Προς το περιεχόμενο

ΕΠΑΝΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Win Xp

begeq

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ΕΠΑΝΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Win Xp ΧΩΡΙΣ Format ΓΙΝΕΤΑΙ?????

Πηγαίνεις Έναρξη, προγράμματα, βοηθήματα, εργαλεία συστήματος, και επιλεγείς επαναφορά συστήματος.

Δημοσ.

τρια πουλακια καθονταν.......ο ανθρωπος ζητα επανεγκατασταση και ο αλλος του λεει για επαναφορα . βαζοντας τοCD των XP θα διαλεξης αναβαθμηση και θα γινη επανεγκατασταση των XP διχως διαγραφη αρχειων και ρυθμισεων

• Super Moderators
Δημοσ.
τρια πουλακια καθονταν.......

.... και πλέκανε πουλόβερ. :D

Όντως, η επαναφορά συστήματος δεν έχει ΚΑΜΙΑ σχέση με επανεγκατάσταση του λειτουργικού. Η διαδικασία που περιγράφει ο ednet είναι η σωστή.

Δημοσ.

Ωραίους τρόπους έχεις φίλε μου ednet και paredwse.

Εγώ νόμιζα ότι ο φίλος ζητούσε κάτι τέτοιο, αν έκανα κάποιο λάθος μπορούσατε να το πείτε με ποιο ωραίο τρόπο.

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

επειδη αλλαξα καρτα γραφικων απο ΑΤι σε NVIDIA και κατι δε μου παει καλα

λεω να ξαναπερασω τα xp

Αρκει να σβησω μονο τους φακελους windows kai program files kai na ta ksanaperasw h prepei ypoxrewtika na ginei format?

Δημοσ.

Κατ' αρχην καθάρισε τους παλιους drivers με το εργαλειο της Ati μπας και λυθει ετσι.

Οταν ξεκινησεις την εγκατασταση με το win boot cd,

πρωτα θα ψαξει τους δισκους σου,

διαλεγεις σε ποιον θα τα βαλεις,

διαλεγεις αν θα κανει φορματ ή οχι (leave filesystem as is)

Αν βρει εκει, φακελο windows, θα ρωτησει αν θελεις εγκατασταση "απο πάνω" (repair), ή φρέσκια..

με την repair, θα γινει μια αποπειρα να αναγνωριστους ολα σου τα εγκατεστημενα προγράματα και αρκετά μπορει να παιζουν, αλλα υπαρχει η περιπτωση να μην διορθωθει το προβλημα που σε οδηγησε εξαρχης στο reinstall.

Με τη φρέσκια, υπαρχει άλλο (Ενδεχόμενο) πρόβλημα, αν στο ιδιο δισκο υπαρχουν ηδη φακελοι windows, program files, documents n settings..

η νεα εγκατασταση να πάει σε νεο φακελο

Windows.0

ενω με τα program files, documents n settings.. δεν ξέρω, μπορει να κανει νέα δικά του, ή να αναμειξη τα νεα με τα παλιά στους ίδιους.

Δημοσ.

Εγώ νόμιζα ότι ο φίλος ζητούσε κάτι τέτοιο' date=' αν έκανα κάποιο λάθος μπορούσατε να το πείτε με ποιο ωραίο τρόπο.[/quote']

Συμφωνω! Η πολυ... εξυπναδα εχει σωρευτει σε μερικους και μονο! Λιγη ψυχραιμια δε βλαπτει!

Δημοσ.

Φυσικά και δεν χρειάζεται να κάνεις format.

Για τους λόγους που αναφέρει ο random, καλύτερα να σβήσεις τα directories Windows και Programm Files, και ύστερα να κάνεις μια καθαρή εγκατάσταση Windows αφού βέβαια επιλέξεις να μην κάνει format.

Δημοσ.

Εγώ νόμιζα ότι ο φίλος ζητούσε κάτι τέτοιο' date=' αν έκανα κάποιο λάθος μπορούσατε να το πείτε με ποιο ωραίο τρόπο.[/quote']

entaxei..nomizo oti merikes fores ginetai gia na gelasoume..mias kai mas lipei ligo gelio.. :)

alla exeis kai dikio pali gia tin eironia.. :( ti na po

------

tora sto thema mas ..ego tha protimousa na kano kai format kai oxi mono delete..

giati an eine na xaseis programata kai tetia... mono me to delete(outos i allos)

eine kalitera na katharisei entelos kai na valeis mia new version as poume tin SP2 .

Δημοσ.

Αν ο δισκος ειναι σε fat32, μπαινεις με μια δισκετα win98, ή με ενα boot cd με dos utilities και σβηνεις απλά.

Αν ειναι σε NTFS, και δεν εχεις dual boot για να τα σβησεις απο το άλλο, πρεπει να εχεις boot cd με utilities που να βλέπουν για read/write NTFS (πχ ERD Commander, και άλλα).

Σβηνεις windows, program files, documents & settings, System Volume Information, RECYCLER, hiberfil.sys, pagefile.sys,ntldr,NTDETECT.COM αφου βγαλεις απο μεσα documents, favorites, mail, και οτι αλλο θες να κρατήσεις.

και αντίο win

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...