Προς το περιεχόμενο

SOS!!!ComCrypt 4000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

paidia den ksero ti malakia ekana alla eno eixa eikona me hack ksafnika stamatise na trofodoteitai o apokodikopoiitis. den pairnei ryma h plaketa kai ta olokliromena , eno dipla sto trofodotiko yparxei mia asfaleia h opoia me boltometro edeikse oti trofodoteitai kanonika se enalasomeno . Ti mporei na exie symbei? Opoios ilektronikos insomniac mporei na apantisei tah tou eimai eygnomon. <BR> confused.gif

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Gine ligo pio safis.Otan les oti den pairnei revma i plaketa me ta olokliromena,pia plaketa enoeis? Afti me tin mpataria?<BR>H mipos den pernei revma kanena chip stin plaketa genika? To montelo comcrypt pou exeis einai me metasximatisti i oxi?<BR>Voitha ligo mipos voithitheis.<P><BR>Kafao...

To mono pou blepo reyma einai h asfalaia dipla stin trofodosia kai exei 220V. Ayto logika den tha eprepe na symbainei. Xoris na ksero polla h asfaleia einai agogos kai den tha eprepe sta akra tis na dinei 220. Kata ta alla kanena olokliromeno se olokliri tin plaketa den trofodoteitai oute sto display oute pouthena.Profanos prepei na exei metasximatisti alla...Kai fysika den thelo na to pao ekso giati tha doune tin patenta. Den ksero an boithisa

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...