getty Δημοσ. 22 Απριλίου 2005 Δημοσ. 22 Απριλίου 2005 Κατάλαβε κανένας από το σχεδιάγραμμα της αστυνομίας τι ακριβώς έκανε ο Βαβύλης για να μην το πιάσουν? Γιατί εγώ δεν κατάλαβα...για κάνα proxy τον έκοψα να χρησιμοποιεί
cig4 Δημοσ. 23 Απριλίου 2005 Δημοσ. 23 Απριλίου 2005 Ε ρε για κλωτσές που είμαστε εγω απορώ γιατί κατέθεσε τότε ο μάκης στον εισαγγελέα ελα μωρε που δεν ξέρανε που ηταν ο βαβύλης,να χέσω μέα τα εσελον και τις παπαρίες τους μωρέ....
Nikb Δημοσ. 23 Απριλίου 2005 Δημοσ. 23 Απριλίου 2005 Το θέμα είναι ότι τελικά τον πιάσανε όμως...και ότι και αν έκανε μάλλον δεν το έκανε καλά!!!
karib Δημοσ. 23 Απριλίου 2005 Δημοσ. 23 Απριλίου 2005 Παιδια δεν καταλαβα πως τον επιασαν τελικα. Ουτε ενα anonymizer δεν εβαλε? Καλα, ηταν αναγκη να στελνει mail απο otenet? Τοσο lakamias ηταν? Τα αλλα web mails(yahoo κλπ) δεν του εκαναν τη δουλεια?
karib Δημοσ. 23 Απριλίου 2005 Δημοσ. 23 Απριλίου 2005 http://www.e-go.gr/news/article.jsp?pubid=182468&artid=151825&catid=43
pseira Δημοσ. 23 Απριλίου 2005 Δημοσ. 23 Απριλίου 2005 Καλά και πιστεύετε την ιστορία με το μειλ; Στανταρ κάποιος τον "έδωσε" στεγνά, και για να το παίξουν και cybercops βγάλανε την ιστορία με το μειλ.....
karib Δημοσ. 23 Απριλίου 2005 Δημοσ. 23 Απριλίου 2005 Γιατι, ειναι δυσκολο να εγινε μεσω mail η ιστορια? (λεμε τωρα-τιποτε δεν ειναι απιθανο)
wert Δημοσ. 23 Απριλίου 2005 Δημοσ. 23 Απριλίου 2005 Μα νομίζω αυτό που έκαναν θα ήταν να παρακολουθούν τα σημεία τα οποία υποτίθεται θα έστελνε e-mail ο Βαβύλης και αυτό κατα κάποιο τρόπο αφού έχεις τα μεγάλα μέσα είναι σχετικά εύκολο. Τα υπόλοιπα είναι σχετικά εύκολα νομίζω. Αυτός που έπρεπε να κρύβεται έπρεπε να είναι ο δικηγόρος του και όχι ο ίδιος ο Βαβύλης. Κάτι που μάλλον δεν έγινε. Ή και να έγινε αυτός ήταν εύκολος στόχος και συνεχώς εντοπίσιμος. :grin: Και φυσικά βρήκαν την ευκαιρία οι μπάτσοι να μας πουν πόσα πολλά ξέρουν και πόσο χακεράδες ταβλαδόροι και ύπνοι είναι. :grin: Το σχεδιάγραμμα που έκαναν μάλλον τους πήρε περισότερη ώρα. Γύρω στους δύο μήνες θα το παίδευαν και ποιός ξέρει πόσες μίζες έπεσαν για αυτό το σχέδιο. Μπορούμε να κοιμόμαστε ήσυχοι παιδιά. Μας φυλάνε χακεράδες μπάτσοι που έχουν πιάσει τον Βαβύλη. Που θα πάει θα μας πουν το μυστικό δεν μας το πουν. Πως τον πιάσανε δηλαδή. Με λεπτομέρειες. :-P
Guerriero4 Δημοσ. 23 Απριλίου 2005 Δημοσ. 23 Απριλίου 2005 ap'oti eida stis eidiseis, o babulis empaine sto email tis otenet apo tin italia. Autoi eidan tin ip ap'tin opoia sundethike, brikan ton isp kai o isp tous edwse tin dieuthunsi. Kati den mou paei kala omos.. poli eukolo
lazaross Δημοσ. 24 Απριλίου 2005 Δημοσ. 24 Απριλίου 2005 εγω δεν καταλαβα πως ο μακης του πηρε συνεντευξη. πως ηξερε που βρισκοταν και γιατι δεν τον κατηγγειλε?
h1k1k0m0r1 Δημοσ. 24 Απριλίου 2005 Δημοσ. 24 Απριλίου 2005 ρε παιδιά μην ψαρώνετε. Η ελληνική αστυνομία ως συνήθως κοιμόταν τον ύπνο του δικαίου και τα κάστανα από τη φωτιά τα εβγάλαν ξένοι (ιταλοί εν προκειμένω). και βγήκε μετά ο 3-άστερος το βλαχαδερό που μας έγινε και αρχηγός της αστυνομίας και μας ανέμιζε το σχεδιάγραμμα δήθεν του τρόπου ιχνηλάτησης. να περάσουν το μήνυμα ότι οργανωθήκαν, τώρα καταπολεμούν και το ηλεκτρονικό έγκλημα. και βγάζουν που και που ως "επιτυχίες" την σύλληψη διάφορων Kotsos-ηδων ενω φυσικά οι πραγματικοί διακινητές πορνό και κυρίως παιδιού διαφεύγουν και θα διαφεύγουν μονίμως.
getty Δημοσ. 24 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2005 Τελικά απ ότι άκουσα σε τηλεόραση καρφωτή πήγε η δουλειά. Οπότε μούφα η ιστορία με το email εντάξει λίγο σχετικός να είσαι δεν checkareis το email σου απ το σπίτι όταν σε ψάχνει η αστυνομία 2+ χωρών.
R3volution-Man Δημοσ. 24 Απριλίου 2005 Δημοσ. 24 Απριλίου 2005 ti???piasan ton vavili??kai go giati den ematha tipota akomi???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.