actorgr Δημοσ. 23 Απριλίου 2005 Δημοσ. 23 Απριλίου 2005 Εχω XP SP2 σε ενα Maxtor 80αρη.Θελω εχω τα περιεχομενα του παραπανω δισκου(λειτουργικο κ drivers συσκευων)σ'ενα WD 200αρη.Θελω να αποφυγω εγκατατασεις λειτουργικου και drivers.Επισης ο WD θελω να ειναι bootable.Με ποιο προγραμμα θα καταφερω να κανω τα παραπανω χωρις να πειραχτει ο Maxtor;
tsitras Δημοσ. 1 Μαΐου 2005 Δημοσ. 1 Μαΐου 2005 θα το καταφερεις αν κανεις clone το δισκο σου με ενα προγραμμα οπως το partition image.
polaki Δημοσ. 2 Μαΐου 2005 Δημοσ. 2 Μαΐου 2005 Εαν δεν ειναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ εκδοση τα windows, το καλυτερο πιστεύω ειναι το Acronis Disk Image. Αυτό χρησιμοποιούμε στη δουλειά, αλλά όπως είπα αρκεί να μην έχεις ελληνικά Windows γιατί βγάζει error η έκδοση 8....
poulinos Δημοσ. 2 Μαΐου 2005 Δημοσ. 2 Μαΐου 2005 to ghost pezei kai me ellinikous xaraktires oso thimame.
africa_twin Δημοσ. 2 Μαΐου 2005 Δημοσ. 2 Μαΐου 2005 Εαν δεν ειναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ εκδοση τα windows, το καλυτερο πιστεύω ειναι το Acronis Disk Image. Αυτό χρησιμοποιούμε στη δουλειά, αλλά όπως είπα αρκεί να μην έχεις ελληνικά Windows γιατί βγάζει error η έκδοση 8.... Eμένα μια χαρά μου έχει δουλέψει 2-3 φορές που το έχω χρησιμοποιήσει με Win XP GR SP2. Κάνει πολύ καλή δουλειά γρήγορα και απλά!
Dark-Shadow Δημοσ. 2 Μαΐου 2005 Δημοσ. 2 Μαΐου 2005 Pedia auti tin Doulei tin kanei nomizo to Acronis True Image oso gia auto pou eipe o polaki nomizo oti to error auto tha to ftiaksan kai tha einai se kamia kainouria ekdosi
poulinos Δημοσ. 3 Μαΐου 2005 Δημοσ. 3 Μαΐου 2005 kai to ghost paides einai poli eukolo kai sigoura den iparxei problima me ta ellinika.kai ama thelei kapios exei to ghost se disketa pou mpoutarei moni tis kai den xriazetai oute windows oute tipota.kai oute iparxei periptosi na tou bgalei oti xrisimopoiite apo ta windows.mia fora ekana ghost mesa apo ta windows kai ta ekana mpaxalo.apo tote tin disketoula opos ekana toso kairo kai mia xara.1 mb programma stin disketa kai kanei thaumata kai bootarei pantou
traianos Δημοσ. 3 Μαΐου 2005 Δημοσ. 3 Μαΐου 2005 Εγω παντως που δουλευω το ghost ειναι μια χαρα και δεν εχει παρουσιασει κανενα προβλημα μεχρι στιγμης.
overclocker Δημοσ. 3 Μαΐου 2005 Δημοσ. 3 Μαΐου 2005 Symantec Norton Ghost 9.0 http://www.symantec.com/sabu/ghost/ghost_personal/ Απλό και εύκολο. Δουλεύει άψογα με Windows XP Home/XP Pro/2000 Pro τόσο με Ελληνικά όσο και με Αγγλικά. Το δουλεύω εδώ και 6 μήνες περίπου και δεν μου παρουσίασε κανένα πρόβλημα. Για την δουλεία που θες νομίζω οτί είναι το κατάλληλο.
poulinos Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 apla to ghost pou trexei apo windows tha tou kanei paraxena ama paei na kanei copy olo ton skliro.mia fora mou ta ekane ligo mpaxalo ektos an ekana ego kati lathos.alla ftiaxneis mia disketa kai to kaneis apo dos kai ise arxontas.den masaei pouthena i ekdosi tou dos.the best.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.