ακριβώς.Πήρα το dvdrw παραμάσχαλα,πήγα ταμείο,μοστράρησα την απόδειξη και ζήτησα η τα λεφτά μου πίσω η αλλαγή επί τόπου,σε έντονο αλλά ευγενικό ύφος.Το αλλάξανε σε ένα λεπτό ακριβώς.(1').

Το Πλαίσιο είναι στην Καλιθέα,θα αργήσουν να ξαναδούν το χρώμα των ?βραίων μου...

• Απαντ. 112
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Το Πλαισιο εχει αρχισει εδω και πολυ καιρο να "κανει νερα",ιδιαιτερα στο θεμα του σερβις.Η σταση που κρατανε οι "τεχνικοι" του πρεπει να ειναι γενικη γραμμη της εταιρειας.Παλια στο αλλαζαν χωρις καν να το κοιταξουν αν εβλεπαν οτι εισαι σχετικος με το αθλημα,για να μεινει ικανοποιημενος ο πελατης.(Αν και δε συμφωνω απαραιτητα σε αλλαγες χωρις ελεγχο πριν).Τωρα, ολοι την εχουν δει καπως! Η αυξηση των κερδων του Πλαισιου που ειναι καθε χρονο ολο και μεγαλυτερη , εχει οδηγησει σε αλαζονεια κι αδιαφορια για τη σωστη αντιμετωπιση του πελατη.Ομως ειναι απολυτα σιγουρο οτι αυτο θα τους γυρισει μπουμερανγκ και τα αποτελεσματα θα ειναι ,αν μη τι αλλο, ενδιαφεροντα...

Δημοσ.

proswpika me to plaisio tis kalliteas den eixa pote provlima an kai exw kairo na zitisw allagi... euxomai na min allaksei i katastasi giati o logos pou paw sto plaisio einai i eukolia stin allagi kapoiou provlimatikou proiontos - oute i tromeri pikilia tous oute i tromeres times tous... an kati mou douleuei swsta tote den me ksanavlepoun mexri na agorasw kati allo an omws den douleuei thelw allagi epitopou kai oxi otan apofasisei o kathe texnikos na to elegksei kai ti elegxo tha tou kanei!!!

marie to kainourgio leitourgei swsta?? xwstou kana firmwaraki ;) (elpizw na min xalases etsi to prwto :P)

Δημοσ.

@Tony:Αφού δεν πρόλαβα να γράψω τπτ(την πρώτη φορά),μάλλον έπεσα σε "χτυπημένο"...

Το καινούργιο λειτουργεί σωστά.Τα 4x τα γράφει σε 6'(έξι λεπτά),δεν έχω λόγο ακόμη να του αλλάξω f/w.

@Mad:Ελπίζω να μην τους χρειαστείς σύντομα...

@All:Ξέρω ότι αυτό το forum(insomnia.gr) αποτελεί σημείο αναφοράς και έτσι μπαινοβγαίνουν διάφοροι.Ίσως δουν τι παίζεται και διορθώσουν τα κακώς κείμενα,για το καλό τους.Εγώ,όπως και νάχει,θα τη βρίσκω πάντα την άκρημε τον "Α" η "Β" τρόπο,οπότε το post μου ΔΕΝ επέχει θέση "ζήτας"...

Δημοσ.

Mia erwtisi re paidia... apokleietai kapoios na phgainei kati pisw gia allagh kai ontws na douleuei??? apla na exei kanei autos mia m@l@ki@?? xereis posoi diskoi sata gyrnane pisw epeidh den ixere kapoios na kanei f6 sthn arxh tous drivers ths mobo kai na lene oti exei problima sthn egkatastash win??? ta katastimata ti tha ton kanoun ton disko meta??? tha ton checkaroun kai tha ton dwsoun pali se kapoion allon.. entaxei me ta bulk alla ta retail??? an pas thn tv sou sthn sony tha stin allaxoun amesws??? oti kanoun lathi sto plaisio kai sto kathe plaisio fysika kai kanoun alla mhn ypervaloume...

Δημοσ.
... apokleietai kapoios na phgainei kati pisw gia allagh kai ontws na douleuei??? apla na exei kanei autos mia m@l@ki@??

Δεν αποκλείεται καθόλου,όπως τα λες είναι.

xereis posoi diskoi sata gyrnane pisw epeidh den ixere kapoios na kanei f6 sthn arxh tous drivers ths mobo kai na lene oti exei problima sthn egkatastash win??? ta katastimata ti tha ton kanoun ton disko meta??? tha ton checkaroun kai tha ton dwsoun pali se kapoion allon.. entaxei me ta bulk alla ta retail???

Όχι,δεν ξέρω πόσοι γυρνάνε πίσω και ξαναφεύγουν,να το δω να δουλεύει ζήτησα και μου το αρνήθηκαν.Άλλωστε το αγόρασα μια μέρα πριν,θα πήγαινα το ίδιο απόγευμα πίσω αλλά πλάκωσε παρέα σπίτι.

an pas thn tv sou sthn sony tha stin allaxoun amesws???

Άλλη προσέγγιση αυτή.Εγώ προσωπικά θα την άλλαζα αμέσως,το έχω κάνει σε ψυγείο Liebher,ήρθανε και το αλλάξανε στο σπίτι μου,πληρωμένα τα μεταφορικά απ' αυτούς,πριν κάτι χρόνια.Μέχρι στιγμής δεν έχει χρειαστεί να αλλάξω ΤV,αλλά να είσαι σίγουρος ότι έτσι θα γίνει αν χρειαστεί.Σε άλλη περίπτωση θα ψωνίσω από Καρφούρ να πάρω τα λεφτά μου πίσω όταν σε εύλογο χρονικό διάστημα αποφασίσω ότι δεν μου κάνει,ακόμη κι αν δεν έχει καμία βλάβη.

oti kanoun lathi sto plaisio kai sto kathe plaisio fysika kai kanoun alla mhn ypervaloume...

Σε ποιό Πλαίσιο δουλεύεις;

Δημοσ.

genikos to kalo tha einai na ginetai kapoios elegxos gia na min pigenei o kathenas ta panta piso kai meta ta troeei to plaisio kai kathe plaisio sta moutra.apla mporoun na sou poun [perimene 10 lepta na to tsekaroume efoson einai kati pou ine poli eukolo na tsekaristei.afou den grafei katholou kai kolaei tote eina ieukolo na to tsekareis epitopou kai na ginei i allagi.

Δημοσ.
Σε ποιο Πλαισιο πηγες Μαριε ??? Θυμασαι στην Μεταμορφωση με την καρτα της pinnacle που μου εδωσαν τα 299 ευρω πισω.... :) :) :)

Με κάτι τέτοια Γιάννη μου με ψήνανε,Αν κυτάξεις και τη στάση μου σε posts που αφορούσαν το Πλαίσιο,θα διαπιστώσεις ότι "έπινα νερό στ' όνομά τους",μόνο που αυτό το νερό ξεχείλησε(ορθογραφικό λάθος εδώ...) και θα μας πνίξει.

Λυπάμαι που το διαπιστώνω,όλα στο βωμό της κονόμας τείνουν να ακουμπήσουν...

....Τωρα, ολοι την εχουν δει καπως! Η αυξηση των κερδων του Πλαισιου που ειναι καθε χρονο ολο και μεγαλυτερη , εχει οδηγησει σε αλαζονεια κι αδιαφορια για τη σωστη αντιμετωπιση του πελατη.Ομως ειναι απολυτα σιγουρο οτι αυτο θα τους γυρισει μπουμερανγκ και τα αποτελεσματα θα ειναι ,αν μη τι αλλο, ενδιαφεροντα...

Να μια "καθαρή" εισήγηση.

Δημοσ.

Marios1957,exeis dikio.Ego sinergazomai me to plaisio 7,5 xronia(4 mixanimata exo parei)kai mexri prin deka meres eixa teleia sinergasia.Service stin ora tou kai allages xoris deuteri kouventa(an thes mporo na sou po se private minima mia diki mou m*l*kia pou mou kalipse to plaisio).Prin deka meres piga sto plaisio giati o ipologistis mou ekane restart monos tou tin ora pou fortonei ta windows.Prosoxi ola ta proigoumena xronia pigaina sto service ths zaimi,deuteri fora piga kallithea(tin proti ola kala).Mou leei autos sto service oti einai thema ton windows kai prepei na ginei format(kostos-leei-45 euro)Tou leo tha kano monos mou format.To ekana kai to provlima paremene.Itan fanero oti kati etrexe.Ton ksanapao tin pempti pou mas perase kai vrikan oti xtipise o skliros.Ton allazoun kai ton paralambano prin liges ores,sabbato proi.Kanw install sta windows kai pali ta idia.Telika vrika-meso bios-oti ftaiei h mnimi RAM.Diladi den piran xampari tipota tis protes fores;;Ase pou tin proti fora me xreosan 15 euro gia ton elegxo leei,xoris na ftiaksoun tipota.Ti deutera tha pao sti zaimi kai tha ginei ths pou**nas!!Proxthes esteila kai ena mail kai tous ksexesa,to idio tha ginei th deutera kai allimono an de mou ton exoun etoimo se 4 ores,tous pire o diaolos kai tous sikose!!

Δημοσ.

Εγώ νομίζω πως θα πρέπει να πέσουν λίγο οι τόνοι όσον αφορά το Πλαίσιο αλλά κι οποιοδήποτε άλλο κατάστημα. Αγαπητέ Μάριε, πως θα σου φαινόταν αν είχες λόγου χάρη ΕΣΥ ένα κατάστημα πληροφορικής κι ερχόταν αγανακτισμένος πελάτης (για τον οποίο παρεμπιπτόντως δεν ξέρεις το τεχνικό υπόβαθρο γνώσεων που έχει για τα PC) και σου ζητούσε ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ αλλαγή του προιόντος, χωρίς καν να μπεις σε διαδικασία ελέγχου και έχοντας να σε περιμένουν 100 εκκρεμότητες; Μήπως - λέω μήπως - το Πλαίσιο το ίδιο φταίει που τόσο καιρό έκανε χωρίς πολλές χρονοτριβές τη διαδικασία αλλαγής προιόντων που σε άλλα καταστήματα θα περνούσαν το λιγότερο 7 ημέρες;

Ας μην ξεχνάμε πως δεν έχει περάσει μεγάλο χρονικό διάστημα από post του τύπου "πείτε μου πως θα κάψω το motherboard να πάρω άλλο γιατί είναι παλιό, ή πως θα κάψω κι άλλο pixel στην οθόνη μου και στο Πλαίσιο δε ρωτάνε και πολλά πολλά για να το αλλάξουν;"

Προσωπικά, αν ήμουν στη θέση του service δε θα άλλαζα απολύτως τίποτα αν δεν το είχα ελέγξει για να δω αν ευσταθούν τα λεγόμενα του πελάτη.

Νο offence αγαπητέ Μάριε, αλλά νομίζω πως έχεις foul :)

P.S. Για το μόνο που κατακρίνω τον τεχνικό είναι το ότι έκανε διάγνωση πως "δουλεύει" το recorder με το μάτι και επίσης γιατί μπήκε στη διαδικασία να σου προσδιορίσει τον όγκο της δουλειάς του, αντί να σου αναφέρει συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα διαδικασίας τεχνικού ελέγχου που ακολουθεί η εταιρεία του.

P.S.2 Δεν αγοράζω καιρό από το Πλαίσιο λόγω after sales support, που ΔΕΝ ήταν για εμένα προβλεπόμενο από παλαιότερη αγορά μου.

Δημοσ.

paides entaxei einai blakia na to tsekarei o allos me to mati otan blepei oti kseris alla tha mporousan na baloun ena oraio xarti oti ta proionta ta koitame mesa se mia mera px.kai emeis an den einai anagki na alaxoume kati den pisteuo oti prepei soni kai kala na to allaxoume tora.kai pisteuo oti to na sou to alaxoun se 2-3 meres einai mia xara.piga dvd recorder stin intersys pou ta fernei episimi antiprosopos se mia bdomada to ebgalan oti einai off kai mou to allaxan se 3 mines.to dianoise.3 mines.opote oi 2-3 meres einai poli ligo.ektos an einai thema douleias opote entaxei.entaxei kai o allos den mporei na allazei ta panta xoris na to koitaei giati metaxi mas oi misoi einai asxetoi kai einai ikanoi na min to exoun balei sto reuma.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...