Nicko_McBrain Δημοσ. 22 Απριλίου 2005 Δημοσ. 22 Απριλίου 2005 Παιδιά πριν από ένα περίπου μήνα αγόρασα μια πολύ καλή και τίμια πρόταση στην κατηγορία των 17 ιντσών Μου κόστισε περίπου στα 300 ευρώ,η εγγύηση 3 χρόνια on site zero pixel(πάρα πολύ σημαντικό για μια εταιρεία με οθόνες να έχει καλή εγγύηση) Έχει Lightview για νύχτα(αν θέλουμε να διαβάσουμε ένα κείμενο ή να δούμε μια ταινία υπάρχουν 2 κατηγορίες night movie and night text που δημιουργούν τις απαραίτητες τροποποιήσεις και έχουμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα-το ίδιο ισχύει για day text and day movie.Επίσης υπάρχει και η επιλογή normal Τέλος και μια φωτογραφία της Υγ σε σχέση με την 1730s η 1750s είναι Tco'03 displays
Nicko_McBrain Δημοσ. 22 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2005 DVI έξοδο έχει; Οχι προσωπικά δεν το χρειάζομαι αλλά για κάποιους αποτελεί μειονέκτημα
predator Δημοσ. 21 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2005 εκτος απο το tco'03 εχει και λιγο μεγαλυτερη γωνια θεασης (160/160) απο την 1730s (160/140). κατα τα αλλα οι 2 οθονες ειναι ιδιες? μου κανει εντυπωση παντως που η 1750s που ειναι θεωρητικα καλυτερη ειναι λιγο φτηνοτερη απο την 1730s. φιλε για πες πιο αναλυτικες εντυπωσεις, τωρα που την δουλεψες καποιο διαστημα την οθονη γιατι ειναι πολυ τιμια προταση (229 ευρω εχει πλεον) και ψηνομαι να την χτηπισω. στα Games και στις ταινιες πως τα παει? μπορεις επισης να μου μετρησεις το υψος της σε cm απο την βαση μεχρι εκει που τελειωνει? επισης εχει πατεντα που κρεμιεται στον τυχο? thanks
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Ιουνίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 21 Ιουνίου 2005 den 8elw na fanw (poly) malakas alla an auto einai review egw 8a ginw astronauths...
adi32 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2005 με τις γωνιες πως τα παει ? γιατι στην LG1530 αμα κοιτας απο πιο πανω η πιο κατω αλλιωνεται η φωτεινοτητα των χρωματων
sa1901 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2005 με τις γωνιες πως τα παει ? γιατι στην LG1530 αμα κοιτας απο πιο πανω η πιο κατω αλλιωνεται η φωτεινοτητα των χρωματων Όντως ... Απαράδεκτη σε αυτούς τους τομείς. :evil:
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Ιουνίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 21 Ιουνίου 2005 oles oi o8ones me TN panel einai aparadektes se olous tous tomeis (se sxesh me PVA/MVA panels) ektos apo to responce times kai kostos...
ALR Δημοσ. 30 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2005 Σε μένα πάντως δεν φαίνεται καθόλου απαράδεκτη, το αντίθετο μάλιστα. Πολύ ξεκούραστη για τα μάτια μου. Τέλεια απεικόνιση στα παιχνίδια που παίζω, πολύ φτηνή, ε δεν θέλει και τίποτα άλλο για να αποτελεί value for money αγορά!
sa1901 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2005 Σε μένα πάντως δεν φαίνεται καθόλου απαράδεκτη' date=' το αντίθετο μάλιστα.Πολύ ξεκούραστη για τα μάτια μου. Τέλεια απεικόνιση στα παιχνίδια που παίζω, πολύ φτηνή, ε δεν θέλει και τίποτα άλλο για να αποτελεί value for money αγορά![/quote'] Mάλλον δεν έχεις πολλές απαιτήσεις από την οθόνη σου, γιατί η συγκεκριμένη είναι για τα μπάζα.
ice@man Δημοσ. 30 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2005 Ego pantos me thn 1715S eimai 100% eyxaristimenos, best value for money :wink:
ALR Δημοσ. 30 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2005 Μάλλον έχετε μπερδέψει το "έχω πάρα πολλές απαιτήσεις από την οθόνη μου" με το "δεν έχω πολλές απαιτήσεις από την οθόνη μου" . Είναι δυο τελείως διαφορετικά πράγματα και νομίζω ότι όσοι έχετε δει την οθόνη και την βγάζετε για τα μπάζα, ανήκετε στιν 1η κατηγορία. Προσωπικά δεν ανήκω σε καμία κατηγορία από τις 2. Κουράζομαι όσες ώρες και αν κάτσω μπροστά της για δουλειά ; ΟΧΙ Παίζω ότι game θέλω με απεικόνιση άκρως ικανοποιητική ; ΝΑΙ Έχει μεγάλο πρόβλημα σε γωνίες θέασης ; ΟΧΙ Κάθομαι ευθεία στο pc ή διαγώνια ; Η απόδοση στις ταινίες και βίντεο που παρακολουθώ είναι πολύ καλή. Ε τι άλλο ρε παιδιά μπορώ να ζητάω ; Δε μου φαίνονται πάντως για λίγες απαιτήσεις.Δε νομίζω να είναι και πάρα πολλές όμως. Καλό είναι για τον καθένα παρόλαυτα να γνωρίζει αν έχει πολλές απαιτήσεις ή αν δεν έχει καθόλου και τη διαφορά τους ώστε να μην λέγονται αρλούμπες. Οι δικές μου απαιτήσεις από την οθόνη είναι οι πλέον λογικές. Η τιμή της είναι η πλέον φτηνή. Οι απαιτήσεις μου καλύπτονται. Best value for my money
deepdish Δημοσ. 30 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2005 και εγω την ιδια εχω...μια χαρα οθονουλα ειναι.Ειναι αυτο ακριβως που λεει ο ALR.
holydiv Δημοσ. 2 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2005 παιδια εχω την οθονη κανενα μηνα και ειμαι πολυ ευχαριστημενος Αψογη απο καθε πλευρα, ταινιες-βιντεο-παιχνιδια...οτι καλυτερο για τα λεφτα της
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.