Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με Firefox 1.0.3

jhatzi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είχα εγκατεστημένο τον Firefox 1.0.2 και δούλευε μια χαρά. Έκανα εγκατάσταση τον 1.0.3 και μόλις πήγα να ξαναμπώ σε κάποιο site μου έβγαλε προειδοποίηση το firewall (Norton Internet Security) ότι ο firefox προσπαθεί να μπει στο internet και έβαλα την επιλογή always allow access to this program on all ports (ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων) κάτι που έκανα κάθε φορά που έκανα update τον firefox. Αυτή τη φορά όμως δεν μπορούσα να δω κανένα site (ούτε insomnia, ούτε in.gr ούτε καν το google). Ξαναέκανα εγκατάσταση τον 1.0.2 και δουλεύει.

Έχει αντιμετωπίσει κανένας παρόμοιο πρόβλημα;

Δημοσ.

Αν κανεις επανεγκατασταση το Norton μπορει να σου παιζει.Εγω εχω το zone alarm και μου παρουσιαζε ενα τετοιο προβλημα και το εκανα επανεγκατασταση και δουλεψε.

Δημοσ.

εμένα μου κάνει εντελός κουφό ο 1.0.3. Απο την μέρα που το εξατέστησα δεν μου ανοίγει τα links μέσα απο προγράμματα :-/.

Δημοσ.

h ekdosh 1.0.3 ειναι γενικα λιγο τσαπατσουλικη :-)

δεν εχουν κανει καλη δουλειά οπως σε προηγουμενες εκδόσεις. Εμενα δεν μου δουλευε κανενα extension και τα εκανα ΟΛΑ (18-20) απεγκατάσταση και τα ξαναεβαλα για να δουλεψουν. Οσοι εχετε την 1,0,2 κρατήστε τη.

Δημοσ.

Εγώ πάντως σε upgrade που έκανα απο 1.0.2 σε 1.0.3 (εγκατάσταση του 1.0.3 χωρίς uninstall του 1.0.2) σε δύο PC (Win2k και WinXP) δεν έχω κανένα πρόβλημα. Εκτός απο τα security updates που έχει είναι και λίιιγο πιο γρήγορος ο 1.0.3 ffox.

Δημοσ.
Εγώ πάντως σε upgrade που έκανα απο 1.0.2 σε 1.0.3 (εγκατάσταση του 1.0.3 χωρίς uninstall του 1.0.2) σε δύο PC (Win2k και WinXP) δεν έχω κανένα πρόβλημα. Εκτός απο τα security updates που έχει είναι και λίιιγο πιο γρήγορος ο 1.0.3 ffox.

Εισαι ειδική περιπτωση...τοτε ;-) ;-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...