Προς το περιεχόμενο

μία συσκευή υψηλής ταχύτητας είναι συνδεμένη σε ένα διανομέα hub USB χαμηλής ταχύτητ

manospower

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν 2 μήνες περίπου αγόρασα μία μητρική GIGABYTE GA-8S648FX-RZ και ένα USB memory card KINGSTON 512MB USB 2.0 DISK DATA TRAVELLER ELITE. Το πρόβλημα είναι ότι από την πρώτη στιγμή που αφού είχα συναρμολογήσει την μητρική με όλα της τα σχετικά εξαρτήματα και ήταν έτοιμος να δουλέψει, όταν συνδέω το USB DISK μου στον υπολογιστή μου τα XP, μου βγάζουν μήνυμα ότι « μία συσκευή υψηλής ταχύτητας είναι συνδεμένη σε ένα διανομέα hub USB χαμηλής ταχύτητας ». Να σημειώσετε ότι η μητρική μου υποστηρίζει USB 2.0. Το USB DISK μου έχει και ένα λαμπάκι που ανάβει κόκκινο συνέχεια ενώ σε όποιον άλλο υπολογιστή και να το συνδέσω, το λαμπάκι αυτό ανάβει μπλε και δε βγάζουν τα Windows κάποιο μήνυμα όπως στον δικό μου υπολογιστή.

Τι λέτε να φταίει;;;

Δημοσ.

To εχεις συνδέσει σε κάποιο hub του κουτιού ή απευθείας στην motherboard?Σε καθε περίπτωση, έλεγξε τις ρυθμίσεις του Bios για τις θύρες USB.Αν αυτό δεν δουλέψει, πήγαινε στην διαχείρηση συκευών,βρες τις USB θύρες, κατάργησε τις και κάνε restart.Το λειτόυργικό θα ξαναεγκαταστήσει τους drivers.

Δημοσ.

An xrhshmopoieis kapoio eksoteriko hub tote auto einai pithanotata usb 1 (1.1).

Gi auto kai to usb disk den leitourgei sthn sosth taxhthta. Prospathise na to sundeseis se mia apo tis usb ths motherboard (apo autes dipla/katw apo ta ps2 ports).

Logika tha sou doulepsei san usb 2.

Epishs tsekare an sto bios einai energopoihmeno to usb2 kathos h gigabyte exei rithmhsh gi auto.

Elpizo na luseis etsi to prob. Pantos gia kingston memory card einai polu apithano na ftaiei to service pack kata ti gnomh mou.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...