Προς το περιεχόμενο

Half Life 2 Κόλλημα σε ένα σημείο

Καριώτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το κόλλημα δεν το έπαθα εγώ αλλά ένα φιλαράκι. Αλλά ζητάω την βοήθεια σας γιατί αν και το παιχνίδι το έχω τερματίσει δεν θυμάμαι καθόλου να τον βοηθήσω σε αυτό το σημείο. Δηλαδή είμαι σχεδόν σίγουρος ότι σε αυτό το σημείο του παιχνιδιού λογικά δεν έπρεπε να υπάρχει πρόβλημα εννοώ μια περίεργη λύση και αρχίζω να πιστεύω μήπως το ίδιο το παιχνίδι έχει κολλήσει. Και για να γίνω πιο σαφής: βρισκόμαστε στο σημείο που λέγετε BLACK MESA EAST ο freeman έχει μπει σε έναν χώρο που ανιχνεύετε από δύο ηλεκτρονικά μάτια περνάει από μια σάρωση κόκκινου χρώματος αναγνωρίζετε σαν ανθρώπινο ων και η γκομενίτσα τον καλεί να την ακολουθήσει σε ένα ασανσέρ. Μπαίνουμε στο ασανσέρ και εδώ στοπ ούτε μπρος

ούτε πίσω. Ο freeman κινείτε κανονικά αλλά το ασανσέρ μουλάροσε. Τα κουμιά του ασανσέρ δεν πατιούνται και το παιχνίδι εδώ αναγκαστικά σταματάει . Παρακαλώ την βοήθεια σας ευχαριστώ.

Δημοσ.

enas allos tropos na xipnisei to gomenaki einai me to na deis poia koumbia einai quick save k quick load.....pata quick save k kapaki quick load....an kounas k ton freeman ligo meta apo 4-5 quicksave-quickload tha xipnisei i malakia....

tha sto kanei logika k stin poreia..me to idio kolpo ta pernas ola...

Δημοσ.

mipos i kopoia einai ligo ,ligo omos e ,peiratiki .........

emena mou evgaze kai minima sto desktop ''you are fucked''

an to peraseis tha kolisei kai parakato se alla 2 dio simia to ligotero

Δημοσ.
enas allos tropos na xipnisei to gomenaki einai me to na deis poia koumbia einai quick save k quick load.....pata quick save k kapaki quick load....an kounas k ton freeman ligo meta apo 4-5 quicksave-quickload tha xipnisei i malakia....

tha sto kanei logika k stin poreia..me to idio kolpo ta pernas ola...

Αυτό ήτανε φίλε το πρόβλημα λύθηκε ευχαριστώ.

Δημοσ.
Το game είναι γνήσιο φίλε μου.

:? :? :? ....αυτό δεν το ήξερα.....ότι το κάνει ΚΑΙ η original έκδοση.....

Αυτό ήτανε φίλε το πρόβλημα λύθηκε ευχαριστώ.

no problem man ;)

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ρε παιδιά, να ρωτήσω κάτι άσχετο..

Βρίσκομαι στο παρακάτω σημείο και έχω πετάξει μπάλες και αριστερά και ευθεία μπροστά και το "ζόμπι" μου λέει well done.. δεν γίνεται όμως τίποτα άλλο. Ξέρει κανείς τι πρέπει να κάνω για να προχωρήσω;

Ρωτάω γιατί φοβάμαι μήπως είναι κάποιο κόλημα του παιχνιδιού...

%F7%F9%F1%DF%F2+%F4%DF%F4%EB%EF%E3%EE%F6%E3%EE%F6.JPG

Δημοσ.

αν θυμαμαι καλα πρεπει να πεταξεις αυτες τις μπαλες τερμα αριστερα (απο την εικονα) και τα τερατα αυτα θα σπασουν τον ξυλινο φραχτη και θα προχωρησεις

Δημοσ.
oxi to frakti ton sikonei o allos . prepei mou fenete na pieseis auti ti m@lakia . me alternative fire .

Εννοείς ότι πρέπει να πιάσω το σκοινί που είναι πάνω απο τον φράκτη με το όπλο που κρατάω;;

%F7%F9%F1%DF%F2+%F4%DF%F4%EB%EF%F3%E4%F6%E7%E4%F3%E4%E6%F3.JPG

Δημοσ.

να ΠΙΕΣΕΙΣ την μπαλα εννοει ο ΕΞΑΡΧΕΙΑ και τα τερατακια σε ακολουθουν σαν πιστά σκυλακια, αλλα εγω θυμαμαι οτι εκει που εισαι πετας τις μπαλιτσες και τα τερατα σπανε τον φραχτη για να πανε τις φανε.

Δημοσ.
να ΠΙΕΣΕΙΣ την μπαλα εννοει ο ΕΞΑΡΧΕΙΑ και τα τερατακια σε ακολουθουν σαν πιστά σκυλακια, αλλα εγω θυμαμαι οτι εκει που εισαι πετας τις μπαλιτσες και τα τερατα σπανε τον φραχτη για να πανε τις φανε.

:) to mavro skoini pou vlepeis einai gia na sikothei o fraktis solokik .

georgep800 ,apla piese ta balakia...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...