spyrospatras Δημοσ. 22 Απριλίου 2005 Δημοσ. 22 Απριλίου 2005 Καλησπέρα παιδιά. Μιά βοήθεια αν είναι εφικτό. Έχω μιά μητρική της Gigabyte (GA-81875 ή 875P που γράφει και στο κουτί) και θέλω να συνδέσω ένα card-reader που αγόρασα (CR 103 A). Θέλω να βγάλω άκρη με τη συνδεσμολογία στο motherboard. Το card-reader βγάζει από πίσω 4 πλεξούδες καλώδια.Επισυνάπτω φωτογραφίες κι όποιος μπορεί ας με συμβουλέψει γιά το πως να το συνδέσω στη μητρική.
georgeadams Δημοσ. 22 Απριλίου 2005 Δημοσ. 22 Απριλίου 2005 Από τη φωτογραφία των καλωδίων του Card Reader σου: από πάνω προς τα κάτω: - το 1ο σετ καλωδίων είναι για τους audio connectors του reader. Συνδέεται στη motherboard, εκεί που λέει F_Audio - το 2ο σετ είναι για τη θύρα Firewire του card reader, αλλά βλέπω πως η μητρική σου δεν έχει τέτοιο controller, οπότε τα αφήνεις χωρίς να τα συνδέσεις. - το 3ο σετ δνε έχω ιδέα για το τι είναι και που μπαίνει. - το 4ο σετ είναι usb και μπαίνει σε ένα από τα F_USB1/F_USB2 της motherboard (στο κατω μέρος τους σχήματος σου)
DrLo Δημοσ. 22 Απριλίου 2005 Δημοσ. 22 Απριλίου 2005 - το 3ο σετ δνε έχω ιδέα για το τι είναι και που μπαίνει. Το 3ο SET μου φαίνεται ότι είναι καλώδια για USB θύρα. Έχει το reader σου πάνω κάποια usb ? Αν ναι (και έχεις usb pinakia ελευθερα πάνω στη motheroard) μπορείς να τα συνδέσεις στην motherboard (ή στο F_usb1 ή στο F_usb2) για να βγάλεις μια usb μπροστά (εννοείται ότι δεν τα χρησιμοποιείς για μπορστινή usb του tower)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.