antonis4 Δημοσ. 22 Απριλίου 2005 Δημοσ. 22 Απριλίου 2005 Εχω την gigabyte 8PE667 ULTRA η οποια εχει raid controller πανω που λειτουργει και σαν ata.Η ερωτηση μου ειναι αν βαλω ενα controller sata πανω θα μπορεσω να μπουταρω απο τον sata η θα προκληθουν ''ανωμαλιες''? Ευχαριστω
Dikemou Δημοσ. 22 Απριλίου 2005 Δημοσ. 22 Απριλίου 2005 exo tin entiposi oti eksartatai apo ton controller... an diladi ipostirizetai to na einai bootable o diskos pou tha tou baleis...
billpeppas Δημοσ. 22 Απριλίου 2005 Δημοσ. 22 Απριλίου 2005 "Η ερωτηση μου ειναι αν βαλω ενα controller sata πανω θα μπορεσω να μπουταρω απο τον sata η θα προκληθουν ''ανωμαλιες''" Κοίταξε στο BIOS σου στο Boot Devices αν γράφει SCSI / SATA ή PCI.
pkoud Δημοσ. 22 Απριλίου 2005 Δημοσ. 22 Απριλίου 2005 billpeppas "Η ερωτηση μου ειναι αν βαλω ενα controller sata πανω θα μπορεσω να μπουταρω απο τον sata η θα προκληθουν ''ανωμαλιες''" Κοίταξε στο BIOS σου στο Boot Devices αν γράφει SCSI / SATA ή PCI. Θα συμφωνήσω με τον billpeppas. Στο ΒΙΟS του Μ/Β θα πρέπει να δηλώσεις σαν First Boot Device : SCSI προκειμένου το σύστημα να ξεκινήσει απο τον Controller που θα έχεις τοποθετήσει. Στην συνέχεια καθώς ξεκινά η εγκατάσταση τον Windows θα πρέπει να πατήσεις το κουμπί F6 ή F8 που σου αναφέρουν τα Windows και να κάνεις εγκατάσταση του Driver του Controller για να αναγνωρίσει τον HD
antonis4 Δημοσ. 22 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2005 "Η ερωτηση μου ειναι αν βαλω ενα controller sata πανω θα μπορεσω να μπουταρω απο τον sata η θα προκληθουν ''ανωμαλιες''"Κοίταξε στο BIOS σου στο Boot Devices αν γράφει SCSI / SATA ή PCI. grafei scsi thn epomenh epilogh billpeppas.
antonis4 Δημοσ. 22 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2005 tora mpoutaro apo ton raid controller kai skeftomai na ton parathso,na ton gyriso se ata kai na balo to sata controller me enan raptor pano gia extra taxythta.
lalexoulhs Δημοσ. 22 Απριλίου 2005 Δημοσ. 22 Απριλίου 2005 sto boot sequence an baleis pos mpoutareis apo add in cards den tha exeis problhma. Prepei na einai bebaia bootable kai o controller.
billpeppas Δημοσ. 22 Απριλίου 2005 Δημοσ. 22 Απριλίου 2005 Εφόσον έχει την αντίστοιχη επιλογή, go for it.
antonis4 Δημοσ. 22 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2005 loipon skeftomai gi ayton ton controller ...http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.801114 gnomes?
billpeppas Δημοσ. 22 Απριλίου 2005 Δημοσ. 22 Απριλίου 2005 Δεν ξέρω, δεν τον έχω ξανασυναντήσει, ούτε κατάφερα να βρώ ποιό chip φοράει. Στις εικόνες που βρήκα σαν να φαίνεται ότι το chip γράφει Acard...
antonis4 Δημοσ. 22 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2005 skeftomai na thn xtyphso ayrio kai blepoume pantos thn epsaxa thn brhka se arketa e-shops idiaitera sthn amerikh.
antonis4 Δημοσ. 23 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2005 loipon phra to sunix sata2000 apo to plaisio kai ton raptor kai ola phgane xara!!!!!
antonis4 Δημοσ. 25 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2005 alla aytos o raptor poly thorybo re paidia!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.