nzeppos Δημοσ. 22 Απριλίου 2005 Δημοσ. 22 Απριλίου 2005 Ερώτηση για όσους έχουν εγκαταστήσει το παιχνίδι στο σκληρό τους...υπάρχει αρχείο default.xbe για να τρέχει το παιχνίδι? γιατί εμένα έχει μόνο ένα jadedefault.xbe Ευχαριστώ.
nzeppos Δημοσ. 22 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2005 Τραγικό λάθος, άκυρο το thread, το ρημάδι το xISO έβαλε σε όλα τα αρχεία/φακέλους το πρόθεμα "jade", οπότε το default.xbe έγινε jadedefault.xbe κ.ο.κ. γι'αυτό δεν δούλευε το παιχνίδι. Ευχαριστώ πάντως.
TherionG Δημοσ. 22 Απριλίου 2005 Δημοσ. 22 Απριλίου 2005 το κατέβασες το παιχνίδι ή το έφερε κανένα video club?
avenger Δημοσ. 22 Απριλίου 2005 Δημοσ. 22 Απριλίου 2005 Για το παιχνίδι ένα έχω να πω.Ποιό πολύ μου πήρε να το κατεβάσω,παρά να το τελειώσω.Είναι και dvd9 για όσους ενδιαφέρονται.Τι να πω η bioware ξεχνάει όσο περνάει ο καιρός τις rpg ρίζες της και το γυρίζει στα action παιχνίδια.Πως το κατάφεραν και έχει ένα σύστημα μάχης ακόμα πιο εύκολο και απο του Kotor.Βέβαια η ιστορία ως συνήθως είναι κορυφή-το ίδιο και τα quests.Αλλά μάχες της πλάκας.
nzeppos Δημοσ. 23 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2005 Το κατέβασα(ή μάλλον μου το κατέβασαν), την dvd9 έκδοση μάλιστα, 6.31GB! Ας όψονται τα πάμπολλα .bik βίντεο που έχει σε υψηλή ποιότητα..αυτό τους μάρανε. Όπως και το bonus dvd που έβγαλαν με extra character και making of. Το ξεκίνησα πριν λίγες ώρες, είχα διαβάσει διθυραμβικές κριτικές, είχα δει ανεπανάληπτες βαθμολογίες αλλά μέχρι τώρα μου φέρνει πιο πολύ στο (πολύ καλό) Fable. Προσωπικά το περίμενα αν όχι καλύτερο, τουλάχιστον πιο πρωτότυπο. Κι έτσι είναι πάρα πολύ καλό όμως. Θα το προχωρήσω κάμποσο ακόμα και βλέπουμε. Όσο για το σχόλιο του avenger, δυστυχώς (για την πλειοψηφία των gamers) έχει απόλυτο δίκιο. Ευτυχώς όμως εγώ προτιμώ πια παιχνίδια σε στυλ Diablo, Dungeon Siege, Fable, άντε και Neverwinter Nights κλπ. παρά τα παλιά καλά καθαρά rpg (σαν το Baldur's Gate ας πούμε, αν και πριν 10 χρόνια ακόμα κι αυτό action θα χαρακτηριζόταν!)....καλώς ή κακώς αλλάζουν τα γούστα και οι εποχές. Παιχνίδια σαν το Fable και το Jade βγαίνουν σε ΧΒΟΧ γιατί είναι βολικότερο το...controller ενώ σε PC έχει πέσει ακρίδα τελευταία, όλο με κάτι NWN expansion packs τη βγάζουμε. Εδώ βγήκε Baldur's Gate (Dark Alliance 2) σε ΧΒΟΧ, όπου με το Β ο χαρακτήρας..πηδάει! Αν έχουν το θεό τους...να πηδάει ο χαρακτήρας για να περάσει πάνω από καφάσια κλπ, σε λίγο θα το γυρίσουν σε platform... Α ρε να έβγαινε άλλο ένα Eye of the Beholder...αυτά ήταν παιχνίδια...
avenger Δημοσ. 23 Απριλίου 2005 Δημοσ. 23 Απριλίου 2005 nzeppos συμφωνούμε γενικά,το έχω τελειώσει ήδη το παιχνίδι,20 ώρες υπόθεση είναι(με όλα τα sidequests τελειωμένα).Αν ασχοληθείς μόνο με τα βασικά quest μπορεί να το τελειώσεις και στο μισό χρόνο.Όντως γέμισαν το dvd με video(διαφορετικά για κάθε χαρακτήρα)για αυτό και το dvd9. To κορυφαίο είναι αυτό που έγραψε ένας απο τους developers του παιχνιδιού στο επίσημο forum.Το παιχνίδι είναι μικρό επίτηδες λέει γιατί οι gamers σήμερα δεν έχουν χρόνο για μεγάλα σε διάρκεια παιχνίδια(!!!!).Ωραία λογική..μόνο που με αυτή τη λογική ας χρεώνουν και τα παιχνίδια στη μισή τιμή τότε να μην έχουμε και εμείς πρόβλημα με τη διάρκεια.Ε ρε που καταντήσαμε..άντε και εις ανώτερα το επόμενο της bioware να το τελειώνεις στη διαδρομή στο μετρό ή στο λεωφορείο.(ωχ λες να τους έβαλα ιδέες?).Και πραγματικά δεν είναι δυνατόν να έχει το παιχνίδι τόσο γελοίες μάχες.Πραγματικά απο ένα σημείο και μετά το μόνο που έκανα ήταν να πατάω το A του xbox,άντε και κανένα healing.
TherionG Δημοσ. 23 Απριλίου 2005 Δημοσ. 23 Απριλίου 2005 μόλις το έπαιξα καμια ωρίτσα το παιχνίδι και έχω να πώ πως είναι μεγάλη λακίαμα. Γελοία υπόθεση μέχρι τώρα, καταλαβαίνεις τι θα γίνει πριν το δείς, μπανάλ, κιτς. Παίξτε κανένα KOTR2 και αφήστε αυτή την πατάτα να βράζει μόνη της!
nzeppos Δημοσ. 23 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2005 Προφανώς και το KOTOR2 είναι πολύ ανώτερο, αλλά αυτό που προσπαθώ να καταλάβω ακόμα είναι γιατί εκθείασαν τόσο πολύ το Jade τα review-sites του εξωτερικού. Για κανένα λόγο δεν αξίζει τόσο καλές κριτικές, τι διάολο, τα παίρνουν από την Bioware? Αυτό που είπε ο avenger για την μικρή διάρκεια και το άθλιο και απαράδεκτο σχόλιο που έκανε ο developer του παιχνιδιού ήταν τα τελειωτικά χτυπήματα, το συνεχίζω μόνο και μόνο γιατί δεν έχω τίποτα καλύτερο στο ΧΒΟΧ αυτή την εποχή...μέχρι να βγει το Forza Motorsport.
TherionG Δημοσ. 23 Απριλίου 2005 Δημοσ. 23 Απριλίου 2005 βασικά όπως το έκοψα εγώ, χάρηκε η bioware με τα kotor, και σου λέει γιατί να μην βγάλω άλλο ένα "super" παιχνιδάκι αλλά χωρίς την Lucas να τσεπώσω τίποτα; έλα όμως που άλλο LUCAS άλλο microsoft σε rpg παιχνίδι με υπόθεση. lol, δεν μοιάζει πολύ με Kotr ρε παιδιά; Άσε που μόλις είδα το shoot em up mini game και μου ήρθε να το σβήσω με την μία το παιχνίδι! αεροπλανάκι shoot em up της πλάκας! hmarton lol
nzeppos Δημοσ. 24 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2005 Μόλις είδα κι εγώ το mini game με το αεροπλανάκι και κατάλαβα για τι πράγμα μιλάς, είναι τουλάχιστον τραγικό!!! Τι Battle Squadron στην Amiga, τι Aerofighters στο mame32, αυτό τα ξεπερνάει όλα!!! Κάποτε είχε κάτι mini games της πλάκας το Final Fantasy 7 και ξενερώναμε αλλά τούτοι εδώ το παράκαναν! Τελοσπάντων, συνεχίζω μέχρι να το τελειώσω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.