Προς το περιεχόμενο

Provlhma me dvd (To vlepo mono se pc)

victor_bundy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Agorazo DVD kai orismena sto dvd player den fenode oi subtitles alla den pezoun katholou eno otan ta trexo sto pc pezoun kanonika akoma se osa pezoun oi subtitles einai sthn mesh ths othonhs xerete kanena programa gia na kano epexergasia ton dvd pls help

Δημοσ.

Twra fantazomai milame gia commercial dvd kai oxi apo maurous e? Sigourepsou pos to dvd-player sou einai ry8mismeno stis swstes epiloges analoga me thn tv sou, giati sta neotera dvd, ta subtitles einai mono Widescreen kai oxi letterbox kai etsi vgainoun exw apo thn o8onh. Kati allo den mou erxetai, efoson paizoun sto pc.

Oso gia ta subtitles pou einai sth mesh ths o8onhs den to katalava, ti ennoeis?

Δημοσ.

oi subtitles einai sthn mesh ths othonhs kai psaxno kanena prog pou boro na katevaso tous ipoytitkous xamila sthn othonh . oso gia ta dnd player ta exo dokimasei de diafores siskeues kai den pezoun enas filos mou eipe oti exi sxesei an to shma einai pal h ntsc tou dvd boro auto me kapoio pog na to allaxo kai milame gia peiratika dvd kainouries taineies dhladh

Δημοσ.

An einai peiratika, den borw na xerw pws exei valei o ka8enas tous ypotitlous sto dvd. Pantws auta pou les den ginontai etsi apla (den allazei h topo8esia twn ypotitlwn), gia na sto pw apla, to dvd 8elei xwrisma se video, audio kai subtitles kai meta xana enwsh me kapio dvd authoring programma. Koita tous guides pou einai *sticky* pio panw, na pareis mia idea.

Δημοσ.

Aporw pws to ekanes mexri twra. Genika, ta perissotera dvd peiratika exoun low-quality (low bitrate) kai dinete kiolas 5-10euro! (osa gia na pas sto cinema). Kai gia pio logo? Na ta deite pio nwris? Pragmatika den axizei!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...