Προς το περιεχόμενο

Σύνδεση card-reader σε Motherboard (please help)

spyrospatras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Μιά βοήθεια αν είναι εφικτό. Έχω μιά μητρική της Gigabyte (GA-81875 ή 875P που γράφει και στο κουτί) και θέλω να συνδέσω ένα card-reader που αγόρασα (CR 103 A). Θέλω να βγάλω άκρη με τη συνδεσμολογία στο motherboard. Το card-reader βγάζει από πίσω 4 πλεξούδες καλώδια.Επισυνάπτω φωτογραφίες κι όποιος μπορεί ας με συμβουλέψει γιά το πως να το συνδέσω στη μητρική.

post-7246-129062921213_thumb.gif

post-7246-129062921215_thumb.jpg

Δημοσ.

Από τη φωτογραφία των καλωδίων του Card Reader σου:

από πάνω προς τα κάτω:

- το 1ο σετ καλωδίων είναι για τους audio connectors του reader. Συνδέεται στη motherboard, εκεί που λέει F_Audio

- το 2ο σετ είναι για τη θύρα Firewire του card reader, αλλά βλέπω πως η μητρική σου δεν έχει τέτοιο controller, οπότε τα αφήνεις χωρίς να τα συνδέσεις.

- το 3ο σετ δνε έχω ιδέα για το τι είναι και που μπαίνει.

- το 4ο σετ είναι usb και μπαίνει σε ένα από τα F_USB1/F_USB2 της motherboard (στο κατω μέρος τους σχήματος σου)

Δημοσ.

- το 3ο σετ δνε έχω ιδέα για το τι είναι και που μπαίνει.

Το 3ο SET μου φαίνεται ότι είναι καλώδια για USB θύρα. Έχει το reader σου πάνω κάποια usb ? Αν ναι (και έχεις usb pinakia ελευθερα πάνω στη motheroard) μπορείς να τα συνδέσεις στην motherboard (ή στο F_usb1 ή στο F_usb2) για να βγάλεις μια usb μπροστά (εννοείται ότι δεν τα χρησιμοποιείς για μπορστινή usb του tower)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...