Προς το περιεχόμενο

ΩΧ, το μάτι μου !!!

DrLo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο MEGA μολις άρχησε το "ΤΖΕΪΚΟΜΠ Ο ΨΕΥΤΗΣ" με τον Robin Williams. Αμέσως μου ήρθε ένα περιστατικό που έγινε κάπου στα τέλη του 2001 σε φυλάκιο στη Χίο όπου υπηρέτησα στο στρατιωτικό μου. Στο φυλάκιο μόλις είχαν πρωτοβάλει Nova (όλο τον προηγούμενο χρόνο είχαμε τηλεόραση που δεν έπιανε τίποτα) οπότε το είχαμε ρίξει στις ταινίες. Έπαιζε η συγκεκριμένη ταινία και μερικοί από εμάς τη βλέπαμε (καμιά 10αριά άτομα ήταν η φρουρά του φυλακίου όλα κι όλα). Ξαφνικά ένα μπαίνει στο ΚΨΜ του φυλακίου ένα παιδί, και άρχισε να βλέπει την ταινία από τη μέση. Μετά από λίγο κι ενώ δεν είχε καταλάβει και πολλά πολλά από την ταινία, Βλέπει το άστρο του Δαυϊδ (αυτό που έφεραν οι Εβραίοι) στο παλτό του Robin Williams και πετά τη θεϊκή ατάκα ....

Αυτός τι είναι ? Σερίφης ?

Τότε κρατήθηκα αλλά ακόμα γελάω από μέσα μου.

Δε ξέρω αν έχετε ακούσει αντίστοιχες ατάκες βλέπονταςς μια ταινία με κολλητούς σας. Αν έχετε και εσείς κάποιο ανάλογο μαργαριτάρι postάρετε να γελάσεουμε κι εμείς :)

Δημοσ.

Δεν ξέρω ποίο είναι το έργο αλλά το περιστατικό είναι ως εξης: Βλέπουν ταινία ο παππούς μου, η γιαγιά μου, η μάνα μου κ άλλες 3 γυναίκες (ξαδέρφες, θείες κτλ). Δηλαδή ο παππούς με 5 γυναίκες. Το έργο, είναι για μια γυναίκα που παντρεύεται έναν τύπο κ αυτός τη κακομεταχειρίζεται κ τη δέρνει κτλ. Αυτή όμως βρίσκει τη δύναμη να αντιταχθεί σ'αυτόν κ να παλέψει εναντίον του. Ο παππούς μου λοιπόν έχει κοιμηθεί κάπου στην αρχή του έργου κ δεν έχει πάρει χαμπάρι τίποτα. Οι 5 γυναίκες εξακολουθούν να βλέπουν το έργο, τρομερά συγκινημένες με το δράμα της πρωταγωνίστριας. Και εκεί που βλέπουν τη μεγάλη σκηνή, που όλες την περιμένανε με δάκρυα στα μάτια κ αγκαλιάζοντας η μια την άλλη, όπου η πρωταγωνίστρια απειλεί τον άντρα της με ένα μαχαίρι να την αφήσει ήσυχη κ κάνει επιτέλους την επανάσταση της..... ξυπνάει ο παππούς κ σχολιάζει: "Καλά αυτή η τρελή γιατί θέλει να σκοτώσει τον άντρα της, ακόμα δεν παντρεύτηκαν;" Και γυρνάνε 5 γυναίκες κατα πάνω του "Ε, όχι ρε παππού!" και η γιαγία "Εσύ τώρα τι ξύπνησες; Άντε κοιμήσου χριστιανέ μου! Πάνω στο καλύτερο βρήκες..."

Αυτά. Δεν ξέρω αν η ιστορία αυτή έχει πλάκα αν τη διαβάσει κανείς, αλλά όταν μου τη διηγιούνται έχει πολύ γέλιο!

Δημοσ.

Εγώ πάντως μανουέλ γέλασα..κάτι τέτοια άτομα, σαν τον παπού και την γιαγιά τα πάω με χίλια !!

My story : Μια φίλη μου, σε μια από τις λίγες φορές που είχε έρθει μαζί μας σινεμά. Βλέπαμε τον άρχοντα, τον 1ο. Σημείωση : η κοπέλα τρομάζει απίστευτα εύκολα. Μέσα στον πανικό λοιπόν, κι ενώ ο φρόντο τρέχει να ξεφύγει από τον τύπο με τα μαύρα ρούχα, και πάει απο'δω πάει απο'κει, εκείνη προσπαθεί να κρυφτεί για να μην βλέπει..

όταν λοιπόν τελειώνει η σκηνή με την 'ένταση' και σταματάει η μουσική, κάθεται κανονικά στην θέση της, ξεφυσάει, και λέει, κάπως δυνατά, "κακομοίρη φρόντο, τι τραβάς κι εσύ" !!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...