Προς το περιεχόμενο

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΤΟ Internet

vortex

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα πρόβλημα με την σύνδεση στο internet. Η dial-up σύνδεση μπαίνει κανονικά αλλα κανένα πρόγραμμα δεν μπορεί να συνδεθεί στο internet. Το σύστημα έχει WINDOWS XP HOME με το ΑVG ανανεωμένο και το Firewall του SP2. ΈΧΩ τσεκάρει για ιούς τον δίσκο με το AVG, έβγαλα τον δίσκο και τον έβαλα σε ένα άλλο σύστημα με ZONE ALARM και τον τσέκαρα και εκεί αλλα δεν βρήκε τίποτα. Απενεργοποίησα και το Firewall και τίποτα. Εγκατέστησα και δεύτερο Browser και πάλι τίποτα. Δοκίμασα και άλλη dial-up σύνδεση και πάλι τίποτα. Μήπως μπορεί να με βοηθήσει κάποιος να βρω τι φταίει και να το διορθόσω χωρίς Format. Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Βασικά είχα και εγώ προβλημα με συνδεση στο ιντερνετ και όταν απεγκατέστησα το sp2 όλα πήγαιναν μια χαρά.Τώρα γιατί μου έβγαλε προβλημα δεν ξερω.Εμένα συνδεότανε στο ιντερνετ ανοιγα browser ανοιγα μια,δύο σελιδες και μετα τίποτα απολύτως.Δεν ανοίγανε οι σελίδες.Καλα τα προγράμματα δεν μπορούσανε να συνδεθούνε με τίποτα.Αν και το sp2 είναι καλο μιας και κλεινει πολλές τρύπες στο σύστημα και είναι πιο ασφαλές αλλα......Παντως η απεγκατάσταση του sp2 na ειναι η εσχατη λύση οταν έχεις δοκιμάσει όλα τα άλλα και δεν γίνεται τίποτα.....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...