hugelacky Δημοσ. 22 Απριλίου 2005 Δημοσ. 22 Απριλίου 2005 Γειά χαρά! Λοιπόν, θέλω να κάνω το εξής: θέλω να φτιάξω αν γίνεται ενα Photo/Video/Super Video CD με foto που τράβηξα από τον γάμο ενός φίλου. Το πρόβλημα είναι ότι θέλω να είναι κάτι σαν mixed mode/multisession cd δηλαδή: 1) να είναι VCD/SVCD ώστε να παίζει στο DVD & να μπορεί να το βλέπει στην TV με γονείς κτλ, & να έχει και ένα στοιχειώδες menu & frame για τις φωτο αλλα και 2) να εχει στο άλλο session σαν Data τις φωτο στο αρχικό μέγεθος και ασυμπίεστες (8MPixel/ ~2.5 MB η κάθε μια) έτσι ώστε ανα πάσα στιγμή να μπορεί να πάει στο φωτογραφείο και να τυπώσει όσες θέλει χωρίς να χάσει σε ποιότητα. Κατ' αρχήν μπορώ να κάνω κάτι τέτοιο? Μπορω να έχω και το Slideshow και τις original foto σε 1 δισκάκι ή πρέπει τελικά να γράψω 2 CD? Έπειτα (αν γίνεται) υπάρχει περίπτωση ασυμβατότητας με επιτραπέζια DVD Players ή θα παίζει χωρίς πρόβλημα? Τέλος θα ήθελα να μου προτείνετε τι είναι καλύτερο από τα Photo/Video/Super Video CD (αλήθεια τι διαφορά έχει το Photo CD απο το VCD/SVCD)? Να εξηγήσω οτι δεν έχω ξαναασχοληθεί με κάτι τέτοιο, προσπάθησα να το κάνω με το NERO Vision Express 2 αλλά δεν τα κατάφερα ιδιαίτερα. Αυτό που με προβλημάτισε είναι οτι έριχνε σε όλλες τις φωτο την ανάλυση στην κλασσική ανάλυση του DVD και από 2,5ΜΒ/8MPixel κάθε φωτό κατέληγε να γίνει ~300ΚΒ. Ούτε multisession όπως θέλω κατάφερα να το κάνω. :| Αν τελικά δεν γίνεται το multisession, κάνενα καλό και απλό (γιατι δεν έχω χρόνο να το μάθω, αύριο πρέπει να το έχω έτοιμο το CDακι) για VCD/SVCD/Photo CD making ξέρετε? Με menu και κάδρα της προκοπής (καλύτερα του ΝΕRO εννοω)??? Ευχαριστώ προκαταβολικά!
javaneze Δημοσ. 2 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2005 αν και καθυστερημενα, βρηκα αυτο InterVideo Home Theater 2 Platinum Your complete entertainment center TV, DVDs, Videos, Music, Photos, and Radio together. Burn video clips, pictures, Music to a disc, Record TV and Radio. Easily navigate from your couch with remote control (Add-on value). Aν σε ενδιαφερει ακομα και θες dload link, πι-εμ μι!
hugelacky Δημοσ. 2 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2005 An kai pleon den exei shmasia (giati tou edwsa ena data diskaki me tis foto xyma), exeis pm.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.