Προς το περιεχόμενο

Και τα προβλήματα στο LAN συνεχίζονται..

DeepFloyd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια!! Τα έκανα αυτά που μου είπατε..

Λοιπόν.. Ο laptop κανει ping στο desktop, το αντιθετο όχι.

Από την άλλη στις Θεσεις Δικτύου, όταν επιλέγω προβολή υπολογιστών ομάδας εργασίας:

α) στον laptop μου λέει ότι δεν είναι δυνατή η πρόσβαση στο Mynet, και να επικοινωνήσω με το διαχειριστή

β) και στον desktop μου δείχνει και τα δύο pc, αλλά όταν κάνω κλικ στο laptop μου λέει ότι δεν είναι δυνατή η πρόσβαση!!

random απενεργοποίησα την επιλογή που λες στο Laptop, στο desktop όταν κανω gpedit.msc μου λέει πως δε βρέθηκε!

Δημοσ.

To gpedit.msc βρισκεται στο C:\WINDOWS\system32\

Αν δεν το βρισκει το run = δεν το εχεις στο path,

αν δεν το βρεις καθολου = εχεις XP Home ή corrupted Pro

αν εχεις Home, καποιοι λενε (sto google) οτι γινονται οι ρυθμισεις με manual registry edit, αλλοι οτι στα home επιτρεπονται τα blank, κατι παιζει με το "simple file sharing" (που παντα απενεργοποιώ) αλλα δεν ξερω παρακάτω.

http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;304040

http://www.webmasterworld.com/forum107/101-3-10.htm

Δημοσ.

Pro έχω! Να ρωτήσω ρε παιδιά.. Ανταλλαγή αρχείων θέλω να κάνω μόνο, με καλώδιο usb link δε γίνεται? Ξέρει κανείς πώς δουλεύει αυτό το πράγμα? Πώς επιλέγεις το δίσκο που θες να αποθηκεύσεις τα δεδομένα σου??

random ευχαριστώ για τη βοήθεια!

Δημοσ.

an kai den diabasa oles tis apanthseis poy dwsate pisteyw pws o filos mas prepei na synde8ei sto pc toy kai sto lap top san administrator oxi san guest me dikaiwmata administrator!!!epishs ta problhmata poy soy leei sthn arxh gia tis selides prepei na einai problhma sthn registry bazontas to spy bot logika 8a soy bgalei ena arxeio docp an 8ymamai kala to opoio prepei na diagrafei apo thn registry kai na ksanagimioyrgi8ei san d_word!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...