Arioch79 Δημοσ. 23 Απριλίου 2005 Δημοσ. 23 Απριλίου 2005 Σκέφτομαι να πάρω στον αδερφό μου για τη γιορτή του ένα mp3 player που παίζει mini disks. Αυτό που θα ήθελα να μάθω είναι αν αυτά γράφονται κανονικά με ένα συμβατικό dvd-rw drive και τι τιμή περίπου έχουν. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.
dreaming123 Δημοσ. 23 Απριλίου 2005 Δημοσ. 23 Απριλίου 2005 Ναι γράφονται...Τώρα για τιμή 1euro το ένα νομίζω.
billpeppas Δημοσ. 23 Απριλίου 2005 Δημοσ. 23 Απριλίου 2005 Φαντάζομαι λέγοντας Mini Disks = εννοείς Mini Discs ( CD με μικρή διάμετρο και μικρότερη χωρητικότητα ). Διότι αν εννοείς MiniDisk, είναι εντελώς άλλο πράγμα.
Arioch79 Δημοσ. 23 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2005 Φαντάζομαι λέγοντας Mini Disks = εννοείς Mini Discs ( CD με μικρή διάμετρο και μικρότερη χωρητικότητα ). Διότι αν εννοείς MiniDisk' date=' είναι εντελώς άλλο πράγμα.[/quote'] Ναι φίλε billpeppas, αυτό εννοώ. Δυστυχώς όμως το γ@μωπλαίσιο για άλλη μια φορά δεν είχε αυτό που διαφήμιζε. Άντε να το βρω τώρα, και θέλω και να του το δώσω πριν φύγει αύριο. Πάντως, ευχαριστώ για τις διευκρινήσεις παιδία!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.