Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 photos diereysan (56k warning)

Slay

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κάθομαι και διαβάζω όλες αυτές τις μέρες μια διαμάχη χωρίς λόγο...

ο ένας από την μία προσπαθεί να μας πείσει ότι μιλάει σε ένα κοινό high tech χρησιμοποιόωτας ένα κάρμα ελληνικών και ξένων εκφράσεων (πω...τι είπε πάλι ο άνθρωπος!!!!!!!!!...αναφωνείς μαγεμένος) και κάνοντας επείδηξη των γνώσεων του με όρους ακατανόητους για πολλούς λες και κάνει διάλεξη σε μελλοντικους πυρηνικούς επιστήμονες...

ο άλλος προσπαθεί να στηρίξει επειχηρήματα σε φήμες...

είαμι σίγουρος ότι στο τέλος θα καταλήξετε στο κλασικο γνωστό "τα pc δε συγκρίνονται με τις κονσόλες" - το έχουμε ξαναδεί το έργο.....

φιλαράκια εγώ θα τις πάρω και τις 2 κονσόλες όπως έχω κάνει με όλες μέχρι τώρα (xbox,ps series,gamecube) γιατί γουστάρω τις κονσόλες....

όσον αφορά όμως το τι πούλησε ο ένας και τι ο άλλος έχω να πω το εξής απλό....ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΙ ΠΟΥΛΗΣΑΝ...ξέρω ότι το xbox ήταν πολύ καλύτερο από το ps2 σε ομότιτλους...το αν η σονυ είχε αποκλειστικότητες ήταν μαγκιά της...και όσο για το παραμύθι ότι το xbox δεν είχε καλά παιχνίδια μου προκαλεί πραγματικά απορία από αυτούς που το λένε,η εμπάθεια δε σε κάνει αντικειμενικό...

απολαύστε το gaming ρε....σε όποια κονσόλα και αν γουστάρετε....

• Απαντ. 114
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

"δεν σου εμαθε η μαμα σου να μην εισαι εγωιστης?"

Ελπιζω παντως εσυ, την τεχνη, να την εμαθες μονος σου.Αν στη εμαθε καποιος ομως, τα συγχαρητηρια μου, εκανε απιστευτη δουλεια.

Δημοσ.
κάθομαι και διαβάζω όλες αυτές τις μέρες μια διαμάχη χωρίς λόγο...

ο ένας από την μία προσπαθεί να μας πείσει ότι μιλάει σε ένα κοινό high tech χρησιμοποιόωτας ένα κάρμα ελληνικών και ξένων εκφράσεων (πω...τι είπε πάλι ο άνθρωπος!!!!!!!!!...αναφωνείς μαγεμένος) και κάνοντας επείδηξη των γνώσεων του με όρους ακατανόητους για πολλούς λες και κάνει διάλεξη σε μελλοντικους πυρηνικούς επιστήμονες...

ο άλλος προσπαθεί να στηρίξει επειχηρήματα σε φήμες...

είαμι σίγουρος ότι στο τέλος θα καταλήξετε στο κλασικο γνωστό "τα pc δε συγκρίνονται με τις κονσόλες" - το έχουμε ξαναδεί το έργο.....

φιλαράκια εγώ θα τις πάρω και τις 2 κονσόλες όπως έχω κάνει με όλες μέχρι τώρα (xbox' date='ps series,gamecube) γιατί γουστάρω τις κονσόλες....

όσον αφορά όμως το τι πούλησε ο ένας και τι ο άλλος έχω να πω το εξής απλό....ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΙ ΠΟΥΛΗΣΑΝ...ξέρω ότι το xbox ήταν πολύ καλύτερο από το ps2 σε ομότιτλους...το αν η σονυ είχε αποκλειστικότητες ήταν μαγκιά της...και όσο για το παραμύθι ότι το xbox δεν είχε καλά παιχνίδια μου προκαλεί πραγματικά απορία από αυτούς που το λένε,η εμπάθεια δε σε κάνει αντικειμενικό...

απολαύστε το gaming ρε....σε όποια κονσόλα και αν γουστάρετε....[/quote']

Swstos o whiteman7 !!! Etsi einai... Ka8este kai malwnete les kai sas plhrwnei to fai pou trwte ka8e mera h MS 'h h SONY...Xalarwste re paides kai apla apolauste tous karpous ths texnologias eite legontai PS eite XBOX...

A kai gia na mhn to 3exasw....XBOX RULES !!!! :) ;-)

Δημοσ.

Προσωπικα δεν εχω καμια ορεξη να τσακωθω και δεν τσακωνομαι σε καμια περιπτωση για τις αποψεις καποιου.Ας λεει ο καθενας οτι θελει αλλα με σωστο τροπο και με σεβασμο στο θεμα.

Αυτο που με ενοχλει ειναι οτι συγκεκριμενα ατομα τη βρισκουν με το να καταστρεφουν τη συζητηση.Με συνεχη ειρωνια και κρυαδες , με μονο σκοπο να πικαρουν τον αλλο και να κανουν την κουβεντα μπ**ρδελο.

Εγω αντιθετα δεν θα μπω σε κανενα thread με PS2 θεμα να γραψω κατι για να ξεκινησω τσακωμο, ισως γιατι σε αντιθεση με καποιους αλλους,το internet δεν ειναι το σημαντικοτερο πραγμα στη ζωη μου και εχω και αλλα πραγματα για να γεμισω το χρονο μου.Για παραδειγμα το πλεον hot thread τον τελευταιο καιρο για το PS2 ειναι το "HD στο PS2, φοβερο!" ή καπως ετσι... Ειναι η χαρα του ατακαδορου ειδικα μετα απο αποψεις του στυλ "τι να τον κανεις το σκληρο, σιγα το πραγμα κλπ".Δεν μπηκα ομως στον κοπο καν να το διαβασω γιατι απλα δεν με ενδιαφερει ουτε το θεμα ,ουτε να πικαρω κανενα.

Δημοσ.
Ελπιζω παντως εσυ, την τεχνη, να την εμαθες μονος σου.Αν στη εμαθε καποιος ομως, τα συγχαρητηρια μου, εκανε απιστευτη δουλεια.

touche, mate

Δημοσ.

"touche, mate"

Mονο και μονο επειδη αυτο που ειχα γραψει αρχικα (δες οτι εγινε edit αργοτερα απο το επομενο post μου) παραηταν χοντρο.

Οχι πως μασησα για σενα (αν θελεις στο στελνω σε pm) αλλα γιατι σεβομαι τους υπολοιπους Insomniacs.

Δημοσ.
ναι ελα' date=' για ενημερωσε με, *τι* εκανε η ms με την nvidia στην αρχη?

και πιο καλα εφαρμωσμενους νομους, αλλα αυτο δεν εχει σημασια, σημασια εχει οτι στο εξωτερικο δεν περατευουν τοσο πολυ και τοσο ευκολα οσο στην ελλαδα.

[/quote']

den tha to lega, me tis syndeseis pou exoun i internetikh peirateia einai arketa megalh. apla ekei den briskeis "Peirates" na poulane ta cd sta paidakia gia 5 euro.Alla den exei kan authn thn anagkh, giati o pateras tou tha psaksei na ta brei se kapoio ftp/irc server/site/p2p network.

briskeis poly perissoterous na katebazoun sto internet... [eidika me ta torrents kai tin exaplosi tou p2p akoma kai sxetika astoixeiotoi xrhstes katebazan averta].

outos i allos ta ps2 k xbox isos apo release groups tou eksoterikou diakinountai.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...