Theodore Tsi Δημοσ. 23 Απριλίου 2005 Δημοσ. 23 Απριλίου 2005 λοίπον το θέμα έχει ως εξής. αν στο control panel->edit options αλλάξω την γλώσσα από ελλήνικα σε αγγλικά τότε μέσα σε topics μου εμφανίζει μονο τον μήνα και την χρονιά εγγραφής του κάθε μέλους ενώ στα ελληνικά βγάζει κ την μέρα....δλδ ενώ στα αγγλικά γράφει π.χ Feb 2004 όταν επιλέξω ελληνικά γράφει 11-02-2004...... Υ.Γ. δεν είναι ότι με χαλάει και ιδιαίτερα απλά θα ήθελα να ξέρω γιατί συμβαίνει..... ευχαριστώ
paschalia Δημοσ. 23 Απριλίου 2005 Δημοσ. 23 Απριλίου 2005 (Εγω το ορκιζομαι παντως, δεν φταιω που αρχισανε ολοι να εχουν ''αποριες'' )
Theodore Tsi Δημοσ. 23 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2005 (Εγω το ορκιζομαι παντως, δεν φταιω που αρχισανε ολοι να εχουν ''αποριες'' ) χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ........ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΔΗΜΟΣΙΟ ΛΙΘΟΒΟΛΙΣΜΟ....ΔΗΛΩΝΩ ΟΤΙ Η PASCALIA ΦΤΑΕΙ....... :grin:
Theodore Tsi Δημοσ. 25 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2005 κάποιος mod τουλάχιστον που να ξέρει γιατί γίνεται αυτο;;;
Super Moderators paredwse Δημοσ. 26 Απριλίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 26 Απριλίου 2005 Όντως συμβαίνει στο αγγλικό template να δείχνει μήνα και έτος εγγραφής ενώ στο ελληνικό template να δείχνει ημέρα-μήνα-έτος εγγραφής. Δεν ξέρω γιατί συμβαίνει αυτό αλλά δεν το βλέπω και για ιδιαίτερο πρόβλημα. Θα το κοιτάξουμε πάντως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.